Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Grizzly Adams рече

Ја тај термин не користим јер ме не занима ко шта ради у животу и није моје да судим, али да објасним ово питање из наслова - разлика ти је у следећем.

За просечну жену је много лако да буде ”блудница”. Само треба да изађе на улицу и изрази жељу, за 30 секунди наћи ће 120 кандидата. Може сваки дан да блудничи ако оће, пуно радно време. Без проблема.

За просечног мушкарца је то скоро немогућа мисија. Можда око 1% мушкараца могу да буду ”блудници”, ови остали могу о томе само да маштају. За већину је то тежак посо. Јес да не воле то да признају, али тако стоје ствари.

Не бих рекао да је само до тога.

Свако нађе неки свој разлог зашто је за жене лакше бити блудница него за мушкарце. Ја исто тако не користим израз "блудница" нити чак нешто класификујем жене, а и људе генерално, према томе, али такође мислим да би жене у просјеку и требале бити опрезније и мало конзервативније око секса и то из два њима посебна разлога. Први је ризик да жена остане трудна а момче само отпичи својим путем. Жена не може тек тако устати и отићи, а чак и да се одлучи на абортус - то носи своје посљедице и ожиљке, како здравствене, физичке, тако и душевне од читавог искуства. Други је опасност од сусрета са лошим мушкарцима од којих пријети ризик од силовања или неког другог вида насиља.

И некако осјећам када се жене осуђују јер су "вртирепке", да се оне не осуђују јер су оне карактерно нешто ласцивне или промискуитетне, него јер их оцењују као да немају довољно здравог разума да не улете у неки проблем. Имам такав утисак, јер када је жена успјешна као "вртирепка" па смота неког да јој све у животу онда буде равно - онда се чује и понеки коментар како је она паметна, "олакшала себи живот и тачка". Исто ми је са ситуацијом када мушкарца жена врти око прста и онда сви кажу како је он сам крив што није знао са њом или што није одмах отишао од такве - а ако он има неку која лети око њега као пудлица, онда је он паметан и лаф. Исто ****е друго паковање.

А опет, имаш ту и чињеницу да су људи генерално говеда једни ка другима, па неки само једва чекају да се ухвате за нешто лоше не би ли само нешто прокоментарисали :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, obi-wan рече

Pogoljude, iza rimskih cifara ne stavlja se tacka... malo pravopis... 0703_read

Хвала. Није лако с нама другосрбијанцима. Eво... да исправим: II. u II

Разлика у правопису, код писања редних бројева у хрватском иза римских пише се тачка. Школа давно била, а нисам још прошао правопис српског.

Тескт нећу да исправљам, то је било мало за прилагођавање некима. Посебно кад неко дође са стране на православни форум, да се не препадне и не одустане, а није још ни кренуо.

Богољуб 1

Подели на овим сајтовима

Идеална жена није блудница, него је девствена, али делује као блудница, јер има врц у себи. Она обједињује најбоље од оба - добра за породицу и може мушкарцу да распали похоту и воздигне дух својим врцом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Богомислић рече

Идеална жена није блудница, него је девствена, али делује као блудница, јер има врц у себи. Она обједињује најбоље од оба - добра за породицу и може мушкарцу да распали похоту и воздигне дух својим врцом.

Vrc? - Nindža, ti li si?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Сања Т. рече

Vrc? - Nindža, ti li si?

Није ли очигледно? Једино је још остало да каже да је идеална жена Снеки. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Богомислић рече

izdaj knjigu

zaradices veruj mi :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Богомислић рече

може мушкарцу да распали похоту и воздигне дух својим врцом

Нисам знао да се то што воздижу врце зове дух. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Juanito рече

Није ли очигледно? Једино је још остало да каже да је идеална жена Снеки. :smeh1:

А зар није идеална? 30 година каријере, ни једном је таблоиди, ни квази-новинари нису узели у своја прљава уста, а на сваки њен наступ је превазишао људско поимање лепоте, гласа и врца, изводећи песме чији мудри текстови откривају наизглед недокучиве тајне женске природе.

пре 9 часа, Juanito рече

Нисам знао да се то што воздижу врце зове дух. 

Него шта него је дух, јер није само сирова похота. Дух се осети из стомака упаљен и онда се воздиже ка грудима, еуфорично и префињено истовремено.

Подели на овим сајтовима

On 13.11.2019. at 9:38, Богомислић рече

А зар није идеална? 30 година каријере, ни једном је таблоиди, ни квази-новинари нису узели у своја прљава уста, а на сваки њен наступ је превазишао људско поимање лепоте, гласа и врца, изводећи песме чији мудри текстови откривају наизглед недокучиве тајне женске природе.

Што јес, јес.

Него, нешто вам трокира регистрација за форум. Каже, кад покушаш да се региструјеш: 

The following errors were detected in your registration. Please correct them to continue: 

The letters you typed don't match the letters that were shown in the picture.

Никакве слике са словима нигде нема, само оно антиспам чудо где тражиш семафоре, мостове и пешачке прелазе и поље за унос текста (у које, претпостављам, треба унети слова са невидљиве слике). 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Juanito рече

Него, нешто вам трокира регистрација за форум.

I Ajax je opet posandrcao na naslovnoj strani sa temama, vraca na naslovnu sa vestima sam iz cista mira...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 12.11.2019. at 23:10, Богомислић рече

воздигне дух својим врцом

Vozdize se samo Ivana Zigon i niko drugi!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Богомислић рече

Ивана Жигон не може да воздигне мушки дух, него само да га спусти. У њој нема врца ни мало.

тачно сам знао да се палиш само на Жене у црном

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...