Jump to content

МИЛО МИРАШУ ОТВАРА ВРАТА: Најавио „обнову“ тзв. ЦПЦ и уклањање цркве на Румији и крстионце на Михољској превлаци

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нико си и ништа на овом форуму, обичан форумаш. Понашаш се као силеџија, вређаш, лажеш (лаж је да сам секташ и јеретик), понашаш се испод сваког хришћанског и цивилизацијског нивоа. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 197
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@ana čarnojević vec si se izjasnjavala da ces zaobilaziti teme...ali si prekrsila svoju izjavu i pre 2 dana nicim izazvana sa moje strane pocela da me pominjes u negativnom kontextu u komentarima. ( iako te nisam pominjao i mahom sam ucestvovao u raspravama sa '' cika Rodjom ").

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 9:51, Родољуб Лазић рече

Нико си и ништа на овом форуму, обичан форумаш. Понашаш се као силеџија, вређаш, лажеш (лаж је да сам секташ и јеретик), понашаш се испод сваког хришћанског и цивилизацијског нивоа. 

Expand  

Можда имаш проблем са концентрацијом, па да ти поновим: Ја тебе не вређам на верској основи. Ти се лажно представљаш, а мени је, као духовнику, свијетла дужност да упозорим на потуљене секташе и јеретике. Друго, није никаква увреда секташу рећи да је секташ. То је само констатација. Иринеј није за тебе патријарх, онда си секташ. Католик и традиционални протестант ниси, дакле, остаје само да си секташ. То је математика. 

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 8:41, Zoran Đurović рече

... Неписмен си. Ја сам доктор у тој материји. Како ти није јасна разлика? Исто је, као и ја, Јустин ...

Expand  

.

Mozda ti jesi doktor, ali si los covek, ekspert primitivizma. Stvar je prosta i ocigledna. 

Postoje gomile doktora lekara, dakle doktora u svojoj oblasti, a ciji je moral takav da na tudjoj nesreci kupuju stanove, ucenjujuci pacijente novcem za usluge koje su po zakonu duzni da im daju za platu koju primaju. Radi toga dzaba je njima njihov doktorat. slicno kao i tebi! 

Opet postoje hiljade istinski nepismenih ali cije je srce cisto. Tako da tvoje pozivanje na tvoje obrazovanje ne znaci mnogo, naprotiv. Pozovite se na neke druge kvalitete ukoliko ih imas, ovde ne mislimo na vidovitost, svetost, prozorljivost i sl., jer to ni najokorelije pristalice ti ne uzimaju vise za ozbiljno. 

I jos jedna stvar. Vi ne cenite cak ni sebi slicne po obrazovanju. Vredjate i druge teologe. Milojkovu ste, na stranu njegov karakter, spustali gde ste mogli i kada ste stigli.

Zapravo, postoji samo jedna osoba kuju cenite i kojoj se divite.

.

.

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 9:48, ana čarnojević рече

ovo je seksisticka poruka

Expand  

Poruka nije seksisticka, mada se moze i na taj nacin protumaciti ( gledano kroz primitivnu prizmu ). Zargonski receno " pazi svoju bulju " znaci PAZI NA SEBE. ( jer cika Rodju drzimo za opasnog i prevejanog jeretika i sektasa ) itd.

Ukoliko je poruka shvacena kao seksisticka uvreda, a po svemu sudeci jeste, evo ja ti se ovim putem JAVNO izvinjavam.

I zamolio bih te da me zaobidjes na ovoj ili nekim sledecim temama ( nemam nameru da polemisem sa osobama koje sede na 2 stolice )

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 10:03, ana čarnojević рече

pa to je metafora

Expand  

I moja poruka je takodje bila metafora da pazis na sebe i da se cuvas opasnog sektasa.

Ali ti si je po svojoj kratkoj pameti shvatila bukvalno.

A necu da navodim tvoje poruke jer ne mogu time da se bavim.

Подели на овим сајтовима

toliko Vam se uvlaci da je komicno

Expand  

То нису две особе.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

lepo od Vas sto ste mi upropastili temu.

Expand  

Извињавам се. Био је такав стицај околности, нисам намерно. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

.

Da, i to najaktivnijih od nekoliko. Njega se najmanje stidi. Uvek idu u paru!! Kako on kaze u (poganom) duhu jedna osoba. Jedna licnost , jedan duh dva profila.

Tak prosto, што би рекли Руси... :smeh1: 

.

Подели на овим сајтовима

On 16. 7. 2019. at 10:28, Камењарац рече

Драга Ана, дописујеш се са зораном. То је блесиметров други профил

Expand  

E da mi je tvoja pamet i tvoja moc rasudjivanja na 2 - 3 dana - da odmorim ko covek!

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...