Jump to content

Može li žena da pokrene opoziciju u Srbiji?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Војвода7 рече

Причали смо о томе прије неколико дана, не могу опет :)

A to što je žena na čelu ti ne smeta :D? Samo da se laprda o nacionalizmu, nije frka iako je žensko u politici :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Natasa. рече

A to što je žena na čelu ti ne smeta :D? Samo da se laprda o nacionalizmu, nije frka iako je žensko u politici :smeh1:?

Нећеш вјеровати, хтио сам то да прокоментаришем :) Жена ја на челу зато што су мушкарци неспособни, што рекао Бора чорба..''Све килави Радовани и нејаки Уроши''.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Војвода7 рече

Причали смо о томе прије неколико дана, не могу опет :)

Ок, али ми стварно није јасно како не видиш да иза махања заставом код њих не постоји ништа? Како је је могуће да је потребно да неко обуче мајицу са српским грбом и каже пар запаљивих речи да би му веровао? 

Са друге стране исто питање се поставља ономе ко верује људима који кажу пар реченица на енглеском, спомену да су били у Паризу и Берлину и кажу пар израза као што је напредак, толеранција, људска права- да су космоплите.

Подели на овим сајтовима

Шта има шта да покреће, жена је по дифолту опозиција....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Вилер Текс рече

Ок, али ми стварно није јасно како не видиш да иза махања заставом код њих не постоји ништа? Како је је могуће да је потребно да неко обуче мајицу са српским грбом и каже пар запаљивих речи да би му веровао

Како мислиш не постоји ништа? Постоји љубав према Богу, према свом народу, према својој земљи, а само такви људи треба да воде државу.Милица или Младен ООбрадовић неће дозволити параду срама ни под какву цијену, неће дозволити да нам дјецу уче пдерелуку и осталим перверзијама, то раде ови који образ продају за власт.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Милица или Младен ООбрадовић неће дозволити параду срама ни под какву цијену, неће дозволити да нам дјецу уче пдерелуку и осталим перверзијама, то раде ови који образ продају за власт.

Misliš da ne bi? Svi su jaki na rečima dok ne dođu na vlast.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Misliš da ne bi? Svi su jaki na rečima dok ne dođu na vlast.

Мислим да не би :). Младен је био осуђен и на двије година затвора због нереда на паради

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Војвода7 рече

Мислим да не би :). Младен је био осуђен и на двије година затвора због нереда на паради

Mladen je nebitan, zato može da pravi gluposti. Da je na vlasti, otkud znaš da ne bi bio manji od makovog zrna kao mnogi pre njega?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Војвода7 рече

swyBEYL (1).jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Војвода7 рече

Како мислиш не постоји ништа? Постоји љубав према Богу, према свом народу, према својој земљи, а само такви људи треба да воде државу.Милица или Младен ООбрадовић неће дозволити параду срама ни под какву цијену, неће дозволити да нам дјецу уче пдерелуку и осталим перверзијама, то раде ови који образ продају за власт.

Не постоји ништа осим оштре реторике и популизма. Зар ти се не чини да би сви поменути променили Србе тако што би им наредили да буду добри?

Тако се не мења ништа. Мени делује као да су они иделошке организације и мислим да имају идеолшки однос и према вери и према Богу. У глобалу, причам на основу њихових јавних наступања.

Такође мислим да би ишли главом кроз зид и у националном смислу (хипотетички да дођу на власт) и да би се понашали слично као радикали.

Постоји и опција да би променили плочу кад би се докопали власти.

пс: Да ли си могао да замислиш Вучића 2003. године да ће  причати о признању Косова и Метохије.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Не постоји ништа осим оштре реторике и популизма. Зар ти се не чини да би сви поменути променили Србе тако што би им наредили да буду добри?

Теократија? :)

Тако се не мења ништа.

Ја мислим да се мијења, људима се може управљати, ако се настави овако...идемо у сигуран нестанак Срба(поносних Срба), у нестанак превославља... Колико би се тога постигло само ка би се медији контролисали...

Такође мислим да би ишли главом кроз зид и у националном смислу

Одлично :)

пс: Да ли си могао да замислиш Вучића 2003. године да ће  причати о признању Косова и Метохије.

Јесам, кад погледаш његове снимке док је био у радикалима...види се да нешто није ок..

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Војвода7 рече

Теократија? :)

Ја мислим да се мијења, људима се може управљати, ако се настави овако...идемо у сигуран нестанак Срба(поносних Срба), у нестанак превославља... Колико би се тога постигло само ка би се медији контролисали...

Одлично :)

Јесам, кад погледаш његове снимке док је био у радикалима...види се да нешто није ок..

Где је то брате Христос рекао да треба да му направимо државу на земљи? Католици управо то раде, није ваљда да је Ватикан оно што желиш?

Стројевим кораком у рај су хтели комунисти-то не иде. При томе не кажем да не треба градити боље друштво али нису идеолошки учаурени људи, професионални родољуби и слични ти који ће такво друшво градити. 

Главом кроз зид смо ишли у ратовима од 1991-1995, сложићеш се нисмо разбили зид али главу јесмо.

Види се да није у реду. Патологја је иста и за Вука и за Вучића и за Чеду. Бојим се да је иста ствар и код "младих националистичких перјаница". 

Када кажем патологија, не мислим на саму идеју коју заступају (она је мање битна у овом тренутку) мислим на догматски приступ и њихову набеђеност.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Војвода7 рече

Ја мислим да се мијења, људима се може управљати, ако се настави овако...идемо у сигуран нестанак Срба(поносних Срба), у нестанак превославља...

Ако нестанемо нестаћемо својом кривицом. Али нећемо нестати ако будемо са Христом. Никада православље тј Црква неће нестати. То је немогуће.Можемо ми биолошки нестати-за то ћемо бити криви, али они који буду Христови неће нестати никад, па чак и кад умру.

Ово наравно не значи да треба да кажемо како није ништа битно и да спавамо на ловорикама. Треба се борити за опстанак народа. Али се бојим да ови о којима причамо не разумеју први пасус, за њих је Црква исто што и фолклор. Такав утисак остављају генерално.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Вилер Текс рече

Где је то брате Христос рекао да треба да му направимо државу на земљи? Католици управо то раде, није ваљда да је Ватикан оно што желиш? 

Стројевим кораком у рај су хтели комунисти-то не иде. При томе не кажем да не треба градити боље друштво али нису идеолошки учаурени људи, професионални родољуби и слични ти који ће такво друшво градити. 

Главом кроз зид смо ишли у ратовима од 1991-1995, сложићеш се нисмо разбили зид али главу јесмо. 

Види се да није у реду. Патологја је иста и за Вука и за Вучића и за Чеду. Бојим се да је иста ствар и код "младих националистичких перјаница".  

Када кажем патологија, не мислим на саму идеју коју заступају (она је мање битна у овом тренутку) мислим на догматски приступ и њихову набеђеност.

Ја желим Душаново царство :) Ми тренутно имамо тотално ''тровање'' људи и ништа се не ради да се то заустави,ако се настави...ми смо за скоро вријеме Содом и Гомор.Скоро сам шалтао тв програме, кад некакав страни програм, момак се љуби са момком, серија за дјецу и ,ладеж. Једини спас је укидање демократије и долазак на власт човјека који верује у Бога, који воли свој народ, и то човјек фанатик, неко ко је спреман живот дати за нас...ја се надам да ће то бити ускоро.

Што се тиче рата, ја сам за то вријеме добио републику, што се мене тиче зид је разбијен.

Мислим да Милица, Младен, заиста воле своју државу свој народ, али као што сам горе рекао...треба нам неко још жешћи, можда би они и били кад би дошли на власт...

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...