Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vrijeme je da se i ja predstavim,zovem se Milica,iz Podgorice sam,studirala pravo,radim kao knjigovođa-niđe veze  0102_laugh .Nedavno sam se učlanila na forum,inače ga posjećujem poslednjih godinu dana. Veliki pozdrav za sve  prstgore

Milice i ja sam iz Podgorice, iz Momisica.

Mene zna citava pjaca podgoricka, najvise po mojoj sijuks frizuri, koja ima boju kanarinca.

Подели на овим сајтовима

Све вас поздрављам и желим мир и свако добро од Бога у овом посвеђеном времену ишчекивања Кристовог рођења! Занимам се о почетке кршћанства међу Славенима, Великоморавску мисију Свете Браће Ћирила и Методија, почетке кршћанства код Срба и почетке Србске Православне Цркве те о поземски живот и житије првог србског Патријарха и Оснивача Србске Православне Цркве Светог Саву. Тако онда овај Форум буде сигурно то право мјесто гдје ће таквих информација бити напретек. За овај ваш форум сам сазнао преко страница на ФБ посвећених православљу и учинио је на мене врло лијеп дојам. За сада само додам да ми је 47 година, нисам православцем ни Србом, дакле али и тако сам може се рећи цијели живот повезан са Србима међу којима сам увијек имао највише својих пријатеља. Наравно да нисам унапред "гањао" саме Србе, да их имам за пријатеље већ ми је то увијек тако некако на крају испало само од себе. хахахаха. Дакле, неком можда необична комбинација Хрват, католик и тако скоро речено Србофил, данас се то модерно каже фан Срба и Србије. Али мени то тако необично није јер сам поријеклом из Босне и Херцеговине гдје је то нормално да људи различитих вјера и нација живе заједно. Но, како већ више од 20 година живим у Чешкој Републици, конкретно на тој Морави одакле је почело то велико мисијско дјело Светих Ћирила и Методија на евангелизирању Славена, тако сам био у могућности упознати повијест, културу и духовност и других славенских народа. А један дио моје породице је уствари и поријеклом са Мораве, неки моји рођаци и дан данас живе на Велехраду гдје су Свети Ћирил и Методије мисионарили међу Славенима. Кога буде занимала Велика Морава можемо онда поставити заједнички занимљиве постове на ту тему а ја вам могу показати и превести неке занимљиве ствари са чешког или словачког језика на ту тему. За сад на тај увод мислим да је савим довољно а временом се можемо упознати више и боље. Овом приликом вам остављам ову красну слику коју можете потом прекопирати и послати свима коме хоћете. А Космет је одувијек Србијом био и буде аж на вјеки вјеков! Амин!

Постављена слика

sad tek kapiram ti nisi cejo stvarno
Подели на овим сајтовима

sad tek kapiram ti nisi cejo stvarno

Ne stvarno nisam, što mogu lako dokazati. Ja znam recimo odlično češki i prevedem vam bilo kakav text sa srpskog na gramatički tačan češki što to tako Čeja najvjerovatnije ne zna ako u Češkoj nije živio niti se češki jezik učio. Baš sam danas pričao o tom s prijateljem i kažem mu ja, nekoliko dana sam pregledao čitav Forum prije nego što sam se prijavio da se pripremim i imam predstavu o tom kakav je Forum, kakve su teme itd. Ali propustio sam pročitati baš ovu rubriku: Predstavljanje članova foruma. A da sam to letimično pročitao i našao recimo sve to kako se tamo Čeja svakako predstavljao i kakve sve besmislice je pisao, recimo kad je pitao zašto se u pravoslavlju ne mogu homouši i lezbače vjenčavati i bit popovi i što se na pravoslavnoj liturgiji ne svira na električnim gitarama i bubnjevima, hahaha, nikad ne bi napisao to kako sam napisao. I sad kad sam vidio kakve sve "bisere" je Čejo prosipao  po cijelom Forumu prije nego što sam došao, sigurno da bi sasvim drugačije napisao to što sam napisao jer poslije njega to onda i izgleda baš tako idiotski, hahahaha. A mogu mislit kako ste vi svi tu prevrtali očima kad ste to što sam napisao pročitali. Hahahaha, taj vaš Čeja je car, hahahaah! Al ko će se toga sjetit eto, da čita to ovdje predstavljanje prvo, i još ja jadan mislim kako sam se baš lijepo savjesno i temeljito pripremio prije nego što sam se zaregistrovao, hahahaaha!

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

jok nisam bar prevrtala ocima ali  imala sam te misli duze jel naseg ceju procitati nije lako uvijeka ga poznati ,on to sve pitao  nije on pravoslavac kolko znam negdje izmedju je pola  pola,nije vazno ,ali  se zasmijem bar svaki put kad uspije da sve zamlati u momentu sa pisanjem ,neznam dal iko jos mislio da si ti cejo ako to stoje ispred tebe bio na nekim forumima jos pa sam mislila da i ovdje rijesio doci malo,nemoj zamjeris  samo nije to ozbiljno o ceji bilo previse ,a isto se smijem kako si i stasi mislio kad sam to napisala da nisi stvarno cejo 1000000001010 0212_rolleyes 0304_smile4 0304_smile4

Подели на овим сајтовима

nije on pravoslavac kolko znam negdje izmedju je pola  pola

hahaha, sad ti mene baš nasmija, ja ću ti reći šta je on , hahaha, pa jasno, kad je pola-pola onda može samo biti

pola pravoslavac - pola Crnogorac, hahahaha!

1000000001010

Подели на овим сајтовима

čeja je neuništiv,ne može se on toliko puta registrovati u odnosu na koliko ga ja mogu puta banovati  0304_smile4

0205_whistling :drugarstvo: 0304_smile4

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...