Gaša Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Човјече,али ово је страшно,...ух брате,што ово видјех,да ми поквари дивно поподне,слушам Дечанце на Радио Благовестима,ово ми није требало. Али како каже прота Шмеман: "Уздиже се и побеђује Крст Христов, упркос свему. „Крст – љепота васељене“. И ма у каквим се тминама човјек налазио и ма колико у свијету – споља гледано – тријумфовало зло, срце хришћаниново зна и чује Христов глас који говори: „Храбрите се јер побједих свијет!“. Brate,stavio sam upozorenje,znam da je strašno,ali eto...to je neka religija? Angelus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Па ајде нека се још неко усуди reћи да је Ислам вјера мира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angelus Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Brate,stavio sam upozorenje,znam da je strašno,ali eto...to je neka religija? Ма није то човјече,уреду је све,од Вас за снимак,али вјерујте цијело се вријеме чудим,питам,рецимо кад одем на њихове празнике,а одем заиста комшијски сваки пут,а кад мени дођу често буље у иконе,Часни Крст итд.никад ми то није било јасно до краја,причала сам то и духовним великих учитељима гдје сам имала прилике,мада сам,кажем и виђала лехве по канцеларијама угледних људи, и у кућама итд,никад се нисам томе нешто посебно чудила,само увијек питам шта ту пише,дакле истина тешко ми је било шта јести на тим празницима,не зато што сам нека федер дама,али заиста трпезе су такве пуне и јаке,све слатко да умреш,пите,соган долме,дагаре,бамња,литарске кафе,са млијеком па се отегне онај кајмак у филджану,којег нити могу руком да узмем,ех брате мили,а са неким посебним мирисом опет њихове куће,а код традиционалнх продица сједи се доле,око синије,па како да сједнем,што се каже, имам бригу,жена сам,куд с ногама,у сукњи си, итд.али није то ето ништа више ме чуди да када неког питаш шта се десило на тај дан,који славе,што је духовно и молитвено важан,наступа тајац,ријетко и готово нико из народа не зна да било шта каже о томе. Не кажем да наш народ пуно зна,има хвала Богу,има их,наших изађу пред камере опет па људи онако како знају и кажу,али знам да нема православног хришаћанина да не зна нпр. шта је слава,ко је Свети Сава,Васкрс,Божић,Духови итд.а који иоле мало више ради на себи, он зна и мало боље да објасни које су истине и догмати наше вјере и још свашта како духовно напредује. Шта мислите о свему и сви који дискутујете,јесам ли ја у праву или шта,да ли ви то исто видите,а као једну различитост у свему,као у Башти Божијој,коју треба човјек да себе прекоравајући у вјери и утврђујући се сваким даном у Богу, да све то прихвати на један нормалан начин,а све је то потпуно другачије од наших обичаја и живота,итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Јасно је да је ислам религија страха, силе и смрти у многим исламским земљама. То јасно да јасније не може говори овај снимак као и многи, многи други. Нико од муслимана који имају и мало образа не би ово оправдали. Сигуран сам и то да се огроман број муслимана згражава видећи овекве снимке. А волео бих да се јави босанац, моно или било ко од браће муслимана и да прокоментарише снимак. А овај наш брат мученик нека моли Бога за нас грешне. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Nažalost, ovakvih boleština nema samo u islamskim zemljama. Gledao sam snimak iz Rusije, gde neonacisti sa fantomkama ubijaju dvojicu stranaca (mislim da su iz neke bivše zemlje članice SSSR). Jednom su polako odsekli glavu nožem, a drugom su pucali u potiljak i posle ih bacili u unapred iskopan grob. I to sve rade ispred nacističke zastave sa kukastim krstom... Užas! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Ма није то човјече,уреду је све,од Вас за снимак,али вјерујте цијело се вријеме чудим,питам,рецимо кад одем на њихове празнике,а одем заиста комшијски сваки пут,а кад мени дођу често буље у иконе,Часни Крст итд.никад ми то није било јасно до краја,причала сам то и духовним великих учитељима гдје сам имала прилике,мада сам,кажем и виђала лехве по канцеларијама угледних људи, и у кућама итд,никад се нисам томе нешто посебно чудила,само увијек питам шта ту пише,дакле истина тешко ми је било шта јести на тим празницима,не зато што сам нека федер дама,али заиста трпезе су такве пуне и јаке,све слатко да умреш,пите,соган долме,дагаре,бамња,литарске кафе,са млијеком па се отегне онај кајмак у филджану,којег нити могу руком да узмем,ех брате мили,а са неким посебним мирисом опет њихове куће,а код традиционалнх продица сједи се доле,око синије,па како да сједнем,што се каже, имам бригу,жена сам,куд с ногама,у сукњи си, итд.али није то ето ништа више ме чуди да када неког питаш шта се десило на тај дан,који славе,што је духовно и молитвено важан,наступа тајац,ријетко и готово нико из народа не зна да било шта каже о томе. Не кажем да наш народ пуно зна,има хвала Богу,има их,наших изађу пред камере опет па људи онако како знају и кажу,али знам да нема православног хришаћанина да не зна нпр. шта је слава,ко је Свети Сава,Васкрс,Божић,Духови итд.а који иоле мало више ради на себи, он зна и мало боље да објасни које су истине и догмати наше вјере и још свашта како духовно напредује. Шта мислите о свему и сви који дискутујете,јесам ли ја у праву или шта,да ли ви то исто видите,а као једну различитост у свему,као у Башти Божијој,коју треба човјек да себе прекоравајући у вјери и утврђујући се сваким даном у Богу, да све то прихвати на један нормалан начин,а све је то потпуно другачије од наших обичаја и живота,итд. Причаш којешта. Ти не би буљила у куране, џамијске макете, арапске натписе и орнаменте у нечијој кући? Причаш како они буље у иконе, а у ово мало поста што написа, била си код некога у гостима и исчуђаваш се отеглом кајмаку, испадоше муслимани као марсовци Каква трпеза, кајмак ....и какве везе то што једу има уопште са чим? Шта фали пуној трпези? Као да за српске славе није пуна трпеза. И ко каже да је наш народ писмен о вјери? Дудуци су већина муслимана бар ови екс југословнских, дудуци су већина Срба. Пола људи кад би их питао да кажу нешто о Јовану Крститељу или Василију Великом или Илији Чудотворцу кога славе, не би знали одговорити ни ко су били ни када су живјели ни шта су чинили у животу. А кажеш мало посвећенији православц би знао и догматске истине, па нормално и мало посвећенији муслиман би ти објаснио основне законе исламске вјере... maki32 је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Justa, imam ideju: Uzmi da je biješ! Ovo pišem jer ima više vrste nasilja; neke od nji su fizičko ali i verbalno nasilje. Шта ти надошло, да мало адвокатишеш? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Saosećanje. Па и ја исто саосјећам са људима које је оцрнила у свом посту без икаквог разлога. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Možeš lepo da napišeš, ne da skačeš kao bik. Znam, ovo važi i za mene, zato je lepo da se međusobom malo podsetimo. Bog da dadne da budemo hrabriji, i da nijedna suza nekome ne pokrene uz lice. Ништа ја нисам скочио као бик. Нити сам икакву увреду изрекао, нити сам галамио и псовао, јесам повисио тон намјерно јер Ангелус на другим темама упадљиво и наметљиво пише њежним тоном, у неком свенадахнућу са све сликама и аминима, када говори о православљу, а у свом посту горе је генерализовала муслимане са ниподоштавањем до те мјере да је изразила исчуђавање над трпезом коју спремају. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Јасно је да је ислам религија страха, силе и смрти у многим исламским земљама. То јасно да јасније не може говори овај снимак као и многи, многи други. Нико од муслимана који имају и мало образа не би ово оправдали. Сигуран сам и то да се огроман број муслимана згражава видећи овекве снимке. А волео бих да се јави босанац, моно или било ко од браће муслимана и да прокоментарише снимак. А овај наш брат мученик нека моли Бога за нас грешне. Svečeniće Ivane ne preuidicraj sa ocjenom i sa donošenjem suda o nečemu dok ne saslušaš ono što druga strana ima reči. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Svečeniće ivane ne preuidicraj sa ocjenom i sa donošenjem suda o nečemu dok ne saslušaš ono što druga strana ima reči. Pa ajde onda, reci nam sta je istina. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Pa ajde onda, reci nam sta je istina. I ja bih to voleo pročitati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Svečeniće Ivane ne preuidicraj sa ocjenom i sa donošenjem suda o nečemu dok ne saslušaš ono što druga strana ima reči. Па хајде брате кажи! Која друга страна побогу!? Зар не видиш убијање, клање и снимање тог сатанског ритуала? Шта је циљ? да се хришћани заплаше? Да им се покаже сила? Ајде коначно кажи шта је за тебе овај снимак? Шта теби говори? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Оче Иване ово су фанатици и такве можеш наћи у свим религијама без изузетка. Треба разликовати ове сатанисте од честитих муслимана. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2012 Јасно је да је ислам религија страха, силе и смрти у многим исламским земљама. То јасно да јасније не може говори овај снимак као и многи, многи други. Нико од муслимана који имају и мало образа не би ово оправдали. Сигуран сам и то да се огроман број муслимана згражава видећи овакве снимке. А волео бих да се јави босанац, моно или било ко од браће муслимана и да прокоментарише снимак. А овај наш брат мученик нека моли Бога за нас грешне. Видите оче, у овом делу који је болдован се не бих сложио са вама. То је просто концепт њихове вере и њихово поимање односа према конвертитима, зато мислим да нисте у праву. Исто овако је прошао и шеих Мухамед који је начинио у 18. в. цркву Св. Марка код нас "да се раја има ђе Богу молити". И ми га сматрамо крштеним крвљу и оним који је изгубио свој живот Христа ради а задобио живот вечни. Таквих је било мноштво, и по свему судећи биће их још доста... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука