Jump to content

МИЛО МИРАШУ ОТВАРА ВРАТА: Најавио „обнову“ тзв. ЦПЦ и уклањање цркве на Румији и крстионце на Михољској превлаци

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Tristatri рече

.

Da, i to najaktivnijih od nekoliko. Njega se najmanje stidi. Uvek idu u paru!!

.

Која је твоја процена, који су још његови профили? Леон?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 197
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Opet kao davljenik za imaginarnu slamku se hvatas, secas se kako si prosao prosli put?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Није Леон. Кум јесте.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Панарет рече

То нису две особе.

То су Марија и сви свеци. :)) Који си ти мени лик... Иначе је карактеристично за хомосексуалце да су јако осветољубиви. Од 4 ујутро стално гледам реконструкције о деликтима. Доста сам научио. 

Ким Новак је била мушко генетски, имала је XY хромозоме, не XX. То је Морисов синдром, доста редак, али присутан у природи. Узми и одржи Ђеду предавање о томе. Али му кажи да хромозоми нису Асмодејеви духови, него да је то везано за гене. Ако ти не мош да му објасниш, позовите владику Максима. 

И теби да кажем, хронике ради: Ти си се Ави обратио, не он теби. И сада вам свима ђаво крив што Ава није по вашој слици о њему... Мало је све то ружно, јер дођеш да тражиш савет - а у ствари не тражиш савет него да ти неко повлађује твојој представи о свету - а онда узмеш да пљујеш човека. Врлина се осваја кроз подвиг, а ту треба времена. Нема ништа инстант. Промашио си цркву у којој богу да се молиш. Иди ти лепо код Амфилохија, прођи се мене.    

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Родољуб Лазић рече

Извињавам се. Био је такав стицај околности, нисам намерно. :skidamkapu:

Сви те знамо као финог господина. Омакло ти се!:))12:smeha::)) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Панарет рече

Кум јесте.

Чекај, то кажеш као да поздано знаш. Да ли си некако утврдио или само нагађаш? Ако је то нешто егзактно, онда би и администрација то могла да зна и да се читава ствар једном заврши. Јер два профила свакако нису дозвољена.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Чекај, то кажеш као да поздано знаш. Да ли си некако утврдио или само нагађаш?

Ја немам никакав дупли профил. Кума чак и не познајем, а Леона знам. Из редакције вам могу потврдити да нам је ИП адреса различита. Нажалост, не знам како се користи генерички мејл. Ја код твог Лазића не могу да коментаришем јер је он блокнуо мене у ИП. Имам 2 мејла, један је пословни, други приватни, али не могу да му (СС) приступим. То знаљчи да ни овде немам 2 или више налога, што у болесној машти замишљате. - Ја сам прилично глуп за ове ствари, тако да ми је са Скибда Боксит скидао књиге и текстове. Сада му више не тражим такве услуге јер је твој пријатељ постао. Дакле, нема потребе да се просеравате гратис. Админи би први знали да ли имам дупли налог.  

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Bokisd рече

(okey, naravno, to stoji... nije trebao da se mesa u vasu raspravu na takav neukusan nacin,... to je izazvalo problem)

А да ја теби урадим кроноскопију? Шта лупеташ? Ана је прва поменула ту безвезарију. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Zoran Đurović рече

И теби да кажем, хронике ради: Ти си се Ави обратио, не он теби. И сада вам свима ђаво крив што Ава није по вашој слици о њему... Мало је све то ружно, јер дођеш да тражиш савет - а у ствари не тражиш савет него да ти неко повлађује твојој представи о свету - а онда узмеш да пљујеш човека. Врлина се осваја кроз подвиг, а ту треба времена. Нема ништа инстант. Промашио си цркву у којој богу да се молиш. Иди ти лепо код Амфилохија, прођи се мене.    

.

Onsvoj podvig pokazuje, upravo neodricanjem od pravoslavlja i mogucim unutrasnjim borbama. Takodje, neporicanjem nijedne istine iz Pisma pa makar mu i neisle u prilog. Takodje, podrzavanljem i onih episkopa koji imaju radikalan stav po tim nekim pitanjima, svojim krajnje racinalnim i kulturnim razmisljanjima, i jos mnogo toga ...

A ruzno je zapravo, kada ti neko dodje na savet ili razgovor pa da ti to koristis posle za pljuvanje. Bedno.

.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Родољуб Лазић рече

Чекај, то кажеш као да поздано знаш. Да ли си некако утврдио или само нагађаш? Ако је то нешто егзактно, онда би и администрација то могла да зна и да се читава ствар једном заврши. Јер два профила свакако нису дозвољена.

Свакоме је јасно, довољно је погледати датум отварања профила и то што Кум има само једну функцију: да пљује особе које шаману изнесу на видело чињенице. То је већ низ форумаша уочио. Додатних доказа га не не бих удостојио, с обзиром да је он - без да је понудио икакав - оптуживао в. Максима да су Милош50 и Петар Божовић његови профили.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Камењарац рече

Па није се умешао. Само се ђураши зорани збунио, па одговорио са другог профила ;)

Мањка му пажње и интелигенције.

Dobro, bratko Kamenko :945729:.... nema ljutnje ali ja licno mislim da o.Zoran ne pise sa bilo kod drugog profila, koliko ga ja poznajem i koliko sam ga upoznao kao licnost na forumu i koliko znam njegov stil pisanja (a imali smo toliko konverzacija i dobrih i losih pa se znamo relativno dobro i za mene je on okey kao licnost..... ali eto sta da se radi takvi su razgovori i diskusije, sto ne opravdavam njegove reci kada 'pretera'...)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

А да ја теби урадим кроноскопију? Шта лупеташ? Ана је прва поменула ту безвезарију. 

(a, bre Zoki.... pa to sam i rekao, da imas pravo da joj odgovoris na tu stvar sto te je pomenula i da raspravis to sa njom.... i nije kronoskopija nego kolonoskopija :osmeh: .... ja sam to vec jednom odradio pod anestezijom....:0228_hot: :smeh1:)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Tristatri рече

A ruzno je zapravo, kada ti neko dodje na savet ili razgovor pa da ti to koristis posle za pljuvanje. Bedno.

Вама хронологија нешто не иде? Човек је давно дошао мени, а сада је почео да пљује на мене, и то ничим изазван и не прозван. Као што си ти цвилео да скинем анатему са тебе. И онда си се вратио као пас на своју бљувотину. Овде можеш да лажеш, али пред Богом се све видело. 

Још си и име своје написао... После се чудите кад вас нешто задеси. 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...