Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Све похвале за изглед и техничку изведбу портала и форума. Заиста одлично.

А што се тиче форумског садржаја и тема ту смо да дискутујемо. Различите ставове о неким питањима не треба аутоматски изједначавати са мржњом, непријатељством, немањем љубави према браћи и сл.

Свако добро од Господа желим уз наду да ће овај портал и форум у наредном периоду израсти у правом смислу речи Православни портал (без примеса лажних и јеретичких идеја и учења) те увек ширити Љубав и Истину и тако бити на духовну корист и спасење многима.

Како мислили и радили тако нам Господ помогао.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Хвала брате. Наравно да о различитим ставовима треба да причамо, али не да иза тога стоји мржња, јер такав вид комуникације никако није од Господа. Није тако једноставно некога назвати јеретиком или већ како а немати никакве последице. Нажалост, данас црквени судови суде о томе ко је колико наплатио, ко је коме упао у парохију, а о овим стварима слабо брину. Оно што је сигурно, бићемо отворени за сарадњу са свима људима који воле Христа, који воле људе... Ми смо ту због свих вас, ми смо ту да ширимо љубав у Христу, па иако немамо иста размишљања.

Још једном, хвала пуно на лепим жељама.

Подели на овим сајтовима

????????? ???? ????????? рече:

????? ?????. ??????? ?? ? ?????????? ????????? ????? ?? ???????, ??? ?? ?? ??? ???? ????? ?????, ??? ????? ??? ???????????? ?????? ???? ?? ???????. ???? ???? ??????????? ?????? ??????? ????????? ??? ??? ???? ? ?????? ??????? ?????????. ????????, ????? ??????? ?????? ???? ? ???? ?? ?? ?????? ????????, ?? ?? ???? ???? ? ????????, ? ? ???? ???????? ????? ?????. ??? ??? ?? ???????, ?????? ???????? ?? ??????? ?? ????? ?????? ???? ???? ??????, ???? ???? ????... ?? ??? ?? ???? ???? ???, ?? ??? ?? ?? ?????? ????? ? ??????, ?? ???? ?????? ???? ??????????.

??? ??????, ????? ???? ?? ????? ??????.

??? ???? ?? ????????? ?? ?????? ??????? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ???? ?????? ? ??????. ????????? ?? ?? ?????????? ? ?? ?????? ?? ???? ??????? ????? ???????? ???? ? ??????? ???? ??????????? ?? ????? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ????? ??? ? ?????? ???? ???? ?? ???? ?? ??????? ? ???? ? ???? ??????? (????? ? ????????) ????? ? ??????.

????? ?? ????? ?? ??????? ??? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да брате, слажем се са Тобом, с тим што ми требамо да покажемо добро вољу и према људима који немају исту веру као ми, који не мисле као ми, показавши им ширину и лепоту наше Свете вере православне. И сам знаш да наш сајт посећују и атеисти, и муслимани и римокатолици. Наше је да у љубави сведочимо истине неше вере, али ако неко не жели да слуша, не мора, нека иде својим путем. Наћи ће Господ начина да и њих призове к Себи. Наравно да је циљ нашег сајта и исповедање истините и праве вере, само ми то не радимо пљујући по сваком ко не мисли као ми, већ чињеницама. Зато овде неће пролазити изрази где се Епископи, свештеници, мирјани наше Свете Цркве називају погрдним именима. Такве случајеве ћемо строго санкционисати.

Истина не искучује љубав.

Жив био, од Бога Ти благослов.

Подели на овим сајтовима

?? ?????, ?????? ?? ?? ?????, ? ??? ??? ?? ??????? ?? ???????? ????? ???? ? ????? ?????? ???? ?????? ???? ???? ??? ??, ???? ?? ????? ??? ??, ????????? ?? ?????? ? ?????? ???? ????? ???? ???????????. ? ??? ???? ?? ??? ???? ???????? ? ???????, ? ????????? ? ????????????. ???? ?? ?? ? ?????? ????????? ?????? ???? ????, ??? ??? ???? ?? ???? ?? ?????, ?? ????, ???? ??? ?????? ?????. ???? ?? ?????? ?????? ?? ? ??? ??????? ? ????.

???? ?????? - ?????? ??. ??? ??? ???????? ???????? ? ???????? ???? ??? ? ?????? ?????????, ??????? ? ?????? ??????? ?????.  :smiley:

??????? ?? ?? ??? ????? ????? ? ?????????? ???????? ? ????? ????, ???? ?? ?? ?? ?????? ??????? ?? ?????? ?? ?? ????? ??? ??, ??? ??????????. ???? ???? ???? ????????? ?????? ??? ?? ????????, ??????????, ??????? ???? ????? ????? ???????? ???????? ???????. ????? ????????? ???? ?????? ?????????????. ?????? ?? ???????? ?????. ??? ???, ?? ???? ?? ?????????.

?????? ?? ????????? ????? ??? ??? ??????? ? ????? ????? ?? ????????? ??????. ??? ????? ??? ?????? ???? ????? ????? ? ????? ????? ?????? ?? ??????? ?????? - ?? ????? ???? ???? ????? ???????. ??? ???? ????????, ?????????? ??? ????? ??????? ???????? ???????? ??????? ????? ????? ?????????, ? ??? ?????? ???????? ? ???? ?????????????? ???????? ???????? ?? ?????????? ?? ?? ??????. ?? ???? ??????? ?? ??? ???? ????????? (???? ?? ?? ??? ??????), ?????????? ????? ??? ? ?????????? ??? ?? ???? ????????? ? ????????????? ????????. ?? ?? ?? ?????? "????? ?????????".  :smiley:

? ??? ?????? ??? ??????? (? ???????  :smiley:) ????? ???? ?? ??????????? ? ???? ???????? (www.pouke.org) ?? ???? ???? ?????. ?? ???? ?? ??? ?????? ????? (??????, ?????, ??????????...) ?????? ?????????? ? ????????? ???????. ?? ??? ?????? ?????? ????? ??????? ??????? - ????? ????.

????? ????? ????? ? ????? ???? (?? ??? ???? ????????????? ???? ?? ??????, ? ??? ???? ????????????) ? ????? ??? ?? ???? ?? ????????? ??? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Све се слажем са Тобом. Форум постоји да би изменивши мишљења били бољи људи и мирно отишли на починак, не са свађом или са болом у срцу.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог,

Ово што ћу навести није баш похвално за форум, али је истина.

На данашњи дан на форуму је постављено нешто испод 33 000 порука,

а од тог броја нешто преко 22 000 од стране уредника.

Дакле  више од 2/3 свих текстова (порука) су од групе звана уредници којих нема више од 30.

Молио бих да ова критика не буде одмах проглашена  за  недобронамерну, напротив

желео бих да скренем пажњу да не ласкамо превише себи кад форум поредимо са сличнима.

И још нешто се може закључити из  овог односа порука али ни то није похвално, зато браћо уредници

и сестре уреднице, не приватизујте форум превише!

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

?????? рече:

?????? ???,

??? ??? ?? ??????? ???? ??? ???????? ?? ?????, ??? ?? ??????.

?? ??????? ??? ?? ?????? ?? ?????????? ????? ????? 33 000 ??????,

? ?? ??? ????? ????? ????? 22 000 ?? ?????? ????????.

?????  ???? ?? 2/3 ???? ???????? (??????) ?? ?? ????? ????? ???????? ????? ???? ???? ?? 30.

????? ??? ?? ??? ??????? ?? ???? ????? ??????????  ??  ??????????????, ????????

????? ??? ?? ??????? ????? ?? ?? ??????? ??????? ???? ??? ????? ???????? ?? ????????.

? ??? ????? ?? ???? ????????? ??  ???? ?????? ?????? ??? ?? ?? ???? ????????, ???? ????? ????????

? ?????? ????????, ?? ???????????? ????? ???????!

????? ?????.

serbon ne bih rekla da bilo ko privatizuje forum

e sada zašto urednici najviše, pa ve?ina nas nije u?estvovala na drugim forumima iz razborazbih razloga i naravno da smo željni znanjam saznanja, razmene mišljenja i razgovora, imamo toliko pitanja i o?ekujemo još više odgovora

ja ?u re?i samo u svoje ime, posle pokušaja an Svetosavlju gde sam do?ekana korba?em i hladno?om, možda sam na verujem i vidovdanu napisala par poruka i to je bilo sve

5 godina sam samo ?itala, jer mi je bilo mu?no da me bra?a pravoslavci kamenuju zbog ne znanja i nerazumevanja, umesto da mi objasne da saznam i da razumem, da me proglašavaju jeretikom, šalju na psihijatriju etc

Prvo sam bila ?lan, i veruj mi, najradije bih opet bila samo ?lan jer tako imam ve?u slobodu nego kao moderator, kasnije sam postala moderator-

Sigurno i prime?uješ da oni koji su iskusni forumaši imaju manji broj poruka od nas "novatoraca"

Tako da ne?emo ti zameriti ali nemojte ni vi namam napokon možemo bez straha i osude da iznosimo svoja mišljenja i stavove

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги мој брате Сербоне, није у томе ствар. Овај форум постоји само три месеца, а у почетку је било само 4 модератора, али се временом број модератора повећавао тако да данас има око 20. Један од критеријума је био да, поред тога што има знање из одређених области, кандидат за Модерацију је требао да напише и одређени број порука. Самим тим, људи који су у Модерацији су они који су написали и велики број порука и пре него што су били модератори, дакле као чланови. С тим се објашњава зашто је број порука који су наисали Модератоори 2/3 свих порука. То још говори да чланови треба да буду много активнији. Хвала Ти на овој примедби, јер ће нам помоћи у писању Правилника, где ће једна од ставки бити и бановање неактивних чланова. Дакле, форум није приватан и нико га неће приватизовати, свако може да изнесе свој став, али нема право да вређа, понижава конкретне личности, јер за то постоје други форуми. Овде је смисао да се чује жива реч утехе, а то је реч Еванђеља, која је као двосекли мач и пробија тамо где се нико не би ни надао.

Подели на овим сајтовима

Ово је добра ствар за мисионарски рад на Интернету. Али предлажем да додате теме на форуму и ђакон Кураев:

1 мисионар.

2 окултизма.

3. Дискусија Православна догађаја и вести

4.. Спорна питања 5.

6 аддицтион.

7 алкохолизам.

8  Трибун

9. Сажалити се на мене

10. Радујте се са мном

Подели на овим сајтовима

• Гости

Брате, много тога и тему протодђакон А. Курајев, имаш у теми Русија, што на српском, што на руском. Тренутно преводим интервју са њим. Има га и у теми Русское духовное слово

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  chkaloff рече:

??? ?? ????? ????? ?? ??????????? ??? ?? ?????????. ??? ????????? ?? ?????? ???? ?? ?????? ? ????? ??????:

1 ????????.

2 ?????????.

3. ????????? ??????????? ???????? ? ?????

4.. ?????? ?????? 5.

6 ?????????.

7 ???????????.

8  ??????

9. ???????? ?? ?? ????

10. ??????? ?? ?? ????

???? ?? ???? ???? ?????,?? ????? ?? ????? ? ?? ???? ????? ??? ???????? ?? ?? ???????....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...