Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Нама је циљ да сви буду администратори... нисте то до сада схватили?

Jel mogu da odgovorim na khmerskom?

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Ја сам веома озбиљан...

Сајт који има идеју да буде најпосећенији и најсадржајнији мора да омогућим СВИМ својим члановима да имају администраторске слободе. Зато код нас сваки члан може да отвори тему, постави блог, постави вест на насловну страницу... 

Подели на овим сајтовима

Kad bi ja hteo da započnem blog na ateističke teme, kritika religije and such... kako bi administracija gledala na to?

Nisam administracija  :0104_cheesy:, ali ...

Kritika religije bi spadala pod antiteističke teme ... možda bi bilo dobro (ako već razmišljaš da počneš sa pisanjem bloga) da to bude na temu razlike između principa prihvatanja pa dokazivanja (dakle religijskog načina mišljenja) i principa dokazivanja pa prihvatanja (dakle, naučnog načina mišljenja).  0703_read

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

@Славен,

Ценим да би ти рекли да то није у складу са мисионарским (а можда и још неким) аспектом и наменом портала... Хенсброуов предлог ми се чини занимљивим. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ko je ovog ovako nakljuko leleeeee, cim spominje kiselinu bice da je musliman...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

napadoše me danas  :D

screenshot.jpg

Пише да су Поуке православна друштевена мрежа, православна интернет заједница. Само мали део форума односи се на Вере и религије широм света. Е, сад, имају ли верски/религиозни говор и комуникација социјалну улогу?  Шта значе промене у друштву за верски/религиозни начин комуницирања? И какав је однос између вере/религије и друштва? Сматрам да се ради о односу вере/религије, друштва и масовних медија. Вера/религија је увек била присутна у медијима.  Да ли се овај део форума  заснива на томе да се  православље мења и преузима друге и нове облике?  Шта ми препознајемо као веру/православље? Не чуди ме што је вера/религија у јавној сфери вруће и контроверзно питање. Разлози могу бити многи. Овај део форума Вере и религије широм света се може разумети као 'повратак' православној вери у смислу када се повећа пажња јавности, првенствено због чињенице да и атеисти и други поред православних имају улогу и функцију у друштву. А развој технологија као глобализација, мултикултурализам и религиозност су ефекти медијске технологије..., па кад прочитам да неко критикује Поуке са америчког сервиса Фејсбука...ма иди...

Мени може форум да се не допадне из ко зна којих све других разлога из овог баш је глупо.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...