Jump to content

Living in Serbia is Better than Living in USA?? (Strani youtuberi u Srbiji)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 6.5.2018. at 14:15, Paradoksologija рече

Ti si se našao to da joj kažeš :D

Neumitni zakoni nevidljive ruke tržišta - IT genijalac + muzičar + dugi dredovi + super lik. ;)

A ona prava bledolika plavooka i plavokosa arijevska boginja, na kakve se lože WrathOfGnonovci. Otelotvorenje "Europe". 

Ja unapred zamišljam tu prelepu decu :2v2e0jr:

Mora da je samo zbog toga što su samo dredovi dugi...:ani_biggrin::)))

• Оплаках :)) 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

крене да гради слободно друштво од нуле. 

Put that on the-never gonna happen-list :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Зато сам и реко, мислим се ”ово је безбедно, никад неће да буде”... :D

Je li, je l ima po Amerikama likova koji krive državu npr. za "zli kapitalizam". Save the planet fazon...jadni crnci u Africi, mi ih represujemo i te fore.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Je li, je l ima po Amerikama likova koji krive državu npr. za "zli kapitalizam". Save the planet fazon...jadni crnci u Africi, mi ih represujemo i te fore.

Ма где нема, има их на милионе.

• Хахаха 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Ма где нема, има их на милионе.

Kako su iritantni :smeh1:. Smrdljivi hipi wannabe :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Kako su iritantni :smeh1:. Smrdljivi hipi wannabe :smeh1:

Памет је изгледа географски равномерно расподељена. 

Свуда по мало... 

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Друг причао прошле године са једним ликом из Аустрије који обилази Европу камп-приколицом. Па је боравио пар дана у Нишу у хостелу. Рекао му је да нигде у Европи није досада видео оволико добрих аутомобила на улицама као у Нишу. А Ниш је негде на дну по развијености у земљи, ако се не варам...

Тако да...ништа није црно-бело  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Рекао му је да нигде у Европи није досада видео оволико добрих аутомобила на улицама као у Нишу.

Kako to?

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Grizzly Adams рече

Има једна ситуација у којој би ја дошао сад одма (мада је опет само знак да нисам баш мудар).

Кад би се нешто десило да Србија потпуно одбаци овај социјал-штагод политички систем и крене да гради слободно друштво од нуле. Долетео би првим авионом и остао заувек.

Ето ако ме волите... :D

Тога нема нигде. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Уопште не одлазим у крајност... Ево седим на тераси и куцкам нешто, иза леђа ми је океан али мрзи ме да се окрећем да би усликао.

IMG_7608.jpg

Ај сад ти мени објасни како је боље у Београду...

Zezaš, je l' da? Msm, super je okean, jedino zbog blizine mora bih se ikad selila, ali sećaš se reka, arhitekture, činjenice da možeš u srednjovekovnoj tvrđavi koju su gradili i rušili Kelti, Rimljani, Sloveni, Turci i Austrijanci da sedneš na travu i popiješ pivce sa pogledom na ušće dve velike reke? Izvini, meni ova sličica koju si postavio ne može baš da parira prizorima u kojima svakodnevno uživam i zbog kojih (mada ima tu još dosta stvari, ali estetika i zanimljiv položaj Beograda u geografiji i istoriji su bitni faktori) se najviše nadam da neću morati odavde jer neću moći poštenim radom da nas prehranim. 

003-belgrade-fortress-kalemegdan-01.jpg

54129602.jpg

belgrade-featured.jpg

Beogradska-tvrdjava4.jpg

Kalemegdan_fortress_in_Belgrade_-_Chasing_the_Storm.jpg

kalemegdan-forteress-belgrade.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Zezaš, je l' da?

Не.

пре 1 минут, Paradoksologija рече

ali sećaš se reka, arhitekture, činjenice da možeš u srednjovekovnoj tvrđavi koju su gradili i rušili Kelti, Rimljani, Sloveni, Turci i Austrijanci da sedneš na travu i popiješ pivce sa pogledom na ušće dve velike reke?

Мени то ништа не значи ко је градио и рушио...

пре 4 минута, Paradoksologija рече

Izvini, meni ova sličica koju si postavio ne može baš da parira prizorima u kojima svakodnevno uživam

Није у питању ”лепа слика”, него очигледно нешто што слика не може да пренесе. Није ни близу. Ово је милион пута лепше.

По мојим критеријумима.

пре 5 минута, Paradoksologija рече

mada ima tu još dosta stvari, ali estetika i zanimljiv položaj Beograda u geografiji i istoriji su bitni faktori

Шта ја имам од тога? Мене интересује садашњост.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...