Jump to content

Папа Фрања и патријарх Вартоломеј договорили Васељенски сабор у Никеји 2025.?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 118
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Amin.

Потребно је показати поштовање као што су показали преподобни Пајсије и Јаков. На њих треба да се угледамо.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

Потребно је показати поштовање као што су показали преподобни Пајсије и Јаков. На њих треба да се угледамо.

Ja sam ti nekako više u fazonu Kirila Aleksandrijskog. A i slava mi je sveti Nikola Mirlikijski.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Ja sam ti nekako više u fazonu Kirila Aleksandrijskog. A i slava mi je sveti Nikola Mirlikijski.

Само полако. Може неко да буде бољи него што ти мислиш.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

Само полако. Може неко да буде бољи него што ти мислиш.

Ma ne mislim ja da je Verolomej loš. Nije loš ni Artemije. Ali ovde ne diskutujemo o etici...može čovek biti dobrica ko Arije. Al kad cepaš rizu Hristovu, džaba ti...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ivan Marković рече

Ko što rekoh, dobićete po tamburi ko onomad u Drugom sv ratu...kako vam više ne dojadi...

Kakve veze ima Wermacht sa Saveznicima? NATO su osnovali Saveznici, ti si nešto pobrkao?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ivan Marković рече

Nato nisu osnovali saveznici jer antihitlerovska koalicija ne postoji od 1945. Ne lupetaj...

NATO su poslije 2ww osnovali zapadni Saveznici USA, Velika Britanija i Francuska a zajedno sa SSSR-om tj. istočnim Saveznicima su činili u 2ww antihitlerovsku koaliciju. :D 

https://tinyurl.com/yczvcper

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ivan Marković рече

poslije 2ww oni nama nisu bili saveznici. Kako su se oni zvali međusobno, nas to neinteresira. Kužiš, il da crtam?

Nešto novo da nacrtaš za što se još ne zna? Biće to zanimljivo:

http://www.tanks-encyclopedia.com/coldwar-yugoslavia-90mm-gmc-m36-jackson-in-yugoslavian-service/

Подели на овим сајтовима

Време је било да и дрљави екуменизам покаже своју праву фацу, да и екуменисти више престану да жвалаве о ''дијалогу љубави''.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, todor рече

да и екуменисти више престану да жвалаве о ''дијалогу љубави''.

Ali, to je izgleda ljubav prema svojima,...prema onima koji malo zaobilaze ekumenizam, dijalog ljubavi nesto ne funkcionise bas najbolje,... sta da se radi,...ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, todor рече

Време је било да и дрљави екуменизам покаже своју праву фацу, да и екуменисти више престану да жвалаве о ''дијалогу љубави''.

To govoriš o njima?

https://tinyurl.com/ybxye2gv

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...