Jump to content

Koliko ste visoki ? Anketa samo za muškarce

Оцени ову тему

Visina   

56 члановâ је гласало

1. 1. Koliko si visok poštovani člane ?

• Visok sam od 150 -160 cm
      1
    • Visok sam od 160 -170 cm
      1
    • Visok sam od 170 -175 cm
      4
    • Visok sam od 175 -180 cm
      9
    • Visok sam od 180 -185 cm
      15
    • Visok sam od 185 -190 cm
      7
    • Visok sam od 190 -195 cm
      7
    • Visok sam od 195 -200 cm
      1
    • Visok sam od preko 200 cm
      0
    • Žensko voajersko dugme. Ako si žensko pritisni ovde i budi fina.
      11

Препоручена порука

пре 2 минута, kordicka93 рече

A sta nosis onda??

portjanke:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • Одговори 193
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sad sam se setio ove ankete tj. teme.

Imam nešto da podelim s vama.

Pre neki dan u učionici, čas s maturantima pričamo o Lk. 19, 1-10. ona priča o Zakheju, svi je znate. Tumačimo, vadimo bitne stvari i odjednom ja ih presečem pitanjem da li je biti nizak za muškarca hendikep. Zakhej se opisuje kao nizak pa je morao da se penje na divlju smokvu kako bi video Hrista.I da vidiš ti čuda, svi odjednom...zapravo samo devojke iz te grupe viču:"Jeste ! Jeste!" :D

Ja njih umirim. Pa ih jopet pitam isto. One opet u glas:"Hendikep je! Hendikep je!" Čak i one devojke za koje sam bio prilično ubeđen da bi mogle misliti drugačije samo su se kiselo nasmejale. Koliko god sam se trudio da obajsnim kako nije to hendikep ništa nije vredelo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

da li je biti nizak za muškarca hendikep

nije hendikep...ne bih bas tu rec upotrebila, ali uglavnom zenama vise paznju privlace visoki muskarci...:stadaradim:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срндаћ рече

Значи, хендикеп је за привлачење пажње :p 

Pa na prvu loptu da...sta znam...valjda...nisam primetila 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Broken рече

Sad sam se setio ove ankete tj. teme.

Imam nešto da podelim s vama.

Pre neki dan u učionici, čas s maturantima pričamo o Lk. 19, 1-10. ona priča o Zakheju, svi je znate. Tumačimo, vadimo bitne stvari i odjednom ja ih presečem pitanjem da li je biti nizak za muškarca hendikep. Zakhej se opisuje kao nizak pa je morao da se penje na divlju smokvu kako bi video Hrista.I da vidiš ti čuda, svi odjednom...zapravo samo devojke iz te grupe viču:"Jeste ! Jeste!" :D

Ja njih umirim. Pa ih jopet pitam isto. One opet u glas:"Hendikep je! Hendikep je!" Čak i one devojke za koje sam bio prilično ubeđen da bi mogle misliti drugačije samo su se kiselo nasmejale. Koliko god sam se trudio da obajsnim kako nije to hendikep ništa nije vredelo.

Хендикеп је, брате. И умјесто да се напрежемо тјерати људе да се понашају и мисле супротно својој природи, требало би се напрезати да људе са таквим хендикепима ( мада је тачнији израз "недовољностима" ) научимо како да не добију комплексе и како да превазиђу своје стање.

Ако ниси лијеп, буди духовит нпр. Или упоран :smeh1:

Висина ( а и било која друга мјера изражена у центиметражи ) јесте мушки комплекс и шта ћеш. Тако је како је и морамо се учити носити са тим. Жене су бруталне у својим стандардима и то им се неће промијенити ни ва вијеки вијеков ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Срндаћ рече

Жене су бруталне у својим стандардима и то им се неће промијенити ни ва вијеки вијеков ne_shvata

хоћеш да кажеш како ове наше форумашице лажу??

On 15.2.2019. at 14:19, Ana B. рече

Najbitniji je pogled i stav

а то јој лајковала @Adelaida

која је још преко тога једном рекла и да јој је најважнији мозак (а то се можда једино види на функционалној магнетној резонанци ако се не варам :)) )

додуше, ове две су мислим зреле жене али ако се неко намерачио на клинке онда су му шансе слабе... осим ако није избирљив...

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Срндаћ рече

Висина ( а и било која друга мјера изражена у центиметражи ) јесте мушки комплекс и шта ћеш. Тако је како је и морамо се учити носити са тим. Жене су бруталне у својим стандардима и то им се неће промијенити ни ва вијеки вијеков ne_shvata

Zar smo stvarno tako grozne :scratch_head: mi zene ili nas samo tako dozivljavate...u svakom slucaju lek za sve te kako kazes " nedovoljnosti" je upravo ono sto si i rekao:

пре 26 минута, Срндаћ рече

буди духовит

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

која је још преко тога једном рекла и да јој је најважнији мозак

Pa jeste...a ja sam se ogradila rekavsi 

пре 35 минута, Adelaida рече
пре 38 минута, Срндаћ рече

Значи, хендикеп је за привлачење пажње :p 

Pa na prvu loptu da...

Za taj prvi trenutak...zene pre primete visokog nego niskog muskarca...sto ne znaci da niski muskarci nemaju sanse kod zena...samo treba da se istaknu necim drugim jer im visina nije jaca strana za privlacenje paznje. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Adelaida рече

samo treba da se istaknu necim drugim jer im visina nije jaca strana za privlacenje paznje

ваздан то говорио по форуму укључујући и сопствени пример али слаба вајда... не би ме зачудило да има нешто и на овој теми...

Подели на овим сајтовима

A i sta je za koga visoko sta nisko je vrlo diskutabilno...za zenu od 160 visok moze biti muskarac od 180...za onu od 185 taj od 180 moze da bude nizak i slicno..,

To je uglavnom individualno...ali svakako duhovitost pali u svakom slucaju, osim ako zena nije neki namcor i ne zna za salu...ili ne kapira...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...