Natasa. Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 1 минут, Ayla рече Jesam... priznajem Isto sam pisala o činjenici da nema registrovanog podatka u CG da je sestra brata ubila. Znači, dešavalo se da ubije otac ili majka svoje dijete, brat da ubije sestru, ali nema podatka da je ikada crnogorska sestra ubila svog brata. To nisi zapamtila, je li? E jesam, stvarno sam i to zapamtila, ali nije delovalo sad kao bitan podatak. Dobra izreka, svekrva, snaja plus neudata zaova u istom domaćinstvu-to ne može da izađe na dobro. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 1 минут, Natasa. рече E jesam, stvarno sam i to zapamtila, ali nije delovalo sad kao bitan podatak. Dobra izreka, svekrva, snaja plus neudata zaova u istom domaćinstvu-to ne može da izađe na dobro. Mogu te baba-djevojke da budu drage i korisne, ali isto ih valja zaobići ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 3 минута, Ayla рече Mogu te baba-djevojke da budu drage i korisne, ali isto ih valja zaobići Neka... Sestra samo ako je udata, sa decom i zauzeta svojim životom. Inače smara . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 zdravo svima forum pratim odavno ( i ne mogu da verujem šta sve čitam) želim da upoznam što više ljudi odavde volim španske serije i domaće hitove obi-wan, Ayla , Smaragdni kamičak and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 5 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 Управо сада, Драшко рече zdravo svima forum pratim odavno ( i ne mogu da verujem šta sve čitam) želim da upoznam što više ljudi odavde volim španske serije i domaće hitove Dobro nam došao, Draško. Komodaj se i ne ozuvaj se... Milica Bajic, Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 3 минута, Драшко рече zdravo svima forum pratim odavno ( i ne mogu da verujem šta sve čitam) želim da upoznam što više ljudi odavde volim španske serije i domaće hitove Drasko, nesto mi se desava. Na koju god temu da dodjem ja spamujem. A ne zelim to. Драшко, Milica Bajic and Ayla је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 Управо сада, Broken рече Drasko, nesto mi se desava. Na koju god temu da dodjem ja spamujem. A ne zelim to. promeni parfem kolko sam te pratio, ti si onaj sto voli te mirise i to? da probas neki anti-spam perfume? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 1 минут, Драшко рече promeni parfem kolko sam te pratio, ti si onaj sto voli te mirise i to? da probas neki anti-spam perfume? Ma nije mi do sale. Kako je moguce da uvek napisem pogresnu stvar na pogresnom mestu u pogresno vreme ? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 4 минута, Broken рече Ma nije mi do sale. Kako je moguce da uvek napisem pogresnu stvar na pogresnom mestu u pogresno vreme ? PMS, proći će za par dana... (hoće to u karantinu) Broken, Smaragdni kamičak, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 I šta će sad ova današnja omladina da pomisli o nama? Broken u ćošak, vas dve da se očešljate, a ti Draško da si iz momenta bacio žvaku. E tako. Izvol'te deco, pišite samo Sanja Т., Ayla and Натанаил је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 3 часа, Драшко рече zdravo svima forum pratim odavno ( i ne mogu da verujem šta sve čitam) želim da upoznam što više ljudi odavde volim španske serije i domaće hitove Добродошао, Драшко. Имаш лепо име - подсећа ме на, драгог ми, бралета Дралета (мислим да му се не свиђа кад га тако зовем ) коме је јуче била годишњица учлањења на овај форум. Драшко and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 пре 12 часа, Лидија Миленковић рече Добродошао, Драшко. Имаш лепо име - подсећа ме на, драгог ми, бралета Дралета (мислим да му се не свиђа кад га тако зовем ) коме је јуче била годишњица учлањења на овај форум. da ladno sam zaboravio na to i ladno sam se uclanio na tvoj rodj!! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 пре 41 минута, Драшко рече i ladno sam se uclanio na tvoj rodj!! Kakav dar, koji je Lida podijelila sa svima nama. Ja bih voljela da se osjećam tako ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Ivancica 91 Написано Јун 22, 2020 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Pozdrav svima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 22, 2020 Пријави Подели Написано Јун 22, 2020 Пре сат времена, Ivancica 91 рече Pozdrav svima. Dobrodošla АлександраВ and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука