Jump to content

Како упропастити сопствено дете у 7 лаких корака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Војвода7 рече

Moj Mejson ima 12 godina i sada, kad je iste visine kao i ja, mora da se sagne kad ga dojim u javnosti. Izgleda neskladno kad ljudi vide skoro odraslog muškarca dok sisa ženske grudi, ali to je prirodno i nije moj problem što je drugima nelagodno.

A da to nije prirodno, ja ne bih i dalje imala mleka i ne bih se osećala dobro dok dojim sina. Kad dete sisa, žena doživljava određeno seksualno zadovoljstvo. A kada to radi muškarac, zadovoljstvo je još veće.

Ohrabrivala sam sina da se ne brije zato što je osećaj mnogo bolji kada ga hranim u javnosti, što nekim čudom još više provocira ljude, pa daju sebi za pravo da komentarišu. Ironično je i što, kad god dojenje pokušam da predstavim kao nešto prirodno, sve više ljudi me prijavljuje za nedolično ponašanje.

Ali istrajavam jer to je moj izbor i ne zanima što drugi imaju da kažu. Nastaviću da hranim sina u javnosti zato što sam majka i imam pravo na to.“

https://zena.blic.rs/porodica/sin-mi-ima-12-godina-i-dojim-ga-u-javnosti-rekla-sam-mu-da-ne-brije-bradu-jer-mi-tako/5j6jfj5

Одакле му брада у 12 година??

Подели на овим сајтовима

• Одговори 66
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Управо сада, Vladan ::: рече

Одакле му брада у 12 година??

ирасла му од дојења :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan ::: рече

Шта ли јој каже муж на све то... joooj

у сто марке да нема мужа, ако га којим случајем има сигурно је ћосав.

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Војвода7 рече

Ово није истинита прича, иако је пренето као исповест мајке. Погледај оригиналну "вест", тамо је одмах јасно да је зезанција. Довољно је да видиш фотку из Игре престола.

https://thoughtcatalog.com/nicole-mullen/2014/07/im-one-of-those-moms-thats-breastfeeding-her-kid-through-puberty/

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

у сто марке да нема мужа, ако га којим случајем има сигурно је ћосав.

Можда и њега подоји и он миран после... :(

Него ово јадно дете шта ли му деца раде у школи ако знају за ово...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Снежана рече

1. "Нека сине ја ћу" - сасвим довољно

2. "Цео свет се око тебе врти" - Ти си моје дете, што за последицу има да си налепши, најпаметнији, најталентованији, најспособнији... и просто је невероватно како остатак (злог) света не дели моје мишљење...

Ово је пресудно, с тим што бих ја додала под бр. 3 супротност овој Снежаниној бр. 2, а то је унижавање самопоуздања код детета, омаловажавање итд. Има и таквих умних болесника. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, AnaLaz рече

3 супротност овој Снежаниној бр. 2, а то је унижавање самопоуздања код детета, омаловажавање итд. Има и таквих умних болесника. 

То је горе од овога под бројем 2, омаловажавање може човјеку да уништи читав живот...

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Vladan ::: рече

Може ли неки пример чисто ради илустрације за тему?

Нпр. мала девојчица, буцкица од четири-пет година, каже да би волела да буде балерина, а родитељ почне да се смеје и каже јој "Пф,ти да будеш балерина!? " Или кад дете нешто уради просечно добро, ни лоше ни перфектно, кажу му "па, добро, али могао си и овако, било би боље". Мислим да је веома битно да у том најранијем добу дете осети да има подршку родитеља, јер у супротном неће моћи да нађе ослонац у животу, биће скептик према себи и својим квалитетима. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, AnaLaz рече

Нпр. мала девојчица, буцкица од четири-пет година, каже да би волела да буде балерина, а родитељ почне да се смеје и каже јој "Пф,ти да будеш балерина!? "

Уф то је баш, јадно.... Иначе ћерка једне од наших ближњих је на балету и баш тамо се извукла од буцкатости и имала је једну од главних улога у скорашњој представи :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, AnaLaz рече

Или кад дете нешто уради просечно добро, ни лоше ни перфектно, кажу му "па, добро, али могао си и овако, било би боље". 

Е то. Често родитељи похвале дете, подигну га и онда кажу како би могло да буде још боље, чиме учине да се оно осећа лоше, као да није довољно добро. То је баш зезнуто јер људи то чине несвесни последица, мисле да мотивишу дете, а раде супротно. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan ::: рече

Уф то је баш, јадно.... Иначе ћерка једне од наших ближњих је на балету и баш тамо се извукла од буцкатости и имала је једну од главних улога у скорашњој представи :) 

Има тих родитеља који, шта год деца кажу да би урадили, кажу-Ти да будеш то?!Е, јесте, баш ћеш ти да успеш то да урадиш итд. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...