Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Мало си ти то грубо упаковао. Сутра ако ти паднеш у депресију неко ће да каже - пф, себичњак...

Oprostićete mi, jer znam da od ovog nikom neće biti bolje, ali moram da kažem reč- dve. Depresija je jaaaaaaaaaakooooo gadna. Dešava se i kad na oko, nema ni najmanjeg razloga za tako nešto i onda te svi osuđuju, a ti se osećaš kao da si udario u zid. Bolno. I to tako traje... odeš u crkvu, isplačeš se ko čovek, bude ti bolje, vratiš se doma, a ono- na zapadu ništa novo... I znaš da je očajanje greh, i znaš da će biti dobro, i znaš da Gospod uvek pomogne, ali ti si zapeo, pa zapeo. A kad vidiš koliko ljudima je zaista teško, bude te stid, ali ni malo lakše. ALI kako neko mudro :0104cheesy: reče- 'Ja ZNAM da će biti dobro, samo treba da počnem da verujem u to!' :0104cheesy: Imajmo vere...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Драга сестра Јелена!

То што ти зовеш депресија је можда само пролећни умор. У сваком случају сам сигуран да је пролазно. Има једна лепа изрека: „У срцу сваке зиме лежи предак пролећа и иза вела сваке ноћи крије се насмејана зора“. У Светом Писму пише: „Ја се молим за тебе, да твоје вера не престане...“

Желим ти свако добро!

OMNIA AD MAIOREM DEI GLORIAM

Подели на овим сајтовима

E pa draga braćo i sestre radujem se sto nadjoh ovaj forum :group111:!!! A još više što mi je dopušteno da ostanem!!!! Stvarno ima svašta, ali priznajem da sam se 'zalepila' za temu Vera i nauka. Ne poznajem tu oblast, nikad se nisam previse zanimala, jer moja ljubav prema Bogu dosla je pre nauke, pa mi i nije bilo previše važno što postoje fosili dinosaurusa, a ne znam da to objasnim sa 'verske' strane. Ali baš u poslednje vreme javila mi se potreba za tom tematikom. E sad, malo sam se pogubila u silnom iščitavanju, pa koristim ovu priliku da zamolim nekog ko je već 'istražio' forum da me prosledi na temu Religije i naučnika, a ako se nije povela takva tema, kako da postavim istu? .mislise. Nemam puno iskustva sa ovim stvarima pa se ne snalazim bas naj- naj... POMOĆ ne_shvata

Добродошла на форум. :)

Имаш подфоруме о науци и стварању.

https://www.pouke.org/forum/forum/70-науке/

https://www.pouke.org/forum/forum/39-стварање/

Ту имаш гомилу тема буквално о свему и свачему. Ако желиш да отвориш нову, само кликнеш на ”Започни нову тему” и распиши се. А да си погубљена, то те потпуно разумем, само не очекуј да ћеш одмах разјаснити много тога читајући форум, само ћеш се још више збунити, али ће се временом ствари слегнути. :) Нема какво мишљење нећеш наћи.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Поздрав свим члановима ЖРУ-а , добронамерним и онима који то нису .

laptop-animated-busy-animation-smiley-emoticon-000418-facebook.gifп*

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Ма сви су добронамерни, само немамо сви исти језик, па по некад по неко делује мало оштрије.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Добар дан, помаже Бог, ја сам нови члан / нова чланица овог форума :)

Драго нам је да си се представио/ла.. Добродошао/ла..

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Добар дан, помаже Бог, ја сам нови члан / нова чланица овог форума :)

Чобани....

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pozdrav svima; ja sam Danka, imam 28 godina, nova sam u Pravoslavlju, tako da trenutno iščitavam Pravoslavlje za početnike .smesko.

Imam dosta pitanja, i mislim da bih ovde mogla naci kvalitetne odgovore. Svako dobro!

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima; ja sam Danka, imam 28 godina, nova sam u Pravoslavlju, tako da trenutno iščitavam Pravoslavlje za početnike .smesko.

Imam dosta pitanja, i mislim da bih ovde mogla naci kvalitetne odgovore. Svako dobro!

smajolik78 Ranunculus :D!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...