Lady Godiva Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 15:56, Рапсоди рече Ти то из искуства...знам таКе, исто причале коТи, док се нису удале ...ево их сад благосиљају свекрве кад скувају лонац за цијелу кућу. Expand Ма дај ко да је наука скувати лонац супе, чорбе за три дана.. ПС. Не знаш 'ваке. On 5. 6. 2018. at 16:00, Natasa. рече Farisej, nefarisej, često su nam oprečna mišljenja, ali sve je lepo rekla, za decu pogotovo. Tu postoji neki rok i jbg, šta da se radi. Ali nije ni sve u biologiji, tu npr. muški često greše, ima dosta i u psihi. Povedu se kako imaju biološku prednost, zađe u godine kad nema više živaca. Treba da trči za decom, a njemu samo do sedenja u fotelji i vođenja svetske politike. Expand Ма кога брига за биолошки сат. А и да те брига, неке ствари не можеш да испланираш и предвидиш. Живиш свој живот, па шта ти Бог да. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:21, Natasa. рече Kako to? Veštačka? Expand Ne. Prirodno. Jedna iz nase parohije.Bogu je sve moguce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:17, Paradoksologija рече Meni je svekrva […] Ali ona je stvarno divna žena koja nema uopšte tu crtu da popuje, naređuje, kritikuje. Ima mišljenje o svemu, ali ne i ideju da to mišljenje moraju i drugi da dele. Nisu svi matorci takvi. Expand Шта све нећу чути на овом форуму?! Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:25, Lady Godiva рече Ма кога брига за биолошки сат Expand Nažalost, ovo nije tačno. Postoji rok trajanja za decu. Da baba može da rađa-rađala bi...i postoji razlog zašto ne može. Lady Godiva and Santi је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 Smej se ti @Lady Godiva živa bila pa videla . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:33, Natasa. рече Nažalost, ovo nije tačno. Postoji rok trajanja za decu. Da baba može da rađa-rađala bi...i postoji razlog zašto ne može. Expand Па имала сам биос у основној и средњој.. капирам толико Хтела сам да кажем, да не можеш да јуриш неког јуношу и да рађаш децу јер је то погодан тренутак за твој организам. Ако немаш поред себе неког с ким желиш да подстичеш пренасељеност планете онда једноставно немаш децу и то је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:25, Lady Godiva рече ПС. Не знаш 'ваке. Expand Знам и гОре... Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:39, Lady Godiva рече Па имала сам биос у основној и средњој.. капирам толико Хтела сам да кажем, да не можеш да јуриш неког јуношу и да рађаш децу јер је то погодан тренутак за твој организам. Ако немаш поред себе неког с ким желиш да подстичеш пренасељеност планете онда једноставно немаш децу и то је то. Expand Zapravo možeš. Ako su ti deca prioritet, a takvih ima koliko hoćeš, naći ćeš junošu kao rasplodnog pastuva. Ne kažem da je pravilno i da treba, ali prosto nekima su deca alfa i omega i ne zanima ih muž toliko. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:29, Lady Godiva рече Шта све нећу чути на овом форуму?! Expand Svekrvu volim, a svekra obožavam, isti smo kao da me je rodio. Oni nisu imali ćerku, samo dva sina, svekrva nije smela da ima više dece, i totalno sam se od početka osetila kao da su me tako i prihvatili, sa sve prepucavanjima o politici Рапсоди and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 15:32, Рапсоди рече али за децу може да буде касно... Expand Hm, hm bar ti znas da gde Bog odlucuje biologija mora da slusa Војвода7, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:51, Лапис Лазули рече Hm, hm bar ti znas da gde Bog odlucuje biologija mora da slusa Expand Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:51, Лапис Лазули рече Hm, hm bar ti znas da gde Bog odlucuje biologija mora da slusa Expand Bog uredio biologiju . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:47, Natasa. рече Zapravo možeš. Ako su ti deca prioritet, a takvih ima koliko hoćeš, naći ćeš junošu kao rasplodnog pastuva. Ne kažem da je pravilno i da treba, ali prosto nekima su deca alfa i omega i ne zanima ih muž toliko. Expand naći ćeš junošu na kraju videa https://www.youtube.com/watch?v=mS5e5GhwYWs Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 17:00, Natasa. рече Bog uredio biologiju . Expand Али може и да је доради (преуреди) Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јун 5, 2018 Пријави Подели Написано Јун 5, 2018 On 5. 6. 2018. at 16:39, Lady Godiva рече Ако немаш поред себе неког с ким желиш да подстичеш пренасељеност планете онда једноставно немаш децу и то је то. Expand zivo me zanima kakav taj neki za tebe, treba da bude? daj listu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука