Jump to content

Koliko ste visoki ? Anketa samo za muškarce

Оцени ову тему

Visina   

56 члановâ је гласало

1. 1. Koliko si visok poštovani člane ?

• Visok sam od 150 -160 cm
      1
    • Visok sam od 160 -170 cm
      1
    • Visok sam od 170 -175 cm
      4
    • Visok sam od 175 -180 cm
      9
    • Visok sam od 180 -185 cm
      15
    • Visok sam od 185 -190 cm
      7
    • Visok sam od 190 -195 cm
      7
    • Visok sam od 195 -200 cm
      1
    • Visok sam od preko 200 cm
      0
    • Žensko voajersko dugme. Ako si žensko pritisni ovde i budi fina.
      11

Препоручена порука

пре 6 минута, Adelaida рече

Pa pazi nemaju ih ni previsoki muskarci...mislim ko jos hoce da nosi hoklicu sa sobom kada izlazi sa nekim dugajlijom...nekad stikle mogu da pomognu ali ni stikle uvek nisu resenje...opet kazem to je sve individualno i zavisi sta je za koga visoko a sta nisko...

Ono sto je haos za musicu za pauka je normalno...:)

Само што су превисоки мушкарци привлачнији већем броју, него ниски мушкарци

"Све је релативно" такође није одговор, јер ако говоримо генерално - шта је у просјеку пожељно а шта није - одговори су стереотипично јасни.

Ни ја се не уклапам у неке калупе "шта мушкарци воле код жена", јер ме привлаче неке друге ствари далеко више од љепоте и свакако спадам у ту "све је релативно" категорију људи; али будимо реални - статистике не лажу. Недостатак висине је хендикеп, на прву лопту или дефинитивно, зависи како коме. Али да јесте неки хендикеп - јесте.

И нема ничега злог у томе да се призна.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 193
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Срндаћ рече

"Све је релативно" такође није одговор, јер ако говоримо генерално - шта је у просјеку пожељно а шта није - одговори су стереотипично јасни.

Ни ја се не уклапам у неке калупе "шта мушкарци воле код жена", јер ме привлаче неке друге ствари далеко више од љепоте и свакако спадам у ту "све је релативно" категорију људи; али будимо реални - статистике не лажу. Недостатак висине је хендикеп, на прву лопту или дефинитивно, зависи како коме. Али да јесте неки хендикеп - јесте.

И нема ничега злог у томе да се призна.

Не воле људи сурово искрену биологију, па то ти је. Сви бисмо мало да лажемо себе да нисмо хомо сапијенси који су штошта наследили од природе, него некакви анђели ил шта већ, тако је изгледа лакше. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Adelaida рече

Pa za mene je nizak...ja sam visoka 172cm...i jos ako obujem stikle...:stadaradim:

Он је низак, у објективним јединицама мјерења висине.

Али Џеју то не смета, јер Џеј има друге квалитете које фура.

Али Џеј је макар искрен да себи призна да је низак. И боли га увце.

И Џеју не треба самилост "све је релативно". Него само љубав и добра пјесма, и алкохол :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

Eto dobrog primera kako je čovek iskoristio svašta pa čak i svoju visinu za sticanje popularnosti. Hendikep(ec) jedan. :D

To je statisticki zanemarljiv broj koji mnogim muskarcima daje laznu nadu da se mogu ozeniti, a naprosto nikada nece. Treba im to otvoreno reci, da iskoriste vreme za pronalazenje utehe negde drugo... :(((

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срндаћ рече

да, високи мушки и ниске цуре имају највећи избор, а они у обрнутој позицији су стереотипно пукли, е сад ако остану на стереотипима сами су криви...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, drvce рече

To je statisticki zanemarljiv broj koji mnogim muskarcima daje laznu nadu da se mogu ozeniti, a naprosto nikada nece. Treba im to otvoreno reci, da iskoriste vreme za pronalazenje utehe negde drugo... :(((

Drveni, preteruješ. Ja znam dosta nisžih muškaraca koji nikakav problem nemaju s tim. Bar se ne vidi spolja.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Drveni, preteruješ. Ja znam dosta nisžih muškaraca koji nikakav problem nemaju s tim. Bar se ne vidi spolja.

Oni svoju tihu patnju nose kao pravi muskarci...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Не воле људи сурово искрену биологију, па то ти је. Сви бисмо мало да лажемо себе да нисмо хомо сапијенси који су штошта наследили од природе, него некакви анђели ил шта већ, тако је изгледа лакше. 

1_kEsw4IbcH4ILEr17mkJk3A.jpeg.6048e53cfe1e0d4d137684df8dcaa58c.jpeg

...women are evil!?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Срндаћ рече

Он је низак, у објективним јединицама мјерења висине.

И Џеју не треба самилост "све је релативно". Него само љубав и добра пјесма, и алкохол :D

“Купићу ти бела кола и у њима света пола, три куће велике, веће од Америке.”

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Adelaida рече

Pa jeste...a ja sam se ogradila rekavsi 

Za taj prvi trenutak...zene pre primete visokog nego niskog muskarca...sto ne znaci da niski muskarci nemaju sanse kod zena...samo treba da se istaknu necim drugim jer im visina nije jaca strana za privlacenje paznje. 

Nizi su sitni, al dinamitni, meni simpaticniji

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срндаћ рече

Jeste, samo sto Dzej nije moj tip nekako...previse je... sirov... ali da nema kompleks - nema i to je super, kao sto ga nema ni Tom Kruz ili Deni De Vito i slicno...nije ni do centimetara, do kompleksa je ;)

пре 1 минут, drvce рече

:)) 

Zezas se jel da? 

• Зачуђен 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan :::. рече

да, високи мушки и ниске цуре имају највећи избор, а они у обрнутој позицији су стереотипно пукли, е сад ако остану на стереотипима сами су криви...

Ovo si lepo napisao.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Adelaida рече

Jeste, samo sto Dzej nije moj tip nekako...previse je... sirov... ali da nema kompleks - nema i to je super, kao sto ga nema ni Tom Kruz ili Deni De Vito i slicno...nije ni do centimetara, do kompleksa je ;)

:)) 

Zezas se jel da? 

Ih Tom Kruz u Top Ganu top

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...