Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Знала сам да негде постоји овај одељак за представљање и упознавање, али до данас нисам набасала на њега. :0104cheesy: Недавно сам решила да се региструјем, мада сам вас посећивала раније као гост. Моје има је Јелена и већ седам година сам вероучитељ у Горњем Милановцу. Завршила сам Богословски институт 2005. године, а онда, неколико година касније, уписала практични смер на Теолошком факултету у Београду и завршила га прошле године. Имам тридесет година и још се на њих навикавам (осећам се као да ми је 24-та gringrin ) Не знам зашто се раније нисам регистровала, мада никада није касно, је л' да? :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

[quote name=malina :)' timestamp='1335726254' post='628284]

Знала сам да негде постоји овај одељак за представљање и упознавање, али до данас нисам набасала на њега. :0104cheesy: Недавно сам решила да се региструјем, мада сам вас посећивала раније као гост. Моје има је Јелена и већ седам година сам вероучитељ у Горњем Милановцу. Завршила сам Богословски институт 2005. године, а онда, неколико година касније, уписала практични смер на Теолошком факултету у Београду и завршила га прошле године. Имам тридесет година и још се на њих навикавам (осећам се као да ми је 24-та gringrin ) Не знам зашто се раније нисам регистровала, мада никада није касно, је л' да? :cheesy2:

Добродошла Јелена!

Hristos vaskrse

Подели на овим сајтовима

Христос Воскресе! Браћо и сестре ја сам та која не воли да говори осеби али с вером у Бога надам се да ће наше дружење трајати у љубави и слози...На многаја љета!

vaistinu

zru

Подели на овим сајтовима

Dobrodošla Malina ,i ja se isto osećam dosta mlađe ali se ,nažalost,tako i ponašam :D

тако и треба, знаш шта нам је Господ рекао...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

[quote name=malina :)' timestamp='1335726254' post='628284]

Dobrodošla imenjakinjo.

Подели на овим сајтовима

Hvala puno na dobrodoslici .smesko.

Добродошао Небојша ! :)

Јел си антиекумениста или си икумениста ? ;)

Односно, за кога навијаш ? Звезда или Обилић ? :))))

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...