Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Владимире добро нам дошао и пензију са нама дочекао! :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Владимир_85 рече

Помаже Бог браћо и сестре, Бог се јави !

Зовем се Владимир. За овај форум знам од раније, с обзиром да често на интернету читам духовне текстове. Међутим ево тек сада се региструјем и надам се да ћу на овом месту лакше долазити до неких ствари и текстова који ме интересују, а наравно временом и стећи доста пријатеља у овој православној заједници.

Живи били !!! 

Ko ti dao peti lajk, a, ko, reci?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошао Владимире.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, drvce рече

Ko ti dao peti lajk, a, ko, reci?

Барем негде петицу да добијем, кад ми већ у средњој и на факсу нису ишле :D

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima!

Danas sam pricala sa jednim poznanikom na temu prosirivanja kruga ljudi i upoznavanja novih lica i moja konstatacija je bila da ima raznoraznih foruma, sajtova i mreza za upoznavanje, ali nisam znala da postoji ovakakv neki forum za pravoslavce. Jeee :) Ko je voljan, slobodno neka posalje koju rec :)

Pozzz

Подели на овим сајтовима

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
пре 15 минута, Nenad_ рече

Pozdrav svima!

Поздрав! Добро дошао на форум :) 

Подели на овим сајтовима

Високопреподобни, Преподобни и Пречасни Оци, господо, браћо и сестре, помаже Бог! Зовем се Јован и долазим из Крагујевца. Похађам ФДУ а у средњу школу сам ишао у Богословију. Волим да ћаскам са истомишљеницима, а нарочито са супротстављенима, па се унапред радујем доласку на овај сајт. Надам се да ћу успети својим одговорима и мишљењима да допринесем различитим темама и проблематикама. У историји сам имао прегршт разговора са хришћанима, нехришћанима, атеистима, антитеистима и имам озбиљан опит што се тиче упуштања у дијалог са истима. Још једном, поздрав свима и боље вас нашао! :)

Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао и добродошао (име нећу ни покушати да ти изговарам) :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Zdravo svima,

Ja sam Dejan "komjuteras",u braku sa troje dece i autor Pravoslavnih Android aplikacija:

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Dejan+Zivanovic

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dejan.isceliteljska_molitva

Ovde sam dosao kako bih promovisao svoj radi i bio u kontaktu sa korinicima. Aplikacije su na Ruskom i Srpskom jeziku. Reklama nema, samim tim ni zarade od njih. Napravljene su iz ljubavi. Omiljena aplikacija je Isceliteljska molitva, tj Molitva za Zdravlje namenjena presvetoj Bogorodici.

Nadam se da cete podeliti svoja iskustva samom. 

Hvala!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...