Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог браћо и сестре,

од данас сам и ја члан ваше групе и надам се да ће нас ускоро бити још више.

Име ми је Мирослав, живим већ 12 година у Немачкој (тренутно у Волфсбургу) али сам родом из Србије, Црвенка, околина Новог Сада. Рођен сам још као мала беба :) 1979 године. Већ подуже сам (пасивно-)активан на овоме форуму, али ето, коначно да се и ја направим приметним.

Пуно поздрава и надам се да ћемо се овде лепо дружити и размењивати мишљења на културан начин.

Мирослав

Добродошао генерацијо :)

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Моје име је Миодраг и већ дуже времена пратим овај дивни и корисни форум.

Заиста је лијепо видјети велики број дивних личности, на једном мјесту, и прочитати још већи број предивних поука и порука на поукама.орг

Надам се да ћу и ја понекад нажвљати понеку поруку, па, ако ништа друго, трудићу се да не шкоди...

Подели на овим сајтовима

Pozdrav , Ines , a kao dobrodošlica - prigodna numera :

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Gospode pomiluj me gresnog iskren pozdrav od gorana iz cikaga kod mene pocinje sve od boga ,kažu ovde nasi ljudi dade ne moze zivjeti ako se nema para a ja tvrdim suprotno ljudi se ne znaju bogatiti bogom nisam zenjen jer to je bozija volja A mi smo se udaljili od boga ,volio bi da nadem iskrenost kod ljudi koji ne vjeruju da su privremeno ovde na zemlji ,ja redovno idem u crkvu na redvud drajvu molim se za nase svetsenstvo kako u dijaspori tako i u matici ovom prilikom zelio bi da pozdravim i neka Bog blagoslovi Svestenika sandu dragu kao i dakona bozic damjana pozdrav od Gorana okilja iz cikaga nek sutrasnji arhangel mihajil bude na pomoci mom srpskom narodu i svestenistvu u sjevernoj americi na čelu sa vlasnikom longinom u manastiru gracanica na novom imanju i manastiru sveti sava u libertvilu

kao urepublici srpskoj mom narodu srpskom na Kosovu blagoslovi boze amin

srpskoj pravoslavnom crkvi u matici na čelu sa patrijarhom irinejom

i svestenstvom i arhijerskom saboru

Подели на овим сајтовима

Здраво, ја сам Дејан, рођен сам у зиму далеке 1980- те и драго ми је да сам члан ове веселе дружине. За ову страну сам сазнао путем фејса, и овде сам пронашао пуно корисних савета, текстова, па чак и одговоре на нека своја питања и двоумљења... укратко- лепо место за дискусију за посетити... 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Usetah juce na vas skromni forum i izgubih se. Ima vas hvala Bogu ... bas vas ima i drago mi je zbog toga. Sa ove strane slovca kucka Ljubica. Zivi bili i dugo se druzili. 

Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...