Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хвала вам Браћо. Хвала Сестро dusha. Верујем да ме је Господ послао овде са разлогом. Живот у Цркви, у Црквеној заједници, јесте тежак, али је живот без Цркве, љубави према Христу, тежи. Људи који не верују, или који нису упознали Христа, немају у кога да се уздају, и у тешким ситуацијама немају коме да се исповеде. Хвала ти на топлој добродошлици, и наравно, не гњавиш ме, јер сам ја дошао овде добровољно.. .smesko. Нек је Господ с тобом.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Христос Воскресе.

Моје име је Милко Цвијановић.

Епархија Бањалучка.

поздрав

dobro nam došo 4869 nasznak

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

хвала на срдачној добродошлици .smesko.

за сада само воајеришем по форуму надам се да ћу прећи и у акцију тј greengrinписаније greengrin

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

A kad je već tema upoznavanje- jedno pitanjce gringrin ima li medju vama još neko ko pokušava da spoji nespojive stvari? Tipa da pored toga što je verujući (više volim taj izraz nego 'pobožan/a' .smesko. ni sama ne znam zašto) da voli epsku fantastiku (knjige, filmovi, muzika), da uz Divnu i Aksentijevića sluša i Blind Guarian? .smesko. i tako to... .smesko. neretko imam problem da objasnim ljudima kako, pa se ponadah da nisam jedina bliss jeeee !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма где си једина, ми смо сви углавном такви :)

Иначе, ја нисам неки претерани љубитељ Blind Gardiana, мада може да прође, када нема боље... :)

Ево, за тебе једна мало жешћа:

Поздрав од свештеника Ивана и Администрације zru а

Подели на овим сајтовима

Уф...AC/DC...легенде!!! Једва чекам 28 јун...слеш, ози, зак вајлд и блек лејбел сосајати...једва чекам!!!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...