Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, БанеЛ рече

Uh pazi se tih finih i lepo " uvijenih". ??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Evo Flojd ima iskustva da namirise. :D 

Bane, kod nas vec odavno se dolazi u helankama u skolu, niko ih ne opominje, cak su i u majicama na bretele leti isle, meni bilo glupo da ih opominjem kad nece razredna...

Flojd, opasno si evoluirao od one starlete do sadasnjih stavova. Ok, sad imamo tu situaciju da moramo da povedemo racuna gde gledamo i kako se smejemo. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Flojd рече

Uh pazi se tih finih i lepo " uvijenih".

Шала, бро. Ди ћеш са овАКОм у народ, а ко зна шта те чека испод. :)))

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Anika рече

Bane, kod nas vec odavno se dolazi u helankama u skolu, niko ih ne opominje, cak su i u majicama na bretele leti isle, meni bilo glupo da ih opominjem kad nece razredna...

Моооре, моје ћу да опомињем, па нека се љуте колико им воља. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

О лепој жени, најгоре су говорили мушкарци који је нису могли имати и жене које нису могле личити на њу, а камоли изгледати као она.

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Ana B. рече

Hahaha gde to smisli, samo sto ne pase, ko sto je rekao Miroljub na faksu su mu devojke izgledale glupe ko telad hahaha 

Nisam to ja, to je moja sauma. Drainac, poetry ! 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Anika рече

Evo Flojd ima iskustva da namirise. :D 

Flojd, opasno si evoluirao od one starlete do sadasnjih stavova. Ok, sad imamo tu situaciju da moramo da povedemo racuna gde gledamo i kako se smejemo. 

:skidamkapu:

Da molim. Pazi ku de gledas. ? Da ne bude posle a sto zene krive. Pa etooo. ?

пре 30 минута, ronin рече

О лепој жени, најгоре су говорили мушкарци који је нису могли имати и жене које нису могле личити на њу, а камоли изгледати као она.

Ne mlati ko otvoren prozor na promaji.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Flojd рече

:skidamkapu:

Da molim. Pazi ku de gledas. ? Da ne bude posle a sto zene krive. Pa etooo.

A gde treba da se gleda, molim te poduci nas? 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Anika рече

Стриктно испред себе где газиш. Тако сам једном у доста млађим данима силазио низ степенице уз које су се пеле две ђевојке са разголићеним попрсјем. Мало је фалило да се сатрем низ оне степенице. Значи, стриктно испред себе, молим лепо. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Anika рече

Imas bre duhovnika pa nek te on poducava. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Gogić рече

Ocigledno Anika u pod moramo...:)))

U sveto pismo draga moja.? Jok u kosmopolitan. ??

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Flojd рече

U sveto pismo draga moja.? Jok u kosmopolitan. ??

Eto, ko prvi pominje te novine, nama nije ni na pamet palo. :coolio:

пре 14 минута, Flojd рече

Imas bre duhovnika pa nek te on poducava. 

Kako ti to znas, molim te? :D 

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...