Jump to content

"POD MAČ, BATO": Miroljub Petrović osnovao Institut za nacionalnu istoriju

Оцени ову тему


NinaSavic

Препоручена порука

"POD MAČ, BATO": Miroljub Petrović osnovao Institut za nacionalnu istoriju

I. Mićević | 24. april 2018. 08:02 

Bez akreditacije i zvaničnih prostorija za rad, nudi studije za diplomirane istoričare po ceni od 950 evra

 Miroljub Petrović

Miroljub Petrović

MIROLjUB Petrović, u javnosti poznat po izreci "pod mač, bato", posle duhovnih i estradnih savetnika i lekara prirodne medicine, počeo je da školuje i diplomirane istoričare. Direktor je Instituta za nacionalnu istoriju, koji bez akreditacije i sa adresom u Njujorku, za 950 evra po godini, nudi studije istorije.

Na sajtu instituta navodi se da je ustanova u procesu akreditacije kod ministarstva. Niti je napisano kod kog ministarstva, niti ijedno ministarstvo, pa bilo ono zaduženo i za prosvetu, izdaje akreditacije. To je dosad bio posao Komisije za akreditaciju, a uskoro će se njime baviti Nacionalno akreditaciono telo, koje bi u narednim nedeljama trebalo da bude formirano. U Komisiji, nezvanično saznajemo, nikada nisu akreditovali ovakvu instituciju, niti imaju njihov zahtev. U Ministarstvu prosvete kažu da oni nisu izdali dozvolu za rad ovom institutu.

Direktor Miroljub Petrović odbio je da govori za "Novosti" o radu Instituta, o tome da li su neki studenti već upisani, da li je nastava počela, da li se odvija onlajn ili imaju prostorije u Srbiji...

Sedište im je u u Njujorku, u stanu broj 11, na adresi 116. Ulica 8786, Ričmond Hil. Puna cena školarine je 950 evra, ali postoji i popust od deset odsto za uplate u gotovini, kao i 50 odsto popusta ako dvoje, troje ili više članova porodice upisuje fakultet. Prva rata plaća se 350 evra prilikom upisa, druga nakon položenih šest ispita 300 evra i treća nakon 13 položenih ispita još 300 evra. Cena ispita je 60 evra.

Institut za nacionalnu istoriju deo je Centra za prirodnjačke studije, a Petrovićeve obrazovne institucije više puta su menjale ime - fakultet, institut, univerzitet za prirodnu medicinu, za prirodne studije... Cena školarine bila je ista i na ovim, takođe neakreditovanim studijama, samo što su ranije, 2012. godine, imali registrovane prostorije u Beogradu i Novom Sadu. Posle se biznis preselio u virtuelni svet.

Izvor: Večernje novosti

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Одговори 67
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Вилер Текс рече

@Natasa. Акредитовани.

Ma gde je on akreditovan za bilo šta. Prevarant najobičniji.

Citat sa početka teksta - 

bez akreditacije i sa adresom u Njujorku, za 950 evra po godini, nudi studije istorije.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

@Natasa.  Ма акредитовани секташ и преварант. 

Хтедох направити фору.

A to da, užas. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Гостујући професор - Деретић :smeh1:

5adf76bbcd628_.jpg.02165a2c2930754f5dcdb48b281ec3ee.jpg 

Prove to me that the world is not descended from Serbs.

Protip: you can't.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Muramasa рече

Rekao ti da radiš, da se ženiš i kućiš kuću. Vazda je on u tom fazonu.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Muramasa рече

Ovo drugo uveliko radim, a ono prvo, malo teže. U svakom slučaju, jedino što bi dolikovalo junaku da odgovori su mesto i vreme.

А што не одеш на неки ММА форум да изазовеш некога? Нашао си човека од 50 и кусур година. =Д

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Našao se on sam. Ako neko može sa preti britkom sabljom kad dojaše na đoginu, onda ne može da se vadi na starost.

Već imam sparinge sa rvačima i karatistima, čak i sa jednim bajom koji je povrh svega i powerlifter.

Kako bi proso sa realnim ajkidistima?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=39300

 

Auu, bato.

Pravo da kazem, nisam dosad citao i pratio 'batin' forum ( :ani_biggrin: ), ali, ....ovo je cudo bozije, sta se tamo desava.

Ko je rekao svim onim ljudima, da Miroljub treba da ima odgovor ,.... bas na svako pitanje,.... iz bilo koje oblasti ljudskog delovanja i zivota. :scratch_head:

Odakle i samom 'bati' smelost i samopouzdanje da 'mora' da' svima odgovara i daje savete i mnogo puta neopozive odgovore ( na njihova razna pitanja).

Mislim, i ja licno imam u svojoj 'glavudji' i razmisljam o mnogim stvarima i trudim se da sto bolje shvatim i imam odgovore ( na sva ta pitanja ), ali, cak i za mene samog ,..... trudim se da budem oprezan prema samom sebi i da ne prihvatam aprirori sva znanja koja sticem citanjem i ( tokom ) konverzacijom sa razlicitim ljudima.

Stvarno, ovo je cudo bozije, sta se tamo desava. Kao neka svastara. Nazalost, ima tamo i dobrih stvar i i ljudi ( ima i pomalo naivnih ) koji imaju lepa i pametna pitanja i zapazanja i postoji i poneki 'logican' odgovor koji Mirolub napise,  ali,..... sve to, nakako, pada u vodu, kada je atmosfera , ( nekako ) u maniru da Miroljub, ..... sve zna i sve razume i sve mu je jasno.

Da ne pricamo, kada je rec o pitanjima koja se ticu vere. Tu je tek katastrofa. 'Bata' cak ispoveda i hilijazam i 1000. godisnje carstvo svetih na zemlji ( i na drugim planetama :POPOcorn1: ) i  mnoge druge neverovatne stvari.  :unbelieveble:

Mislim, da 'bata' nije nimalo naivan 'igrac'. Vrlo je inteligentan i sposoban za medijsku prezentaciji, kako sebe, tako i svoje price.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...