Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bog ti pomog`o, i dobro dosao na Pouke... :)

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог и срећан свима празник Благовести! Моје име је Александар, војник сам и отац три сина (за сад'). Овде сам како бих учествовао у конкретним разговорима на дате и нове теме.

Sent from my GT-I9300 using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Тројкаш рече

Помаже Бог и срећан свима празник Благовести! Моје име је Александар, војник сам и отац три сина (за сад'). Овде сам како бих учествовао у конкретним разговорима на дате и нове теме.

Sent from my GT-I9300 using Pouke.org mobile app

Бог ти помогао, добродошао, комодај се. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Христос васкрсе!
Драги моји, радује ме што сам са вама сада мало ближе. Зовем се Љубомир, родом сам из Републике Српске гдје радим као вјероучитељ. Надам се лијепом дружењу :)

Sent from my SM-J7108 using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Теолог рече

Христос васкрсе!
Драги моји, радује ме што сам са вама сада мало ближе. Зовем се Љубомир, родом сам из Републике Српске гдје радим као вјероучитељ. Надам се лијепом дружењу :)

Добро дошао Љубомире

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 7 минута, Теолог рече

Христос васкрсе!

Dobro dosao drugar, nadamo se da cemo te malo videti sa teoloskim znanjem, to uvek treba.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, jedan čovjek рече

Rečeno mi je da se prestavim, uz dužno poštovanje i uvažavanje rada i razumijevanje propusta koje svi imamo jer prosto nismo savršeni ja sam ovdje pristupio iz znatiželje čiste. Pripadnik sam Srpskog naroda i Srpske pravoslavne Crkve koju su uspostavili Nemanjići. U skladu sa time smatram svojom svetom dužnošću poštovanje prema drugim narodima i religijskim idejama koje nas okružuju i ponekad iskušavaju na čudne načine. Inače jednako dobro mi ide interesovanje za nauku svjetovnu i duhovnu. 

To je ok predstavljanje po meni...

Добро дошао

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomaže Bog !

Evo da se i ja predstavim dragi forumaši.Rođen sam 81g .Radim u jednoj transportnoj firmi 15g a kao dodatni posao radim usluge web dizajna.Zaljubljenik sam u  prirodu i organsku poljoprivredu.Prošle godine sam kupio jedno seosko imanje i jako sam srećan zbog toga. :sunce:Jesam vernik ali neki put izgubim veru kada vidim ljude oko sebe koji rade sve i svašta kako bi se domogli neke koristi ali ko sam ja da im sudim i presuđujem.

Tražim već 10 godina srodnu dušu ali nemam uspeha pošto sam vaspitan da ne lažem i ne radim loše stari u životu,pošto imam neke poznanike i poznanice koji su ostvarili brak već po drugi  i treći put koristeći se raznim stvarima da ih ne spominjem sad jer ih se gnušam.

Nadam se da će mi neko pomoći i uputiti me kako i šta činiti jer ovo postaje globalni problem.Devojke se ne udaju  a muškarci  se ne žene .Plasira im se i servira blud i želja za idealnim "partnerom" predpostavljate na šta mislim itd.

Zašto ne pokrenemo temu koja bih pomogla da se ljudi upoznaju i ostvare brak baš preko ovog sajta jer ko god je došao na ovaj forum mora da ima bar malo vere u Boga.

S poštovanjem 

Mijailovic

Подели на овим сајтовима

Бог помогао, брате Мијаиловићу, ево ја ћу си узети за слобиду да ти први одговорим.
Прије свега, добро дошао.
Што се твог горућег проблема тиче, на овом форуму, колико ја знам, управо и постоји оно што те занима: подфорум за упознавање ради хришћанског брака и, опет колико ја знам, поуке се могу похвалити са неколико склопљених бракова.
Требало би да је ово линк:

Колико видим, прилика си, човјече, два посла, веб дизајнер, па још и имање... Постави и неку слику на теми слике форумаша, нећеш се одбранити од силних форумашица :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Hvala na dobrodošlici i iscrpnom odgovoru.E još bolje što postoji podforum i što već ima sklopljenih brakova  i drago mi je zbog toga.

E sad što se slika tiče izbegavam da ih postavljam baš iz razloga što nijedan fajl na internetu nije zaštićen i moguća je zloupotreba.Ali možda promenim stav :D

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...