Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Све је лепо, али ово за Звезду... тјах..могло је и без тога.. боље је да скупљаш салвете и значке и да волиш све што воле млади него да навијаш за Звезду. Али шта ћемо, нисмо савршени. 0409_feel

Он навија за Звезду? OMG Страшно!  :-p

Подели на овим сајтовима

Све је лепо, али ово за Звезду... тјах..могло је и без тога.. боље је да скупљаш салвете и значке и да волиш све што воле млади него да навијаш за Звезду. Али шта ћемо, нисмо савршени. klapklap

хахахаха а ја баш оставио најлепши део за крај представљања   :)

Срђане, велкам,велкам  0409_feel

бедер фаунд,бедер фаунд   klapklap

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Добродошао ! 0110_hahaha 0304_smile4 0304_smile4

Хвала пуно,боље нашао 0304_smile4))

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

добро дошао брале  0442_feel 1317_womens

Добро дошао, Срђане Шијакињићу!  0442_feel

Грасијас мућо и боље вас нашао  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif  0442_feel

Подели на овим сајтовима

sve poliglote..... 1405_love

се фантастик,мадмозел/мадам  0409_feel  :drugarstvo:  319.gif

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre, casni oci!

Zovem se Dusko, iz Banja Luke sam, student Akademije L.U. Imam 25 godina.

Nedavno sam se registrovao na ovaj forum i zelim da vas sve srdacno pozdravim u nadi da cemo se lijepo druziti u poboznosti i pravoslavnom duhu.

Durer

Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао и добро нам дошао! prstgore

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Brate dobrodošao u ime administracije i u moje lično ime. Nadam se da će sadržaji koje ovdje možeš naći zadovoljiti tvoje apetite. Da ti Bog daruje svakog dobra, a da ti sa nama provodiš vrijeme tako da ti uvijek bude samo na radost i na dobro.  prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Моје име је Родољуб Лазић, православни сам хришћанин, живим у Београду.

По струци сам адвокат.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...