Вукашин Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 пре 6 часа, o. Miroljub рече Није баш све за форум и јавност. o. Miroljub је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Август 4, 2019 Пријави Подели Написано Август 4, 2019 Да опет поменемо чика Хенрија, који у вези истине, каже следеће: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 5, 2019 Пријави Подели Написано Август 5, 2019 Очекујемо Максима са овим насловом: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Август 5, 2019 Пријави Подели Написано Август 5, 2019 On 3.8.2019. at 13:46, Жељко рече A sad zamisli objave obrazloženje javno. I onda krene tabloidno pretresanje ispravnosti obrazloženja na Bljucu. Ili još bolje počnu ateisti da ga tumače kao verski fundamentalizam i totalitarizam koji veru stavlja iznad nauke i ustrojstvo crkve iznad naučnih teorija. Pa se onda jave razne NVO da dekontaminiraju prosvetu od crkve i kud ćeš bolje. Ali ne. Ti si se lično osetio prozvanim kao debilčić jer je nešto uklonjeno od javnosti, a ovamo svi na forumu i po celom internetu pretresamo gaće episkopima zbog pisama koja su dospela u javnost i to mi crkveni ljudi, šta misliš kako bi tek pretresali da sve dospe u javnost oni koji nisu crkveni ili su anticrkveni. Jbg brate egocentrični Нисам се ја уопће осетио прозваним као дебилчић, већ сам цитирао једног дискутанта... само сам констатовао да је владика Бачки врло вешт дипломата! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука