Jump to content

Зашто је муслиману тешко да постане хришћанин?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па хајде брате кажи! Која друга страна побогу!? Зар не видиш убијање, клање и снимање тог сатанског ритуала? Шта је циљ? да се хришћани заплаше? Да им се покаже сила? Ајде коначно кажи шта је за тебе овај снимак? Шта теби говори?

Brate Ivane malo sam zastao sustežući se od onoga što želim napisati.

Bog mi je svjedok da ne želim da vas povrijedim.Pogotovo ne tebe sa kojim imam jako lijepo iskustvo u dijalogu i kojeg smatram čovjekom koji se treba poštovati.

S toga tebe a i ljude koji su poput tebe(svečenika Ljubu, sestru Mirijam Justinijana i mnoge druge) ne želim povrijediti.Zato vas sve molim da mi ne zamjerite ovo što ću napisati.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Prvo brate ovakvih slučajeva ima u svim religijama.Od ovakvih scena nije ni hriščanstvo imuno. Evo pročitajte ovaj tekst koji govori o najmanje istoj monstruoznosti i kazni za onoga ko ostavi svoju vjeru:

EGIPAT: Braća svirepo ubila sestru zato što je primila islam

Ponedjeljak, 25 april 2011 15:32

Pogodaka: 564

Izboli su svoju sestru na smrt, ugušili njezinog sina i ozljedili njezinu ćerku i supruga, iz jedinog razloga jer je prešla na islam i udala se za muslimana. Ubice su uhvaćene i priznale su svoje zločine, izvještava Tanseerel.

Prema istražiteljima, mlada kršćanka po imenu Salwa Adil prešla je na islam 5. marta 2005. i udala se za muslimana. Na noć ubistva, jedan od braće po imenu Isus, bio je u posjeti sestri. Večerao je s njima i odlučio da provede noć u njihovoj kući. U sred noći, on je pustio ostalu svoju braću u kuću, koji su požurili ka spavaćoj sobi svoje sestre i izboli je više puta i usmrtili na licu mjesta, a zatim su ugušili njenog petogodišnjeg sina Halida.

Kršćanski divljaci su također pokušali ubiti njenog muža i kćer, ali su oni preživjeli, uprkos brojnim ubodnim ranama.

Napomenimo da ovo nije prvi put da se koptski kršćani u Egiptu na ovakav način obračunavaju sa kršćanima koji prime islam.

(Vijest objavljena 22. aprila 2011. na www.tanseerel.com, link do originala na arapskom ovdje)

I ova scena je iz arapskog svijeta.Egzekuciju su izvršili vaša braća po vjeri.

Подели на овим сајтовима

УПОЗОРЕЊЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ!!! ПОТРЕСАН САДРЖАЈ, НИЈЕ ПРЕПОРУЧЉИВО ЗА ГЛЕДАЊЕ ОНИМА КОЈИ СУ СЛАБИЈЕГ СРЦА И ЖИВАЦА!!!

Zaista, slika govori više od hiljadu reči :( (doduše, nisam pogledao ovaj snimak, ali mogu da zamislim, strašno,

u ime Boga samilosnog - čovek čoveku vuk, ubijajući misli da Bogu službu čini - moram, tako mi naredjuje GOSPODAR).

Da podsetim:

Ovo je vrlo važan momenat - osoba koja napusti islam mora biti ubijena.

Ako su satanističke zajednice zabranjene upravo zbog toga što u sklopu svog verovanja imaju istu obavezu (ubiti bivšeg člana),

zbog čega ne zabraniti i islam, sve dok ne izbriše to iz svog učenja i prakse?!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Braća svirepo ubila sestru zato što je primila islam

Problem je u tome sto u vasoj veri postoji smrtna kazna za onoga ko promeni veru, dok kod nas to ne postoji kao zvanicno ucenje. Mozda se taj vas obicaj prosirio i na ljude drugih vera u tom podrucju i postao deo "kulture". Ne vidim drugi razlog jer kod nas nema ni pomene ni naznaka za tako nesto.

Подели на овим сајтовима

Brate Ivane historijski gledano ne znam koliko ko od nas ima pravo da nekome natovari teške optužbe, da je ova ili ona strana vjera straha. Ovo pogoto brate važi za hriščanstvo čiji su ekstremisti činili nasilna ubistva i kroz historiju imajući za cilj nasilno pokrštavanje muslimana jevreja i pripadnika drugih religija:

1) Inkvizicija je sramotna mrlja hriščanstva do Sudnjeg dana.Ljudima je dat izbor hriščanstvo ili smrt.

2) Pod motom krščanstvo ili smrt u Plavu i Gusinju je počinjen strahovit zločin nad muslimanima naših prostora.

3) Onima nesretnicima u Srebrenici je nuđeno krščanstvo ili smrt i ako je neko i odabrao krščanstvo bivao bi opet ubijen(ovo je izjava jednog od svjedoka na suđenju u Hagu)

4) Čak neki najviši vaši vjerski autoriteti se dovode u kontekst nasilnog pokrštavanja (pitaj me na pp ako želiš znati koji).

S toga se trebaš brate upitati koliko imate pravo vi kao hriščani upučivati muslimanima kritike na račun ubijanja onih koji ostave islam.i optuživati moju vjeru da je to vjera straha.U najmanju ruku manja je vjera straha od hriščanstva u kontekstu ubijanja onih koji ostave vjeru. Mislim da se trebamo čuvati takvih konstatacija.Razlika između onog snimka i ovoga što ja govorim jeste u tome što je ovo snimljeno a mnogi zločini nasilnog pokrštavanja muslimana ovih prostora nisu snimljeni ali nišani-nadgrobni spomenici dovoljno govore.

Tvoj brat koji te cjeni i poštuje i nada se da mu nećeš zahaturiti zbog ovog pisanja.

Подели на овим сајтовима

Problem je u tome sto u vasoj veri postoji smrtna kazna za onoga ko promeni veru, dok kod nas to ne postoji kao zvanicno ucenje. Mozda se taj vas obicaj prosirio i na ljude drugih vera u tom podrucju i postao deo "kulture". Ne vidim drugi razlog jer kod nas nema ni pomene ni naznaka za tako nesto.

Nemoj mi Ignjatije zamjeriti ali brate i u vašoj vjeri postoje proglasi vaših autoriteta da se ubijaju oni koji ostave vašu vjeru.

Подели на овим сајтовима

Ништа ја нисам скочио као бик. Нити сам икакву увреду изрекао, нити сам галамио и псовао, јесам повисио тон намјерно јер Ангелус на другим темама упадљиво и наметљиво пише њежним тоном, у неком свенадахнућу са све сликама и аминима, када говори о православљу, а у свом посту горе је генерализовала муслимане са ниподоштавањем до те мјере да је изразила исчуђавање над трпезом коју спремају.

Полако пријатељу, :nene: спустите тензије,треба мало боље све то видјети,али не никако са неким вербалним насиљем,нема заиста потребе за то,нити ја карактеришем како Ви пишете,закључујете на било којој теми,па мислим да и Ви немате право овако брзоплето и исхитрено доносити неке тешке одлуке,а са неке висине,побогу човјече,није заиста то потребно,ако хоћете у том тону да наставите није то добро.Видите свој следећи одговор овом човјеку како сте дали,иза мене,па Ви сте генерално лоше воље и то је онда Ваш проблем.Полако и само смирено,има ваља толико дара бесједништва у Вама да све љепше и безазленије кажете.Ваше гледиште је Ваша ствар,али док та ријеч не угорожава другога.

Нема везе што Ви пишете,ја могу да кажем,али нећу,јер желим хармонију комуникације,а не сијеци и бриши као Ви,то није пут ни зашта,ево нека и други кажу и такође не мора да буде као валидан и прави закључак и нека порука,која нешто доноси,а да другога једноставно бомбардујете,за оно што они виде и осјећају,мислим да то није добро.

Полако човјече и не брини,ја се не љутим,моје срце и душа се веће од сваке оптужбе и зла. .smesko.

isus-sinai .Bogorodica.

Подели на овим сајтовима

Полако пријатељу, :nene: спустите тензије,треба мало боље све то видјети,али не никако са неким вербалним насиљем,нема заиста потребе за то,нити ја карактеришем како Ви пишете,закључујете на било којој теми,па мислим да и Ви немате право овако брзоплето и исхитрено доносити неке тешке одлуке,а са неке висине,побогу човјече,није заиста то потребно,ако хоћете у том тону да наставите није то добро.Видите свој следећи одговор овом човјеку како сте дали,иза мене,па Ви сте генерално лоше воље и то је онда Ваш проблем.Полако и само смирено,има ваља толико дара бесједништва у Вама да све љепше и безазленије кажете.Ваше гледиште је Ваша ствар,али док та ријеч не угорожава другога.

Нема везе што Ви пишете,ја могу да кажем,али нећу,јер желим хармонију комуникације,а не сијеци и бриши као Ви,то није пут ни зашта,ево нека и други кажу и такође не мора да буде као валидан и прави закључак и нека порука,која нешто доноси,а да другога једноставно бомбардујете,за оно што они виде и осјећају,мислим да то није добро.

Полако човјече и не брини,ја се не љутим,моје срце и душа се веће од сваке оптужбе и зла. .smesko.

isus-sinai .Bogorodica.

Хехе, ко о чему ви о бомбардовању...:D.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Na ovom video Markus Aziz daje proglas-fetvu da se ubije svaki onaj kopt ko pređe iz krščanstva u islam.

Браво! Свака част! Опет убијање, опет смрт, опет клање! Ми као да о овим стварима причамо различитим језицима. Заправо, то није ни чудо. Христос је љубав и слобода, а ја то у исламу о којима причају ови Твоји ауторитети нити видим нити назирем.

Подели на овим сајтовима

isus-sinai .Bogorodica.

Hvala ti na brizi ali tenzije nisu uopšte prisutne.ja i ovi moji sugovornici smo prešli davno to dizanje tenzija. ako malo pročitaš bolje naše tekstove vidjet ćeš prijatelju da pokušavamo da na što ljepši način komuniciramo.tako da se ne sikiraš.nismo mi ovdje od juče. 301

Подели на овим сајтовима

Nemoj mi Ignjatije zamjeriti ali brate i u vašoj vjeri postoje proglasi vaših autoriteta da se ubijaju oni koji ostave vašu vjeru.

Ostavi me autoriteta. I Bin Laden je za milione autoritet. Samo ajde navedi mi taj hriscanski autoritet, bas me zanima o kome se radi. Ovde se radi o zvanicnom i opsteprihvacenom ucenju zvanicne i opsteprihvacene religije. Ubijanje onih koji konvertiraju je u zvanicnom ucenju Islama. Kod nas ga nema i ne postoji kao zvanicno ucenje.

Evo ga veliki autoritet Islama :

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...