Jump to content

ПМЦ "о. Данил Сисојев": Последњи "бисер крајосветаша" - "Антихрист ће се појави пре избора у Израелу"!

Препоручена порука

Када се помиње учење о крају времена, мислили смо да смо чули све 'бисере', али овај последњи - да ће се антихрист појавити за пар месеци, пре избора у Израелу је ипак победник, шлаг на торти.

Једина дилема је да ли да се човек смеје или да плаче од муке?

Па зашто је толико тешко да се особа коју то занима упозна са истинским учењем Цркве о томе?

https://www.facebook.com/o.danil.sisojev/

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Задње Време рече

Мислиш на ову вест

Не знам да ли на то конкретно, само сам пренео објаву са њиховог Фејсбука, а верујем да ће уследити и текст на сајту. Но свакако, намножило се тих неких видео урадака који смућују народ

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Милан Ракић рече

Не знам да ли на то конкретно, само сам пренео објаву са њиховог Фејсбука, а верујем да ће уследити и текст на сајту. Но свакако, намножило се тих неких видео урадака који смућују народ

кажу да ће се појавити за Пурим који је трии по недеље пре избора. Пурим је неки празнику јеврејском календару. Ваљда има везе са жребом који се помиње ја мислим у књизи о Естери.

Наводно он ће бити у Јерусалиму те три и по недеље, Опет нека симболика.

Подели на овим сајтовима

Занимљиво да људи који најављују сценарио судњег дана препоручују куповину злата,дијаманатаи сл. Иако то у време велике кризе неће имати никакву вредност. Купују се уметничка дела иако Библија каже да неће бити уметника у царству које ће доћи. Богаташи су изгледа свесни да ће доћи до великог економског тумбања али у други Христов долазак не верују, Они се спремају за неку своју визију времена после велике невоље

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...