Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог свима!

Зовем се Слободан Петровић, имам 44 године, живим у селу Мали Извор поред Зајечара и бавим се органском пољопривредом.

Форум пратим скоро две године. Са појединим форумашима сам већ контактирао преко приватних порука, са некима се знам и лично, тако да је ред и да се представим.

Захвалио бих се свима који аргументованом дискусијом потпомажу да се расветле нека питања, а посебно онима који су се жртвовали да би овакав сајт заживео. Богу хвала што постоји једно овакво место.

Пратећи форум, ја сам отклонио неке своје недоумице, а и сазнавао нешто ново, чак иако није имало везе са вером.

Ако нађем за сходно, можда ћу нешто и написати, мада сумњам, јер сам почетник у вери.

До тада...свако добро и да сте ми сви живи и здрави!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Зовем се Слободан Петровић, имам 44 године, живим у селу Мали Извор поред Зајечара и бавим се органском пољопривредом.

Форум пратим скоро две године. Са појединим форумашима сам већ контактирао преко приватних порука, са некима се знам и лично, тако да је ред и да се представим.

Захвалио бих се свима који аргументованом дискусијом потпомажу да се расветле нека питања, а посебно онима који су се жртвовали да би овакав сајт заживео. Богу хвала што постоји једно овакво место.

Пратећи форум, ја сам отклонио неке своје недоумице, а и сазнавао нешто ново, чак иако није имало везе са вером.

Ако нађем за сходно, можда ћу нешто и написати, мада сумњам, јер сам почетник у вери.

Добродошао. 4869 zru

Шта значи твој ник аризани... ?Беше нека књига са таквим називом.

Свако добро у Господу.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Drago nam je da si izašao iz anonimnosti :D

Svako dobro i tebi i da pišeš po malo na forumu :)

Подели на овим сајтовима

Добродошао. 4869 zru

Шта значи твој ник аризани... ?Беше нека књига са таквим називом.

Свако добро у Господу.

vaistinu и хвала свима на добродошлици ! .smesko.

Па да...то је лик из те књиге. Волим ту књигу и тај лик, без обзира што нам је делатност иста. Свиђа ми се његова здрава животна логика.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre! :) Zovem se gospodinsokolovic i moj zivotni cilj jeste sjedinjenje u ljubavi sa Gospodom i Spasom. Pored toga ucim se u ucilistu putem pravoslavnih otaca vec cetiri godine, rekao bih uspesno, ali ne bih zeleo da me isravljaju. :D Svako dobro u Gospodu!

Gospod je pastir moj i ničega me neće lišiti!

Подели на овим сајтовима

Ћао људи, ја сам овде релативно нов. Зовем се Душан Силни, ученик сам средње школе, и овде сам ради упознавања са људима и размене мишљења за опште добро.

Срдачан поздрав свим члановима и администраторима овог форума! :)

:fik: Рођен намргођен!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...