Jump to content

Koliko veliku platu bi trebalo da imaju "žene koje ne rade ništa"

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 5. 6. 2018. at 15:56, Рапсоди рече

Ти то из искуства...знам таКе, исто причале коТи, док се нису удале ...ево их сад благосиљају свекрве кад  скувају лонац за цијелу кућу.:) 

Expand  

Ма дај ко да је наука скувати лонац супе, чорбе за три дана.. 

ПС. Не знаш 'ваке. 

On 5. 6. 2018. at 16:00, Natasa. рече

Farisej, nefarisej, često su nam oprečna mišljenja, ali sve je lepo rekla, za decu pogotovo. Tu postoji neki rok i jbg, šta da se radi.

Ali nije ni sve u biologiji, tu npr. muški često greše, ima dosta i u psihi. Povedu se kako imaju biološku prednost, zađe u godine kad nema više živaca. Treba da trči za decom, a njemu samo do sedenja u fotelji i vođenja svetske politike.

Expand  

Ма кога брига за биолошки сат. А и да те брига, неке ствари не можеш да испланираш и предвидиш. Живиш свој живот, па шта ти Бог да. 

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:17, Paradoksologija рече

Meni je svekrva […] Ali ona je stvarno divna žena koja nema uopšte tu crtu da popuje, naređuje, kritikuje. Ima mišljenje o svemu, ali ne i ideju da to mišljenje moraju i drugi da dele. Nisu svi matorci takvi.

Expand  

Шта све нећу чути на овом форуму?! :krstix:

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:25, Lady Godiva рече

Ма кога брига за биолошки сат

Expand  

Nažalost, ovo nije tačno. Postoji rok trajanja za decu. Da baba može da rađa-rađala bi...i postoji razlog zašto ne može.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:33, Natasa. рече

Nažalost, ovo nije tačno. Postoji rok trajanja za decu. Da baba može da rađa-rađala bi...i postoji razlog zašto ne može.

Expand  

Па имала сам биос у основној и средњој.. капирам толико :smeh1:

Хтела сам да кажем, да не можеш да јуриш неког јуношу и да рађаш децу јер је то погодан тренутак за твој организам. Ако немаш поред себе неког с ким желиш да подстичеш пренасељеност планете :D онда једноставно немаш децу и то је то.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:25, Lady Godiva рече

ПС. Не знаш 'ваке. 

Expand  

Знам и гОре...:smeh1:

• Хахаха 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:39, Lady Godiva рече

Па имала сам биос у основној и средњој.. капирам толико :smeh1:

Хтела сам да кажем, да не можеш да јуриш неког јуношу и да рађаш децу јер је то погодан тренутак за твој организам. Ако немаш поред себе неког с ким желиш да подстичеш пренасељеност планете :D онда једноставно немаш децу и то је то.

Expand  

Zapravo možeš. Ako su ti deca prioritet, a takvih ima koliko hoćeš, naći ćeš junošu kao rasplodnog pastuva. Ne kažem da je pravilno i da treba, ali prosto nekima su deca alfa i omega i ne zanima ih muž toliko.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:29, Lady Godiva рече

Шта све нећу чути на овом форуму?! :krstix:

:smeh1:

Expand  

Svekrvu volim, a svekra obožavam, isti smo kao da me je rodio. 

Oni nisu imali ćerku, samo dva sina, svekrva nije smela da ima više dece, i totalno sam se od početka osetila kao da su me tako i prihvatili, sa sve prepucavanjima o politici :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 15:32, Рапсоди рече

али за децу може да буде касно...

Expand  

Hm, hm bar ti znas da gde Bog odlucuje biologija mora da slusa ;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:51, Лапис Лазули рече

Hm, hm bar ti znas da gde Bog odlucuje biologija mora da slusa ;)

Expand  

:smeh2:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:47, Natasa. рече

Zapravo možeš. Ako su ti deca prioritet, a takvih ima koliko hoćeš, naći ćeš junošu kao rasplodnog pastuva. Ne kažem da je pravilno i da treba, ali prosto nekima su deca alfa i omega i ne zanima ih muž toliko.

Expand  

naći ćeš junošu na kraju videa :D 

https://www.youtube.com/watch?v=mS5e5GhwYWs

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 17:00, Natasa. рече

Bog uredio biologiju :D.

Expand  

Али може и да је доради :D (преуреди)

Подели на овим сајтовима

On 5. 6. 2018. at 16:39, Lady Godiva рече

Ако немаш поред себе неког с ким желиш да подстичеш пренасељеност планете :D онда једноставно немаш децу и то је то.

Expand  

zivo me zanima kakav taj neki za tebe, treba da bude? daj listu :tv:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...