Jump to content

Blokade puteva po Srbiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

Stefanović o protestu vozača: Teror manjine nad većinom

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović oglasio se povodom protesta vozača širom Srbije.

Б92

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

34725113_1796447897105220_24952384139936

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2018. at 19:14, GeniusAtWork рече

Expand  

Добро он је стручњак за ту тему терора над већином. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-5822335/Serbia-Drivers-halt-rush-hour-traffic-fuel-price-hikes.html

BELGRADE, Serbia (AP) - Drivers in several Serbian cities stopped their cars on busy locations during the afternoon rush hour in a protest over soaring fuel prices.

Friday's protests in the capital city of Belgrade and other cities were organized through social networks. It halted traffic for about an hour on a hot and sunny afternoon, forcing some people to walk home from work.

In Belgrade, people could be seen crossing the bridges on foot alongside kilometers-long lines of cars.

wire-3233328-1528479744-318_634x397.jpg

Drivers are angry that fuel prices in crisis-ridden Serbia have reached some 1.3 euros per liter ($1.6), with the state collecting more than 50 percent in taxes.

The government has blamed the hikes on global markets, since Serbia imports most of its oil.

The average salary in Serbia is about 450 euros ($530).

wire-3233330-1528479747-866_634x420.jpg

wire-3233332-1528479755-532_634x376.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović oglasio se povodom protesta vozača širom Srbije.

Б92

Expand  

"Danas smo nažalost imali priliku da vidimo kako jedan broj veoma neodgovornih ljudi pokušava da u potpunosti parališe i zaustavi saobraćaj u pojedinim gradovima naše zemlje. Imali smo priliku da vidimo da samo dva ili tri vozila blokiraju i po čitave kolone i ugrožavaju prava drugih građana", rekao je ministar za Tanjug. 

А ми "господине" министре Стефановићу трпимо сто недоговорних, бахатих, примитивних људи који паралишу нашу земљу већ шест година.

Да ли се "господин" министар икада запитао зашто га зову Слина?

Подели на овим сајтовима

Чекамо да се огласи Председник Републике. Пошто се он не смара много са глупостима као што су Устав и овлашћења која по њему има, сад ће он нама лепо да објасни шта се то у ствари дешава. И ко стоји иза свега, нормално  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2018. at 19:49, Вилер Текс рече

Страни плаћеници и домаћи издајници. 12:smeha:

Expand  

Е да али то су онда управо они. :)  Штакори.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 8. 6. 2018. at 19:54, gavrosaurus рече

Штакори.

Expand  

То је та реч! 

Жалосно је што морам тако да причам али они су се поистоветили са штакорима, горе од тога. Штакор је штакор али они су људи а понашају се штакорски. Доста више.

Подели на овим сајтовима

Б92

Expand  

....."Čestiti efendija! tvoja krava ubola moju kravu."

– "Pa ko je kriv, more! je li je ko naćerao?"

– "Nije niko, nego se pobole same."

– "E! vala, more! marvi nema suda."

– Onda Ero: "Ama čuješ li ti, efendija! što ja kažem: moja krava ubola, tvoju kravu."

– "A a! more! stani dok pogledam u ćitap;" ......

Подели на овим сајтовима

Vranje

34699082_220643178739722_2873927669051817984_n.png

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Obrenovac

34826174_220643588739681_7462210844474998784_n.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...