Jump to content

Да ли има ишта добро на даркнету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шта је Даркнет?

Мислиш на "тамну страну интернета" којој се приступа преко посебних програма или нешто друго?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Жељко рече

?

има:D, само све зависи шта те занима:ani_biggrin:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Darknet je sve ono što nije indeksirano od strane search engine-a (Google, Yahoo, Bing,...). 
Ja ako sam napravio sajt koji ima samo slike mačića, a nisam indeksirao sajt, moj sajt je onda darknet.

Ali... postoje i sajtovi na darknetu koje je sam đavo stvorio. Ljudska izopačenost i bolest se nalazi na darknet-u a.k.a deepweb-u.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

@ninaana 

пре 7 часа, ninaana рече

Zvuči kao da je moje pitanje glupo i nepotrebno. Nebitno. 

Далеко од тога да је твоје питање глупо. Разлика између "контролисаног" интернета и даркнета није толико велика колико се предстаља. На даркнету можеш да купиш буквално све нелегално или легално  а да не знаш порекло тога, ако наручиш "нешто" из Јапана оно да би стигло до тебе прође кроз неколико сигурних штекова (адреса) како би се заварао траг пошиљаоца и стигне ти као коначна адреса пошиљаоца Свазиленд. Купујеш најновије телефоне оригинал који су испали из камиона а да још нису у редовној продаји,украдене податке меил адреса,одећу,сатове,оружје,слике,буквално све али исто тако по доста нижим ценама.

Е сад она друга страна која је незнатно различита од контролисаног интернета,

На даркнету постоје "модератори" који контролишу да изопачене будале буду само изопачене будале, нуди се свашта од снимака педофилије,садизма,некрофилије,тортуре над децом...При инфлитирању у те групе разне службе "модератора" (јер не можеш да радиш ништа ако ниси прошао проверу и добио линк и шифру) покушавају да открију те изопачене будале како сам их назвао. Буквално блокирају и покушавају да разоткрију све лоше што има везе са тортуром. 

Запамти постоје програми без којих нема сврхе да улазиш на даркнет и још нешто све што кликнеш прихваташ а да ниси ни свесна и за трен ти се рачунар напуни слика свакојаког садржаја због којег могу органи реда да ти закуцају на врата. 

Све може да прође али тортура над децом,женама и мушкарцима НЕ, заједнички их разоткривају обични модератори и службе безбедности.

Ето мало али толико, надам се да сам ти разјаснио колико толико.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...