Jump to content

Варварство на Западу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ову тему постављам из врло једноставног разлога. Дојадило ми је кукање и пљување по Србима, српским навијачима као најгорој багри која не постоји нигде на свету, како је тобож то све сређено и у Енглеској и Италији... Па ево како је сређено:

http://rs.n1info.com/a425161/Vesti/Neredi-u-Parizu-posle-utakmice-PSZ-Crvena-zvezda.html

Иначе, живо ме занима рекација аналитичара, праведника,новинара, поштовалаца политичке корекности и свих оних који се боје да неком грубом речју не увреде западњаке, хоће ли је бити? Хоће ли ова тема имати 6453 стране као што је случај са темама о догађајима у којима Срби направе проблем? Хоћемо ли Француска завршити на стубу срама? Како ће УЕФА реаговати? 

Хоћемо ли слушати поруке извињења из Француске због планираних сачекуша и напада на Србе?

Иначе да се присетимо само два случаја у којима су Срби страдали а око којих није било никакве реакције домаћих "праведника"

1. Убијен Србин у Бечу.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/srbin-ubijen-na-zeleznickoj-stanici-ovo-je-mladic-iz-subotice-kog-je-cecen-brutalno/0l0r2qt

2.http://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:205266-SRPSKI-NAVIJACI-IZBODENI-U-SOLUNU

Избоден Србин у Солуну.

Ово није одбрана вандализма- већ само констатација да смо способни да мазохистичи себе пљујемо и ружимо (зато и Председнику полази за руком да нас пљује и вређа пред разним директорима ирабљивачких компанија из белог света) када неко од наших почини недело. 

Подели на овим сајтовима

Iskuliraj ih

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Наравно "српски" медији ћуте. Где су силни коменатари душебрижника? Ништа. 

Где су извињењења амбасада? Нигде.

Што је и нормално, јер се око туче навијача не прави међународни проблем. Мада ови људи, Звездини навијачи, који су седели у кафићу, 100% нису никакви хулигани, већ људи који су дошли да гледају фудбал. И ту треба да падне извињење. 

Али кад Срби направе глупост, из наших уста медија, душебрижника и политичара излећу, не реке истинског извињења, него баруштина садо-мазохистичког, сугерањског улизиштва. 

Још једна потврда да у нашој земљи влада ропски и улизички дух. Фуј.

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Justin Waters рече

Iskuliraj ih

У праву си не треба се "ложити". Само констатујем да је код нас присутан лажни космополитизам. Фема 1/1.

Као и она друга варијанта, лажни национализам.

Подели на овим сајтовима

On ‎10‎/‎4‎/‎2018 at 0:51, Вилер Текс рече

Дојадило ми је кукање и пљување по Србима,

Slazem se Viler potpuno! Zato treba da se borimo protiv beskicmenjaka gde god se ukase prilika - tako sto bismo za pocetak bili jedinstveni. Kao sto znamo odbraniti nekog iz nase familije iako znamo da je mozda pogresio I sl,, opet ne damo da ga drugi razvlace I kinje, vec ga branimo - jer on/ona je moj - I bas ga ne dam. Tako sam rasla I vaspitana u mojoj porodici. Mogli smo se posvadjati moj brat I sestra I ja, ali naravno sve kratkog daha, medjutim ako bi neko sa strane bilo sta pokusao - bolje da se nije ni rodio ;-)

Tako I na sirem planu; ne dam na moje; a moji su svi moji bliznji, svaki Srbin/Srpkinja na ovoj planeti.

On ‎10‎/‎4‎/‎2018 at 0:51, Вилер Текс рече

Ово није одбрана вандализма- већ само констатација да смо способни да мазохистичи себе пљујемо и ружимо (зато и Председнику полази за руком да нас пљује и вређа пред разним директорима ирабљивачких компанија из белог света) када неко од наших почини недело. 

Vreme je da se okrene novi list brate. Podjimo svako od sebe, pa uz Boziju pomoc - bice drugacije I bolje.  Ja jedva cekam to I tako preumljenje, kako u sebi tako I u drugome..

Подели на овим сајтовима

@"Tamo daleko"  Ма ко је крив нек одговара, па нек ми је и брат. 

Али мазохистички и самопљувачки однос, покондирене тикве које пљују по свом народу и лажу да су други бољи, е то не може. Као што је у случају Бриса Татона. Направише од навијачке туче са трагичним крајем, за шта се свакако иде у затвор, покушај геноцида и циркус. Од пењања на ограду једног хулигана и бацања бакљи у терен у Ђенови ономад, направише малте не државни удар.

Подели на овим сајтовима

https://sport.blic.rs/liga-sampiona-2018/banditi-koji-se-nisu-culi-od-gostujucih-navijaca-vucic-reagovao-na-sraman-napad-na/smpfc5g

Демантован сам. Добро, надам се да ће стварно инсистирати да починиоци заврше у затвору.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...