drvce Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 6 часа, Paradoksologija рече Nedavno su na ovom istom forumu neki rekli da odrasli muškarci ne mogu da podnesu da prisustvuju rođenju sopstvenog deteta, nego će se onesvestiti, na primer. Ja, posto sam predsednik svih muskaraca, i sve ih poznajem, mogu odgovorno da tvrdim, da takvih medju nama nema. To se mozda neko u sali nasalio, ili su to neke podmetacine. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 53 минута, Precious рече Ми смо криви што смо дозволили да нам је нормално да се убијају деца у утроби Nego sta nego ste krivi! пре 53 минута, Брада рече То што се на часу веронауке причало о томе шта је абортус, међу децом која су одабрала да слушају веронауку и којима је познат став Православља по том питању? Zar ne bese stav pravoslavlja da misionari primerom? пре 55 минута, Брада рече Ствар је у томе, што људи који одобравају абортус, не воле да се експлицитно и отворено приказује шта абортус заправо јесте и какав је његов исход. Воле да мажу очи и причају приче...зато се прашина и подигла. Ovo je tacno. Moja supruga je imala jedan abortus (morali smo, nismo zeleli) i ja nisam hteo da joj otvoreno pricam sta abortus jeste i kakav mu je ishod. Mazao sam joj oci o tome kako je to nesto prelepo i uzviseno i kako ce nakon toga da bude bolja osoba, bolji ateista i pritom ce steci neke super moci. Hehe, joke's on her... Branislav81 and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Нема ту никакве замене теза, ствар је очигледна. Нисам написао да је овде неко заговарао насиље, него да је јавност нема на свакодневну појаву, на оно што се са том децом дешава сваки дан и у чему они учествују. Исти ти медији пласирају гомилу експлицитног садржаја и смећа. Родитељи су такође дебело заказали. Али се зато дигла џева око једног снимка, јер је тема око које се он врти проблематична. Деци у седмом разреду (14 година) не треба о томе причати? Па управо је проблем у томе што се велики број абортуса изврши у узрасту 15-16 година. Изнео сам своје мишљење, немам намеру никога ни у шта да убеђујем. Расправе са атеистима око својих ставова из угла верника, немам намеру да распредам. Свако нека ради по слободној вољи... '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Управо сада, Брада рече Нема ту никакве замене теза, ствар је очигледна. Нисам написао да је овде неко заговарао насиље, него да је јавност нема на свакодневну појаву, на оно што се са том децом дешава сваки дан и у чему они учествују. Исти ти медији пласирају гомилу експлицитног садржаја и смећа. Родитељи су такође дебело заказали. Али се зато дигла џева око једног снимка, јер је тема око које се он врти проблематична. Деци у седмом разреду (14 година) не треба о томе причати? Па управо је проблем у томе што се велики број абортуса изврши у узрасту 15-16 година. - Hajde da pricamo deci o kontracepciji i kako se koriste kondo.... - STAAAA! Dalje te grozote od nase dece!!! - hajde da deci pokazemo kako se vadi plod iz utrobe majke - cool... Paradoksologija, Lady Godiva and Branka62 је реаговао/ла на ово 1 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 1 минут, Брада рече Нема ту никакве замене теза, ствар је очигледна. Нисам написао да је овде неко заговарао насиље, него да је јавност нема на свакодневну појаву, на оно што се са том децом дешава сваки дан и у чему они учествују. Исти ти медији пласирају гомилу експлицитног садржаја и смећа. Родитељи су такође дебело заказали. Али се зато дигла џева око једног снимка, јер је тема око које се он врти проблематична. Деци у седмом разреду (14 година) не треба о томе причати? Па управо је проблем у томе што се велики број абортуса изврши у узрасту 15-16 година. Deca u sedmom razredu imaju 12 do 13 godina. Eventualno se sa njima može o tome pričati. Opet zamena teza. Može se pričati - i nekad se i priča o - između ostalog, saobraćajnim nesrećama, ratovima, carskom rezu, porođaju, porođaju uz vakuum i epiziotomiju, seksu, oralnom i analnom seksu, gej seksu, operaciji raznih oblika kancera, dugom i bolnom umiranju od teške bolesti. Moguće je da će im se neke od ovih stvari i desiti (neke skoro sigurno hoće), ali poenta je da li je prihvatljivo da im se u školi puste eksplicitni snimci svega ovoga, kad na većini televizija piše da je određeni sadržaj neprikladan za decu mlađu od 12/16/18 godina? Kako je nastava veronauke u školi manje podložna ovoj vrsti odgovornosti od Pinka, koji uredno stavi broj na ekran? A kad šaljemo 12-togodišnje dete u školu, ako smo izabrali veronauku, treba da prihvatimo da su deca manje zaštićena od neprikladnih sadržaja nego na Pinku? cloudking, Lady Godiva and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Колико сам разумела овде није проблем у томе што је неко деци држао предавање о томе,него што су приказивали документарни филм.Мислим да сам слушала једном предавање проф.Б.Спасић,и она то много драматузује,тако да у прилог томе иде и приказивање филма.Да ли би онда када говоримо о смрти или убиству,требало и то приказати,да бисмо знали колико је страшно.Не мислим да мање знам колико је убиство страшно и недопустиво,било да је реч о убиству одрасле особе или нерођеног детета у утроби мајке,без обзира што то никад нисам видела. Мислим да је непромишљено приказан филм деци,међутим и то се непотребно драматизује у тој мери,поготово што деца (неки међу њима) данас на интернету имају приступ разним непримереним садржајима за њихов узраст,о чему родитељи често немају појма.Но,неки родитељи неретко прозивају школу и учитеље,за сопствене пропусте код своје деце,и због тога они који раде у школи морају бити веома опрезни.Верујем да ће из те ситуације сви извући поуку.Неко је наложио школи да упути извињење родитељима и деци,и мислим да је то сасвим ОК- Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Хајде да баталимо даљу расправу, пошто се не контамо. Своје мишљење сам рекао, имате право да се не слажете и не знам што вас је толико погодило. Ја ваше мишљење поштујем, то је ваша слободна воља. Доћићемо у ситуацију да изједначимо порођај са абортусом, не дај Боже. Овакве ствари не могу да расправљају верујући и атеиста, пошто полазе са тотално другачијих становишта. '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 2 часа, Sozont рече Interesantni su mi neki postovi. Neverovatno je da neki smatraju neprimerenim da deca koja mogu da odu na abortus ne treba da vide kako on u stvari izgleda i kakve su posledice. Valjda se treba upoznati sa necim u potpunosti da bi... То је било од кад је света и века да има "деце" која се упуштају у сексуалне односе већ са 13-14 година, али је исто тако откако је света и века то изузетна мањина. Проблем је зашто тиме бомбардовати цело одељење? Нпр. здраво је и примерено плашити се усташа, али ја сам од прича о теглама пуним очију и слика како човеку тестером секу главу као дете имао ноћне море и мокрење. Основцима треба говорити да је секс нешто што треба да одложе, застрашити их мало причама о трудноћи (верујте и то је довољно, девојчице у 6. разреду се плаше да ће затруднети од пољупца), а не стављати пред њих етичке дилеме живота и смрти и показивати грозне слике крвавих фетуса. Ем што је болесно, него ничему не служи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 13 часа, Sozont рече Шта мислите о овоме http://informer.rs/vesti/drustvo/382569/horor-u-osnovnoj-skoli-u-batajnici-terali-dake-da-gledaju-abortus-i-iskasapljene-fetuse Ово је само један од линкова. Прва телевизија је јутрос показала колико има здравог разума. Контактирала је проф. Спасић, довела психотерапеута и гинеколога па покушавала на врло ограничен начин да чостави како сексуално васпитање не треба држати на веронауци, да деца седмог разреда основне школе не треба да знају шта је абортус, виде како изгледа абортиран фетус,........ A zasto u naslovu teme pise "napad prve televizije i ostalih medija" a stavljen samo link informera? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 3 минута, Брада рече и не знам што вас је толико погодило. Odakle ti ove sulude ideje? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 1 минут, cloudking рече Odakle ti ove sulude ideje? Краљу, извлачиш ствари из контекста, рекао сам следеће: пре 5 минута, Брада рече Своје мишљење сам рекао, имате право да се не слажете и не знам што вас је толико погодило. моје мишљење и то што неко ствар конта другачије... '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 6 минута, Брада рече Хајде да баталимо даљу расправу, пошто се не контамо. Своје мишљење сам рекао, имате право да се не слажете и не знам што вас је толико погодило. Ја ваше мишљење поштујем, то је ваша слободна воља. Доћићемо у ситуацију да изједначимо порођај са абортусом, не дај Боже. Овакве ствари не могу да расправљају верујући и атеиста, пошто полазе са тотално другачијих становишта. Ima nas i verujućih i koji inače ne bismo lično abortirale koje smatramo da je ovo neprimereno za decu od 12-13 godina, jer imamo decu blizu tih godina i ne bismo želeli da ih neko prisilno izloži ovakvim prizorima i sadržajima. Opet, zamena teza. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 1 минут, Брада рече моје мишљење и то што неко ствар конта другачије... e ovo moze... malo sam osetljiv na te tinejdzersk eprozivke tipa "sta vas je tolko pogodilo"... a nista me nije pogodilo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Ја сам негде на неком порталу прочитала о овом догађају у школи,не разумем кога је тема погодила,осим што је актуелизована и свакако интересантна за дискусију,као и многе друге теме које су овде покренуте. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 na zapadu ako se beba izgubi recimo u 3 mjesecu trudnoce po zakonu je obavezna sahrana, bar u njemackoj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука