Поуке.орг инфо Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 ИСПРАНИ МОЗГОВИ Несувисли и испрани мозгови то смо ми, који смо се од Њих и учили, а други могу "чуда" чинити и то им се у несташлук рачуна Ако конац дело краси, онда да и ми кажемо нашем Таси, да га волимо љубављу Аве Јустина, који је срна у пољу био, да би Србе обожио Од грубих речи туга нас хвата, зар тако на Патријарха, на брата, од таквих речи Небо се руши и остаје само бол у души Ако је и ово лекција, онда је последња, јер и ми више нећемо несувислих и испраних мозгова бити, већ ћемо се у Господу исправити. Епископ ФотијеBrainwashed Senseless and brainwashed are we, who were taught by Them, while others can do whatever they wish, and it will be regarded as a mischief. If the end crowns the work, then we, too, may tell our Tasa that we love him with the love of Ava Justin, who was a doe in the field, so that the Serbs may be deified. Harsh words send us pangs of sorrow. Why thus against patriarch, against the brother? Heaven collapses at such words, and our soul is left with nothing but sorrow. If this is another lesson, then may it be the last, for no longer senseless and brainwashed we will be, but straighten in the Lord. Bishop Photios https://www.eparhijazt.com/sr/news/vijesti-iz-eparhije/prijemi-posjete-predavanja-izjave-za-medije/1793.episkop-fotije-isprani-mozgovi.html View full Странице Trifke, sanja84, Milan Nikolic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 Добра песма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 пре 28 минута, Поуке.орг инфо рече зар тако на Патријарха на шта мисли? У Атанасијевом писму није било ничег ружног упућеног патријарху, већ Иринеју бачком Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 пре 7 минута, ana čarnojević рече da li ima jos nekih radova osim poezije? neke radove? ne mogu da nadjem bibliografiju. ima li negde neki link? nisam znala nista o njemu, vidim samo detalje iz biografije, zamonasen u Kovilju kod ep Irineja, radio kao profesor u karlovackoj bogosloviji. to je lepo. У последње време читамо поезију Епископа зворничко-тузланског која се објављује на сајту Епархије и фб странице.Има леп поетски израз,теме су разне,мени се посебно допала песма Сусрет Драшко је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 Dok je bio jeromonah i sluzio u Kovilju, drzao je dobre i dusekorisne besede a takodje i predavanja u NS. Imao je dosta duhovnih ceda, uglavnom omladine. Ima na yt beseda iz ZT eparhije i intervjua ako se ima vremena pogledati. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 Од толиког сиктања на власт, одала се прикривена сласт. Тамо где је свети Ава стао, написавши своју задњу реч, накачи се један што је хтео, да "Мојсије" буде свима преч'. Наста трка ко ће бити тај, што ће Србе одвести у Рај. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 2, 2019 Пријави Подели Написано Август 2, 2019 пре 1 сат, ana čarnojević рече nifada ovo nije poezija. mozda pise u formi stiha, ima neku poruku, ali ja tu ne vidim poeziju. da li mozes da mi objasnis sta je ovde poezija. ili u pesmi koja je otvorila temu. sta tacno je tu poetsko? Светост Шта је нама Србима потребно данас? Свети Срби! Шта је потребно нашој држави? Свети државници! Шта је потребно нашој школи? Света просвета! Шта је потребно нашој породици? Светост живота! Шта је потребно нашој војсци? Светост служења! Шта је потребно нашој Цркви? Светост живљења! Светост у живот да вратимо, да би од Бога благословени били, јер је речено будите свети, јер сам ја Свет, говори Господ. Postavila sam pesmu naslovljenu Susret,koja je dobra.Ja sam pročitala nekoliko pesama vladike Fotija,rekla sam da ima lep poetski izraz u nekim pesmama,neke pesme su više kao pouke,kao i ta koju si postavila.Mislim da je ovaj pokušaj da kaže nešto o aktuelnoj polemici u stihu ,interesantan.izražava svoj stav,neko to radi uz ironiju,kako god,autentičnost cenim.Od skora ja primećujem te pesme,možda Vladika tek počinje,ni najveći pesnici nisu u startu imali remek dela,neki su bili protiv da se njihove prve pesme objavljuju,kao Dučić na primer. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука