Ćiriličar Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Управо сада, Срђан К. рече Да да Бог да га мимоиђе патријаршки трон, којем тежи... И све његове послушника у епископском чину "Izvole se Srdjanu i nama"! Djes' ti doktoriro i na kome? Prvi Srdjin vaseljenski, portparolka Sonja Lajt - 100s! Стаљиново унуче, Zoran Đurović, Срђан К. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 @Стаљиново унуче Мени је твој баш симпатичан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 @Ćiriličar Нисам разумео босански хумор. Требало је да се насмејем, вероватно, или...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Управо сада, Срђан К. рече Нисам разумео босански хумор. Требало је да се насмејем, вероватно, или...? Nastavi sa molitvom, mozda i razumes da kad se neko tebi smeje, to jest tvojim nebulozama, onda i da shvatis zasto se smeje, tebi ne bi bilo smesno. Nego...nemoj da te prekidam u molitvi za to kojeg Patrijarha oces. Zoran Đurović, Стаљиново унуче and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 @Ćiriličar Хвала, Боске, разумео сам. Хвала ти на савету. Ти си паметнији, па знаш боље него ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 1 hour ago, Ćiriličar рече Одакле писма Стању? Odg je vrlo jednostavan. Kome najvise odg da se dize prasina i da se i dalje aktuelizuje prica oko skidanja Max sa PBF. Sigurno nije i interesu patrijarha i episkopu backog. Ostaje nam samo jedan od 2 ucesnika prepiske, a patrijarh sigurno nije ? Zoran Đurović, Vladan :::., arhangeli and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
[email protected] Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 21 минута, Vladan :::. рече За ово болдовано вероватно мислиш на писмо Иринеја бачког Барту. Тада Москва није ћутала, далеко од тога, од Илариона преко Mislim baš na to, u vreme kada nije bilo potrebno, a Tomos nije bio ni na vidiku. I tada sam pisao da to neće biti dobro i da Fanar neće prećutati tako nešto, posebno u javnoj formi. I naravno, posle dva meseca, eto ti Emanuila u Novom Sadu, dok se njegova svetos pravila da ništa ne zna. Ako je i tad Bulović imao šta da kaže, trebalo je da to bude prepiska bez javnosti. Zašto je pismo poslao kao javno, ne znam, ali od tada imamo problema bez problema. Nikako se ne mogu složiti sa tim mešanjem gde nam nije mesto. Naravno, sad bi trebali povezati i Kritski Sabor koji je Moskva bojkotovala, a mi se našli podeljeni. Šta mi imamo sa Moskvom i Fanarom ili sa OCA ili sa nekom Poljskom... I na kraju, opet će se svi izvući, sve će doći na svoje mesto, a mi...??? Kao i obično, krivićemo sve za sve, svi krivi samo mi kalauzi. пре 28 минута, Vladan :::. рече и од осталих помесних и убрзо су и остале помесне су кренуле да се оглашавају нарочито након томоса и затим и провокација на Светој Гори. I to je trajalo koliko da sveća dogori pa se ućutali. I Moskva i resto pomesnih Crkava. Samo mi štrčimo u zavadi sa Fanarom, pretimo da ih nećemo pominjati.... Sad se zavadjamo sa Grcima. Eno ga Bulović danas u Grčkoj sa Pahomijem i Davidom. A ovamo iskače neki intervju za novine. Komendija dok nam ne zabibere. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 35 минута, Срђан К. рече @Стаљиново унуче Мени је твој баш симпатичан... па нормално кад јесте Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 Управо сада, The Godfather рече Sigurno nije i interesu patrijarha i episkopu backog. Ostaje nam samo jedan od 2 ucesnika prepiske, a patrijarh sigurno nije ? Ja sam glup, ja ynam samo za da-da i ne-ne, ako nije, a skoro sam ubedjen da nije "kruseBacka" doturila - to bi bilo i meni ispod casti kamoli Davidi, Irineju ili Patrijarhu...ne razumem onda ako je neko od Maksimovih, onda je dobra "patka". Stanje nije naklonjeno njemu. To me buni. Oces da kazes da je "ostecena strana" ovaj put promenila taktiku, pa umesto drugosrbijancima doturila "patriotskom" Stanju? Sto bi onda Stanje to objavilo (ono jest da su, po meni, levo krilo Borbe za veru). Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 2 часа, Vladan :::. рече Знамо Максимове бисере од зимус на овамо тако да је проблем нешто од тога или комбинација. Сигурно није проблем његово сликарство... У ствари, јесте, али то је нека четврта тема... Рекох, можете само да нагађате. Владика Иринеј није рекао тачан разлог. Нагађате, немам ништа против. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 3 минута, Ćiriličar рече Ja sam glup, ja ynam samo za da-da i ne-ne, ako nije, a skoro sam ubedjen da nije "kruseBacka" doturila - to bi bilo i meni ispod casti kamoli Davidi, Irineju ili Patrijarhu...ne razumem onda ako je neko od Maksimovih, onda je dobra "patka". Stanje nije naklonjeno njemu. To me buni. Oces da kazes da je "ostecena strana" ovaj put promenila taktiku, pa umesto drugosrbijancima doturila "patriotskom" Stanju? Sto bi onda Stanje to objavilo (ono jest da su, po meni, levo krilo Borbe za veru). гледам им сараднике све сам го дссовац и сзсзовац ,двераш...а ено и онај попа од оног прасета тата,тај је код Григорија валда ,тако да дотур мож да биде с разне стране Коментатори српског Стања ствари: Слободан Антонић, Владимир Димитријевић, Никола Н. Живковић, Милош Ковић Стални сарадници српског Стања ствари: Владимир Бојовић, Никола Варагић, Душан Достанић, свештеник Ненад Илић, Срђан Крунић, Никола Милованчев, Драгослав Пакић, Светозар Поштић, Соња Ракочевић, Љубиша Спасојевић, Војислав М. Станојчић, Драгана Трифковић, Борис Трбић, Зоран Чворовић Спољни сарадници српског Стања ствари: Новак Драшковић, Јелена Думић, Бојан Ђокић, Миша Ђурковић, Борис Јовановић, Душан Илић, Стефан Каргановић, Горан Комар, Небојша Малић, Драган Милашиновић, Јовица Павловић, Рајко Петровић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 1 hour ago, Ćiriličar рече Колико сам испратио напре је Стање ствари пренело писма...одакле њима писма? Ајаде Жељко, ти си главни "контраобевштајац". Капирам да неко одмах после Сабора дотура блицу и данасу (погоди ко), али Стање ствари је на "другом" крају. Испада да су сад "крушеБачкани", дотурили Стању, у шта не верујем. Испод је нивао Давиду и Иринеју ова кавга (шта уради Максо кад поче да паметује по "дивизији"). Одакле писма Стању? Пошто је Пено код њих објављивао, значи да их "максимовци" не миришу...да је неки таблоид објавио разумео бих, али лево крило борбе за веру - чудно. На Твитеру сам прочитао да је Таса пустио писмо неким својим монасима а они га проследили даље неким мирјанима. Сад колико је то тачно, немам појма. Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 54 минута, Панарет рече Да, али таква би поставка ствари потпуно превидела њихове јаке групне интересе, домаћих актера. Нису они тек играчке у рукама Руса, НАТОа и иних, далеко од тога. Па то ти причам. Дакле скинули су Максу јер је неспособан. Trifke, o. Miroljub, Стаљиново унуче and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 8 часа, Александар Милојков рече Ово је тачно. Претерују медији са Вучићевом посетом. Он није био на Сабору. Уприличен је састанак са архијерејима СПЦ, али потпуно ван саборских седница и уопште Сабора као догађаја. Милојков, ја мислим да је веома битно све у вези са "председником". Само се треба сетити колики је он медијски линч направио према Теодосију и Сави деланцу.... И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o. Miroljub Написано Август 3, 2019 Пријави Подели Написано Август 3, 2019 пре 4 минута, Жељко рече Па то ти причам. Дакле скинули су Максу јер је неспособан. Bingo! Коначно неко ко разуме како то перфидни албиоњани и њихово семе с’ ону страну Атлантика обављају послове. Стаљиново унуче and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука