Jump to content

Како упропастити сопствено дете у 7 лаких корака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, AnaLaz рече

Има тих родитеља који, шта год деца кажу да би урадили, кажу-Ти да будеш то?!Е, јесте, баш ћеш ти да успеш то да урадиш итд. 

Тако мени рекоше када сам се вратио на факс у 33-ој :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 66
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 1 минут, Vladan ::: рече

Тако мени рекоше када сам се вратио на факс у 33-ој :)

Да, али у 33-ој,  а не у 3-ој. :D

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

И да.. случај детета неких познаника.

Дечак је проговорио нормално као и остала деца и почео лепо да прича. И једном је седело неко друштво с његовим родитељима и он је рекао нешто. Пошто је био још бебац, то је зазвучало смешно и сви су се гласно насмејали. Он се тада постидео и није више говорио наредних скоро годину дана. 

Толико о томе колико су деца осетљива на похвале и критике.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, AnaLaz рече

Нпр. мала девојчица, буцкица од четири-пет година, каже да би волела да буде балерина, а родитељ почне да се смеје и каже јој "Пф,ти да будеш балерина!? " Или кад дете нешто уради просечно добро, ни лоше ни перфектно, кажу му "па, добро, али могао си и овако, било би боље".

И ако је уз све то и дијете по природи повученије...може катастрофа да буде. Има још нешто....поређење са другом дјецом, сви су бољи, способнији... Има стварно отровнох родитеља...

Подели на овим сајтовима

Пре неки дан чујем како девојчица од оца тражи нешто ваљда да јој купи, не сећам се тачно, а мајка од те девојчице јој виче - јесам ти рекла никог не молиш, немој никад никог да молиш ни за шта.  ? Мени је то звучало катастрофа. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan ::: рече

Имао сам одслушану само једну годину и положена два три испита....

И јеси завршио? Ја сад са 33 контам да упишем ... изненадило ме кад си написао :) 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Војвода7 рече

И јеси завршио? Ја сад са 33 контам да упишем ... изненадило ме кад си написао :) 

пре 29 минута, Vladan ::: рече

Да да зато их нисам ни послушао него сам завршио факс пре рока :) 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Војвода7 рече

Фудбалску академију у Београду-смјер тренер :)

Дечачки сан? Ако волиш, имаш жељу и имаш бодове и остале потребне услове, онда уписуј. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

на  ДИФ - у?

Не, није. https://www.akademijafudbala.com/pocetna.htm

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Дечачки сан?

Ја сам ти цијели живот у спорту...не могу без тога. Дјечачки сан је био постати фудбалер, постао сам али аматер :). А жеља за да постанем тренер се јавила прије 10ак година, јавила се захваљујући Гусу Хидинку, по мени...једном од најбољих тренера. А и иначе обожавам тактику, надмудривање... :)  Па могао бих уписати,, три године траје школовање, прође то брзо...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...