Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Anika рече

meni bilo glupo da ih opominjem kad nece razredna...

Joj jeste ovo nezgodna situacija. Jednom sam diskretno opomenula malu da joj se vidi donji veš, bila 6. razred, stvarno nema smisla. Nisam htela da je postidim, ko zna ko je vaspitava, znamo svi šta mediji plasiraju, na kraju dana i one su žrtve jer ih niko ne nauči bolje. 

Подели на овим сајтовима

Volim obući kratko ,ali ne degutantno. Zna se u institucijama sta se nosi, a sta u slobodnom periodu dana, ili u izlasku. Nikad me niko nije okarakterisao kao bludnicu, ili posmatrao tako na neki jeftin nacin. Pitala sam nekad par drugova isto, kako ocene ko je kakva devojka, kazu, prosto vidi se i po ponasanju i prosto nanjuse. :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Жена је жена, та подела на блуднице, грешнице... има само у главама ограничених људи. Па неће ваљда да носе пурпурно слово на одећи као у време пуританаца?!

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Anika рече

Eto, ko prvi pominje te novine, nama nije ni na pamet palo. :coolio:

Kako ti to znas, molim te? :D 

Ih, pa iformisan sam kao Engleska. :smeh1:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ronin рече

Жена је жена, та подела на блуднице, грешнице... има само у главама ограничених људи. Па неће ваљда да носе пурпурно слово на одећи као у време пуританаца?!

Жена је блудница или целомудрена. Блудница није добра за брак. Добра је да је блудник прчврљи, ал не за светињу брачне постеље праведника.

Нека сам ограничен, ал на Христов морал, уместо на ово либерално мудровање.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Богомислић рече

Жена је блудница или целомудрена.

Da ti otkrijem nešto, kao žena... I to od 40 leta. 

Žena nije ili - ili, već je ono što od nje roditelji, društvo ili muž napravi, ili na šta se iz grehopada odluči, ili odupre. 

-isto kao i čovek (muškarac) ! 

Ljudi se menjaju ponekad... Ponekad sami sebe iznenade. 

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Flojd рече

Ih, pa iformisan sam kao Engleska. :smeh1:

:coolio:

Sanja, bas si lepo ovo rekla.

Bas sam danas bila dobra, okretala sam kad sam prolazila pored bazena i spustala pogled pri susretu s nekim 'ne dao Bog'. :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Богомислић рече

Жена је блудница или целомудрена

Соња Мармеладова ми је један од омиљених женских ликова из књижевности. Прочитај мало Достојевског, није на одмет.

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Anika рече

:coolio:

Sanja, bas si lepo ovo rekla.

Bas sam danas bila dobra, okretala sam kad sam prolazila pored bazena i spustala pogled pri susretu s nekim 'ne dao Bog'. :0212_rolleyes:

:bighug: tako te volim.

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Сања Т. рече

Da ti otkrijem nešto, kao žena... I to od 40 leta. 

Žena nije ili - ili, već je ono što od nje roditelji, društvo ili muž napravi, ili na šta se iz grehopada odluči, ili odupre. 

-isto kao i čovek (muškarac) ! 

Ljudi se menjaju ponekad... Ponekad sami sebe iznenade. 

Moje misljenje je da smo Mi ono sto zelimo da budemo a ne sto neko napravi od nas. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...