Снежана Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 4 минута, kordun рече i ne morete mi nista можемо, да те лемамо...заслужио си Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 2 минута, Џуманџи рече Ne znam njegov opus osim onoga da se treba samokrstavati u kadi i da je Liturgija sluzenje demonima. Moguce da ima 2-3 pametne, i pokvaren sat pokaze tacno vreme 2x dnevno Za kosulje sam experAt. Odavno. ma mene i ne zanima njegova teologija, on se time vise i ne bavi poodavno, prema tome boris se protiv mrtve krave u areni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 2 минута, Снежана рече можемо, да те лемамо...заслужио си trebace vam srca za to, malo vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 4 минута, АлександраВ рече nemoj mi boce kaciti, ja sam slab na boce, vise se obradujem boci piva neg mrtvac buketu cvijeca CutieBub је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 28 минута, kordun рече jeste stetan, al nije bas nesto opasan, i nije kod njega sve lose ne zezaj obi, sa mnom se tuci, ne dirajte marinu, nije nista lose nit neispravno rekla Vec sam objasnio, ne znam kol`ko puta to treba da se ponovi - sektas je jeretik, itekako opasan covek, narocito ako je tako uporan kao Miroljub. Takvog se klonis, ne ides za njim, ne uzimas nista od njega, ne dodajes mu ulja na sujetu. A posebno ne uzimas od njega nikakve zdravstvene savete, jer je nadrilekarstvo povrh svega i protivzakonito. Marini sam se izvinio i ovde javno i na PP, ali ona nije u pravu sto se ovoga tice. Вилер Текс, Биљана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 4 минута, kordun рече boris se Ma izgibo' Prsti mi se osusise od internet ratovanja "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 7 минута, obi-wan рече Vec sam objasnio, ne znam kol`ko puta to treba da se ponovi - sektas je jeretik, itekako opasan covek, narocito ako je tako uporan kao Miroljub. Takvog se klonis, ne ides za njim, ne uzimas nista od njega, ne dodajes mu ulja na sujetu. A posebno ne uzimas od njega nikakve zdravstvene savete, jer je nadrilekarstvo povrh svega i protivzakonito. Marini sam se izvinio i ovde javno i na PP, ali ona nije u pravu sto se ovoga tice. opasan je za koga? za povodljive osobe, pa povodljivima je citav ovaj svijet opasan ukljucujuci i sam ovaj forum isto. bar danas su svi pismeni i ako se za nesto interesuju mogu vrlo jednostavno da se informisu, samoobrazuju, miroljuba mozemo kriviti da iskoristava neciju povodljivost, ali to rade mnogi, od novinara, advokata pa do same vlasti u drzavi, miroljub je tu sitan problem. uz to mnogi nemaju petlju danas da kazu neke istine koje miroljub govori, zato ga narod i gotivi i to je ono sto miroljubu ne mozete da oduzmete, miroljuba ne mozete svesti samo na teologiju, miroljub je sira osoba od toga, ne mozes ti da ne gledas fudbalsku utaklmicu, zato sto pola tima ne vjeruje u boga CutieBub је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 6 минута, kordun рече trebace vam srca za to, malo vise. Јесте вала, ја не бих имала срца да млатим слабије. За Снежу већ не могу да тврдим.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 1 минут, kordun рече opasan je za koga? za povodljive osobe, pa povodljivima je citav ovaj svijet opasan ukljucujuci i sam ovaj forum isto. bar danas su svi pismeni i ako se za nesto interesuju mogu vrlo jednostavno da se informisu, samoobrazuju, miroljuba mozemo kriviti da iskoristava neciju povodljivost, ali to rade mnogi, od novinara, advokata pa do same vlasti u drzavi, miroljub je tu sitan problem. Nema povodljivih za Crkvu, samo slabih i onih jos slabijih. "Tesko, tesko onome kroz koga dolazi sablazan..." Tako Hristos meri stvari, a mi idemo za Njim. пре 2 минута, kordun рече uz to mnogi nemaju petlju danas da kazu neke istine koje miroljub govori, zato ga narod i gotivi i to je ono sto miroljubu ne mozete da oduzmete, miroljuba ne mozete svesti samo na teologiju, miroljub je sira osoba od toga, ne mozes ti da ne gledas fudbalsku utaklmicu, zato sto pola tima ne vjeruje u boga Bas to sto je galamdzija ga narocito pokazuje da je lupez i varalica. I nidje veze ovo sto poredis sa timom. АлександраВ and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 4 минута, Lady Godiva рече Јесте вала, ја не бих имала срца да млатим слабије. За Снежу већ не могу да тврдим.. srce treba da se mlati neko jaci ili neko ko nije jaci ali je opasan, za ostala mlacenja je odgovoran psihicki teror, mrak na ocima, tu je najmanje bitno kjo je slabiji ko je jaci, postoje ljudi koji ne trpe teror, sta ces. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 1 минут, kordun рече opasan je za koga? za povodljive osobe, pa povodljivima je citav ovaj svijet opasan ukljucujuci i sam ovaj forum isto. bar danas su svi pismeni i ako se za nesto interesuju mogu vrlo jednostavno da se informisu, samoobrazuju, miroljuba mozemo kriviti da iskoristava neciju povodljivost, ali to rade mnogi, od novinara, advokata pa do same vlasti u drzavi, miroljub je tu sitan problem. uz to mnogi nemaju petlju danas da kazu neke istine koje miroljub govori, zato ga narod i gotivi i to je ono sto miroljubu ne mozete da oduzmete, miroljuba ne mozete svesti samo na teologiju, miroljub je sira osoba od toga, ne mozes ti da ne gledas fudbalsku utaklmicu, zato sto pola tima ne vjeruje u boga Nista, onda da smatramo povodljivost kao dobru stvar ? Ili, one koji povode ljude, za neke, koji nista lose ne rade, nego su krivi,...povodljivi ljudi ? Tako meni lici, ovo sa ovim mister Miroljubom. Inace, mislim da jeste Miroljub 'manipulator' i to vrlo sofisticiran, koji koriste metode protestanata kod svoje price. ( sto ne i cudi, kada je i skolovan kod njih ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 4 минута, kordun рече srce treba da se mlati neko jaci ili neko ko nije jaci ali je opasan, za ostala mlacenja je odgovoran psihicki teror, mrak na ocima, tu je najmanje bitno kjo je slabiji ko je jaci, postoje ljudi koji ne trpe teror, sta ces. Постоје људи који не трпе терор, окрену се оду, и постоје насилници, импулсивне, неотесане будале и разне социопате, шта ћеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2018 Ваљда сам већ десет пута написала ово, ваљда у неким разговорима са Војводом, али морам да поновим - Жао ми је када видим да људи Мирољуба не посматрају као једну укупност, као целовити феномен, него оправдавају његово лудило посматрањем његових умотворина кроз призму уклопљивости у личне ставове и некакву "духовитост". Да, понешто што каже и има смисла, али не, ништа од тога не може се прихватити због тога што је то само фрагмент укупног пројектног лудила које се зове мирољуб. Давањем подршке било којој његовој речи даје се подршка његовом даљем експонирању, лупетању и манипулативном, секташком тровању етра. Он је једнако луд као и Хитлер, којем су аплаудирали док су мислили да их буди, а будала их унапред маркирала за покољ. Вилер Текс, Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 1 минут, Bokisd рече Nista, onda da smatramo povodljivost kao dobru stvar ? Ili, one koji povode ljude, za neke, koji nista lose ne rade, nego su krivi,...povodljivi ljudi ? Tako meni lici, ovo sa ovim mister Miroljubom. Inace, mislim da jeste Miroljub 'manipulator' i to vrlo sofisticiran, koji koriste metode protestanata kod svoje price. ( sto ne i cudi, kada je i skolovan kod njih ) a nista brate, onda upri pa brani ugrozene od miroljuba ja se sa nikim od vas necu sloziti da kod miroljubove priice nista ne valja i da cete cijelog miroljuba svesti samo na negativno, nisam nikada takav bio, necu ni u slucaju miroljuba i jos cu jednom da kazem, miroljub je za mnoge stvari debelo u pravu i prije cu sa njim da nadjem zajednicki jezik na polju zivotne filozofije neg sa nekim pink pravoslavcima na ovom forumu, to je ono sto ja imam da kazem o njemu, ono sto kod njega ne valja odbacujem, bas kao i kod ostalih sto radim, to sto vi u miroljubu vidite veliku pretnju ja ne razumijem, zato sto pod tim vasim argumentima mnogo veca pretnja su neke licnosti sa mnogo vecom moci u drzavi srbiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 2 минута, АлександраВ рече Ваљда сам већ десет пута написала ово, ваљда у неким разговорима са Војводом, али морам да поновим - Жао ми је када видим да људи Мирољуба не посматрају као једну укупност, као целовити феномен, него оправдавају његово лудило посматрањем његових умотворина кроз призму уклопљивости у личне ставове и некакву "духовитост". Да, понешто што каже и има смисла, али не, ништа од тога не може се прихватити због тога што је то само фрагмент укупног пројектног лудила које се зове мирољуб. Давањем подршке било којој његовој речи даје се подршка његовом даљем експонирању, лупетању и манипулативном, секташком тровању етра. Он је једнако луд као и Хитлер, којем су аплаудирали док су мислили да их буди, а будала их унапред маркирала за покољ. kako sudis drugima, tako ce se i tebi suditi, kako im ostavljas sansu, tako ce se i tebi ostaviti, srecom bog nije zensko))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука