Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не лажем, заиста је тако, а и не осјећам се нимало комфорно кад лажем, па макар то било и овако преко интернета. Мада је и мени помало невјероватно да баш сретнем негдје на овом интернету и да има "исту муку" , као и ја. А шта ти студираш (ако није тајна свакако), с обзиром на то да су могућности да познајеш прије моје родитеље него мене веће? 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2013. at 10:07, Караконџула рече
Не лажем, заиста је тако

Ма ни нисам мислила да за праве лажеш :) него оно, знаш кад се нечему чудиш па кажеш "лаааажеш"   :);)

А шта ти студираш

Хмммммм...........ако кажем богословију звучаће претенциозно па ћу рећи овако; студирам црквену умјетност и сликарство у склопу богословског факултета Фоча! То одјељење се налази у Добоју! :) :) Вјерујем да си чуо за то! Налази се у Центру за културу, улаз од телекома! :)

с обзиром на то да су могућности да познајеш прије моје родитеље него мене веће? 

Паааааа..........ја одлучила под старе дане да се школујем :D :D :D Сад нешто ражмишљам........... .mislise. Немања.......21година......медицина...........Фоча......... .mislise.  још ако ти се мајка зове Гордана............е онда се знамо 100% :) :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ма знам и сам да ниси мислила заправе, него само "терам комендију", а што се мене тиче - нисам Немања, него Небојша и мајка ми се другачије зове, што ће рећи "вјероватно се не познајемо", ал' не мари.

А ја мислио, стварно у Фочи... Знам, чуо сам за тај смјер у Добоју, мада нисам знао да припада Фочи, у сваком случају драго ми је знати да на овом форуму има још људи из Добоја . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Имам утисак да сам у овој теми писао, али изгледа да пост није био прихваћен. Нема везе.

Ај сад, јово наново.

Зовем се Марко, живим у Ариљу, и за своје године могу рећи да сам доста зрео (за разлику од других вршњака) [не бих да се хвалим].

Овај форум сам открио сасвим случајно пре пар дана, и већ имам пар порука. :3

На форум сам се регистровао првенствено да бих ојачао своју веру, изградио свој карактер док сам још млад. Хвала Богу да има дивних људи на овом форуму.

И не знам да ли вам значе моје године, имам само 16 година. :3 И да јако волим да слушам музику, музика је моја дрога, ако се може тако рећи. :3

Подели на овим сајтовима

pozdrav.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ja sam Bobana, imam 30 godina, pre 9 meseci sam izgubila sina Mihaila od 2.5 godine... verujem da je to bila Bozija volja, neljutim se na Boga, ne ocajavam samo mi trebaju reci podrske i utehe zato sam dosla ovde kod vas...

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 4. 7. 2013. at 7:53, MikiBoba рече

Ja sam Bobana, imam 30 godina, pre 9 meseci sam izgubila sina Mihaila od 2.5 godine... verujem da je to bila Bozija volja, neljutim se na Boga, ne ocajavam samo mi trebaju reci podrske i utehe zato sam dosla ovde kod vas...

Драга Бобана добродошли на zru

Драго нам је што си одабарала ово место за дружење, за пријатељство и да чујеш речи утехе

Заиста је трагично то што се вама десило, не дај Боже ником. Опет, ви сте храбра жена и заиста лепо размишљате и добро је што не очајавате.

Да ли је дете било крштено? Узео бих његово име да помињем у Литургији.

Подели на овим сајтовима

Teško je utešiti nekoga ko je doživeo da mu Bog stavi takav težak krst u životu.

Jedino što vam ja mogu reći je da  u Hristu nema mrtvih...

Подели на овим сајтовима

On 4. 7. 2013. at 10:13, Иван Цветковић рече

Драга Бобана добродошли на zru

Драго нам је што си одабарала ово место за дружење, за пријатељство и да чујеш речи утехе

Заиста је трагично то што се вама десило, не дај Боже ником. Опет, ви сте храбра жена и заиста лепо размишљате и добро је што не очајавате.

Да ли је дете било крштено? Узео бих његово име да помињем у Литургији.

Jeste moj Mihailo je bio krsten ali se nikada na moju veliku zalost nije pricestio. Hvala Vam sto cete ga pomenuti u liturgijama jako mi znaci, sigurna sam da ce tako znati da mama misli na njega. Hvala Vam od srca!

Подели на овим сајтовима

On 4. 7. 2013. at 11:36, Дејан Бићанић рече

Teško je utešiti nekoga ko je doživeo da mu Bog stavi takav težak krst u životu.

Jedino što vam ja mogu reći je da  u Hristu nema mrtvih...

Nekako osecam da je moja dobra dusa uvek sa mnom tu negde prosto ga osecam, verujem da je Bog veliki i da mi ga cuva za dan kad cu i ja po Bozijoj volji doci da budemo zajedno. Imam jos jednog decaka od 16 meseci pa u njemu vidim snagu, hvala dragom Bogu da mi je njega poslao pre nase tragedije.

Подели на овим сајтовима

Бобана....да....ти си једна веома храбра, млада жена....добро нам дошла....дошла си на право место.....сигурна сам да ћеш добити оно због чега си дошла.... bighugbighug

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...