Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ух!?

Драги оче Иване, па нисам баш тако мислио. Нисам рекао да је лоше зато што је лоше него сам једноставно пао под неки мој лични утисак да ми је то јако чудно и то сам вам рекао. Лоше нико није помињао осим вас.

А мислим да је вештачки зато што је вештачки, и не знам како да вам одговорим а да случајно не повредим?

Нема проблема, и нисам рекао да је то проблем. Зашто бих то учинио?

Људи вам долазе, и ево и ја сам ваш гост, али било чији "клик" мене овде не држи. Држи ме то шта има да нам покажете.

Причаћемо, ваљда и о "лепшем", али се не слажем да сам нешто супротно томе рекао.

Искрено тражећи Твоје молитве

олм

Подели на овим сајтовима

Добро је да је форум што више постављен на листи руског каталога из једноставног разлога да све што је на првим странама чешће се узима у обзир, чешће се посети, док се теже и ређе тражи даље. Пример: сви међу нама кад тражимо по гуглу - колико се удаљимо од прве стране у тражењу, а колико често се уморимо већ од посета првим адресама и не тражимо даље?

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

Veceras smo se okupili da bi se poslednjim celivom oprostili od upokojenog Patrijarha. Kilometarske kolone. Tisina. Beograd cuti i u miru se oprasta. Mnogo ljudi je doslo sa svih strana. Povorka ide polako u miru, zaista dostojanstveno. Veceras nas je tuga spojila... U mnostvu smo se videli, prepoznali, zagrlili, obradovali. Sedimo u kuci oca Ugrina, otac Ivan je tu(pozdravlja vas, uzdise od miline, rumen, veseo i ima novi pleteni prsluk :), otac Slobodan iz Glogovca i otac Milorad iz Krusara. I mi smo tu: Jelena-popadija, Jelena Vitorovic, Goran, Vlada, Mira i naravno Dzej(ja). Delimo i radost i tugu i sirimo dalje i ne samo da mislimo - ZIVIMO  0442_feel

VJECNAJA PAMJAT  8084.gif

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

Вјечнаја памјат!  0442_feel

С вама у мислима са помешаним осећањима туге (што није више међу нама) и радошћу што се преселио у Царство Небеско и где ће се молити за нас грешне. 

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Tanja рече:

http://www.upload-mp3.com/files/124059_nqdag/MVI_1365.avi]MVI_1365.avi

OVO SMO OSTALI DUZNI  otac Ivan Cvetkovic https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif

P.S. Ako moze ovo bolje samo recite sta treba da radim.

What is this?

?? ??? ?? ??? ????? ?? ?????, ? ? ?? ???? ??? ????? ?? ??? ???? ?????.  0911_sport ????, ?????? ?? ????????

Подели на овим сајтовима

stanoje рече:

bio bi dobar da nema uvreda cenzure i banovanja bez razloga  klapklap adios mu?a?os

?????? :drugarstvo:

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

????????? рече:
  stanoje рече:

bio bi dobar da nema uvreda cenzure i banovanja bez razloga  0110_hahaha adios mu?a?os

?????? :drugarstvo:

???? ?? ? ??? ???? ???? ?? ?????? ????? ???? ?? ?????????? ????????? ??????? ''?????????'', ? ?? ????????? ?? ?? ???? ? ?????? ? ?? ?? ???? ???????? ?? ???????? ?????? ???? ???????? ?? ?? ???? ????????? ???.

??? ???? ??? ?? ??????? ??????????, ??? ?????? ??????.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...