Jump to content

Blokade puteva po Srbiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 6. 2018. at 14:11, obi-wan рече

Expand  

Слобода за Вучића, Брнабићку, Вулина, Вучићевића, Митровића, Стефановића, Дачића, Кркобабића, Палму!

Доста је њих овај народ подкрадао!  

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2018. at 9:16, GeniusAtWork рече

А сад мало вести Студија Б:

Expand  

А овај Студио Б који је до пре 3-4 године био релативно пристојна телевизија је постао најгори извор пропаганднон смрада. Нису овако озбиљно радили ни за манитог Вука некада.

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2018. at 14:50, Lady Godiva рече

Човече?!! :unbelieveble:

Јбт је л ме зезате?! Мсм ја не гледам вести на тв већ дуго, па не знам какво је стање... Ово је баш, баш болесно. Где су бре новинари и објективно извештавање? Ово је све написано у снс штабу. Све је отишло у q.. 

Expand  

I ja sam isto malopre prvi put vid`o ovaj snimak, i lepo mi nije bilo dobro od njega...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 12. 6. 2018. at 10:23, Milan Nikolic рече

Srećom pa normalan svet glasa za Vučića.

Expand  

Драго ми је да сам лудак у оваквом свету. 

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2018. at 15:50, obi-wan рече

ili ljudi koji dodju i ladno tvrde da je Zemlja ravna,

Expand  

Зар није!?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2018. at 17:32, Milan Nikolic рече

Да ли је тебе ударила струја недавно? :)

Expand  

Nije, sto pitas?

7f19cc673c7a6562d805e083b74e2971.jpg

pinterest

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2018. at 18:13, Milan Nikolic рече

Са тог сајта не бих узео ни воду да преживим.

Expand  

...

TenseFemaleKillerwhale-size_restricted.g

Подели на овим сајтовима

35238193_1488520731259576_750217987885105152_n.jpg.4e287b9a37b666bff8f9d5dff854edf6.jpg

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2018. at 16:25, Вилер Текс рече

Како то мислиш Мајдан када је Вучић очигледно амерички човек?

Expand  

Он је прагматичар, слично пок. Ђинђићу.  

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...