Flojd Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 8:10, Lavandica рече паметан си ти би одмах и да је жениш Expand Naravno da treba, tako i treba razmislja pravi hriscanin. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 8:46, ana čarnojević рече ali pretpostavljam da je to ta femi spika, ja cu da se oblacim kako hocu i da radim sta hocu ali ti ne smes da predjes granicu ako ti ja ne dozvolim Expand Не, она прича да девојке на инстаграму својим разголићавањем само себи снижавају цену и да привлаче мушкарце које занима само секс. Зато каже, подигните себи цену, радите на себи, крећите се у кругу људи који негују сличне вредности као ви. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 8:46, ana čarnojević рече ne radi mi zvucnik, nesto je kvrcnulo ali pretpostavljam da je to ta femi spika, ja cu da se oblacim kako hocu i da radim sta hocu ali ti ne smes da predjes granicu ako ti ja ne dozvolim. stani tu i bleni. to je sad kontrapunkt za primitivne stavove da je zena kriva za sve. tu se balansira i istina je verovatno negde na sredini. okej, mozda neka zrela osoba moze da se kontrolise slazem se...ali klinac u pubertetu ne moze. moze samo da se vaspitava i upucuje na to da je svet takav kakav je i da ce npr ona da ga pozove da joj namaze ledja a ako on tu nesto ona ce ga prijaviti za uznemiravanje. to je taj logika koja trenutno vlada. Expand Bolje sto si ti to rekla, da sam ja napisao, opsedali bi me " beli vitezovi" i razocarane " matorke" zbog hi te izjave. Jesam malo bezobrazan, sa ovim mojim epitetima ali realan. Zene tek kad postanu majke onda im se neke stvari iskristalisu. Naravno i ocevima, ali ocevi su mnogo manje osetljiviji na te stvari nego majke, i oni neke stvari ne dozivljavaju tako tragicno, cak sta vise podrzavaju cerke da budu takve. ( Tatina skola). ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 8:53, БанеЛ рече Не, она прича да девојке на инстаграму својим разголићавањем само себи снижавају цену и да привлаче мушкарце које занима само секс. Зато каже, подигните себи цену, радите на себи, крећите се у кругу људи који негују сличне вредности као ви. Expand Nije to bila poenta Anine price. Nego da ja tu mnogo ne baljezgam, sto cesto i radim hehe, odo da se kupljem. Svet se ne moze promeniti. " Niti se trebamo truditi da ispravljamo ili osudjujemo nekoga, pascemo duhovno, materijalno i moralno." Vladika Nikolaj. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 @Flojd Лепо си негде цитирао Св. Василија Великог: Васпитај ћерку, васпитао си нацију. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 8:59, Flojd рече Nije to bila poenta Anine price. Expand Знам, причао сам само шта се у клипу каже. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 9:00, БанеЛ рече @Flojd Лепо си негде цитирао Св. Василија Великог: Васпитај ћерку, васпитао си нацију. Expand Da, zato sto su cerke sutra majke prenosioci vaspitanja mnogo vise nego ocevi, majke imaju razumevanja za decu, neznije su, tananije duse itd, ono najcistije je uvek u majcinoj dusi. Ko je ostao uz Hrista kada su ga svi ostavili, pa zena ne u bracnom smislu ( majka i magdalena), ko je video otvoren grob, pa zena. Zene su veliko bogatstvo ovoga sveta za to se i trebaju cuvati. Ne kaze se za dzabe " otac kolac". Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 9:02, ana čarnojević рече ideologija se umesala u biologiju, to je jasno. podrzavam zenska prava i girlpower i sve...ali nemoj neka femi rospija da se kaci sa mojim detetom mene ce dobiti na grbacu sve sto je ljudsko i pravedno podrzavam ali ideoloska pre*****nja to nece da moze. Expand Zenska prava, hehe. Zene treba da se bore za prava, tipa da , ako imaju vise od troje dece da im se daje plata ( kao u Crnoj gori). Da imaju beneficirani radni staz zbog toga, da imaju pravo da primaju nadoknadu kad su trudne i slicne stvari. Zena i u crkvi i pred Bogom ima sva prava kao i muskarac, tako da zaista ne znam protiv kojih prava treba da se borite i sta to zenama ne dostaje da bi bile " pravno podkovane". ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 Nije problem golotinja. Ja evo volem nudizam, saune, sex bez odece itd...problem je kad se to promovise i to je onda samoljublje, narcizam. Dzehenem ne gine takvima sto bi reko moj dobri drug vehabija Haris Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Август 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2019 Евео неких цртица из "страих добрих" времена, гоје данас сагледавам са позиција неке моје, слабе, вере, али које остављају дубок утисак на мој живот(ић). Бка и деда, по оцу, живели су са нама у кући. Мало се сећам, био сам мали. Бака је била потпуно слепа, имала је катаракту и ослепила потпуно. Причало се, тада, да је то само "мрена", и да се то лако сика, али она није "хтела под нож". 5 година пре смрти у потпуном слепилу. Нисам тада знао, али данас гледам своје дете кад му чистим "туту" након нужде...бака је морала да врши нужду у пластични лавор, а онда је мајка то односила у ВЦ-шољу и прала у купатилу. Деда је "јављао" када треба "интервенисати", јер, кад она мора да то уради, каже њему, он изађе из собе да она то обави и каже мајци. Мајка сачека, сви сачекају, и уђе, однесе то и опере. Пазите сцену: ја сам воле деда, као детте нисам имао осећај неки за баку, слепа, никакав однос, тек са пар речи, кад уђем у собу а деде нема она пита "ко је" и тако, каже нешто. Не знам ни од када ме памти, од када ме је видела. Улазим у собу једном, улећем, ништа куцање, дечачић се игра, кад бака леђима окренута према вратима; низ леђа, скоро до пода (седи на столици без наслона) дуге, равне седе косе - чешља се слепа старица. Како сам ја "улетео", како је чула звук врата - као опарена врелом водом брже-боље је прекрила главу марамом и подвикнула: "Ко је то"? Одговорио сам јој: "Ја сам бако, не бој се"! Ја сам мислио да се она уплашила. Она је, иако увек блага, подвикнула: "Излази напоље лопове (одмила) један, шта гледаш свашта"! Данас, и увек, када је се сећам, а то је обично у мојој малој вечерњој молитвици кад помињем своје сроднике, кад њено име поменем мисаоно - не увек, али често, "улети" та сцена као што сам ја тада уетео у њену собу: старица слепа, леђима окренута (она није случајно села тако "наопако") вратима, "ухватила" је тренутак своје "интиме" да очешља косу, кад је нико не види...док нисам дошао ја, "уљез". Данас знам и верујем да је таквих Царство Божије, и стидим се самог себе... Верујем и да се нама "спустила" лествица "критеријума спасења" (не гледам га јуридички, али знамо шта Оцу кажу о хришћанима последњих времена, а ми смо ти, ма колико дуго трајала та времена), али да ми ту "лествицу" критеријума не да спуптамо, ми смо је сломили преко колена, и дрско бацили у конттејнеер....одговорност коју имамо, а коју смо одбацили....одоговараћемо за њу. Просечан србенда and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 Облачиш се да се не пре'ладиш. А лети мораш да се скинеш, да од врућине не изгинеш. Ја не знам о чему ви причате... Kafanski amater and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Август 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 9:27, Иван ♪♫ рече Ја не знам о чему ви причате... Expand Па управо о томе што ти не знаш...о томе причамо. Читај, можда сазнаш. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 7:13, БанеЛ рече Волим да чујем шта Драгана има да каже о томе. Мени је занимљиво увек да је чујем. Expand ја женама ништа не верујем на ту тему, једно кажу, друго раде ana čarnojević and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 On 10. 8. 2019. at 9:30, Ćiriličar рече Па управо о томе што ти не знаш...о томе причамо. Читај, можда сазнаш. Expand ааа о сексу, може, може, то је узбудљива тема, увек даје острашћене размене БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 10, 2019 Пријави Подели Написано Август 10, 2019 @Иван ♪♫ @Ćiriličar Добро се ћерате! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука