Jump to content

Лепша жена

Препоручена порука

пре 4 минута, Muramasa рече

Moja ambicija po pitanju vozila je ranč sa hangarom i pistom i nekoliko privatnih aviončića.

Nek bi možda i zajedno izašli jeftinije od R8-ice, ali za mene bi veća satisfakcija bila da probijem zvučni zid, nego da parkiranje ispred fensi kluba.

Тек се ти надмећеш. Ниси ти крив, таква ти је природа. Није лако надјачати инстинкте.  :)))

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Grizzly Adams рече

Зашто се иначе мушкарци ломе да буду успешни у послу или некој активности? Људи све жртвују, време, здравље, сан...

Да ти право кажем, мени се тај статусни програм понекад активира, али далеко од тога да може да ми буде мотив за такве ствари. Два су ми главна мотива (нисам баш сигуран који преовладава). Прво, волим све то. Осећај бављења стварима којима се бавим(о) је неописив. Слично је и са науком. Стално откриваш свет и радујеш се ко мало дете. Друго, заволео сам тако нека задовољства која неко треба да плати. Хедонизам није баш јефтина философија. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Ај сад озбиљно. Да ли је теби битније да поред себе имаш жену због које ће ти мушкарци завидети, јер је она симбол тога колико си алфа, успешан, заводник, фаца.. или некога ко те чини срећним? 

Мсм није ми јасно то да ти је нека особа статусни симбол. Кога заболе шта мисле остали мужјаци из чопора..? 

Ради се о подсвесним стварима. Свесна одлука је нешто друго, а треће је срећа. Ко иде искључиво за тим животињским инстиктима, тешко да ће бити срећан. 

Има тога и код жена, не фолирајте се и не заваравајте себе, само је другачија форма. Нисмо ми баш толико различити ко што Гризли мисли, више смо различито префарбани, намирисани и упаковани.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Има тога и код жена, не фолирајте се и не заваравајте себе, само је другачија форма. Нисмо ми баш толико различити ко што Гризли мисли, више смо различито префарбани, намирисани и упаковани.

Има сигурно недељу дана да ниси рекао женама да се фолирају. Браво. Мора да је лични рекорд.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Има сигурно недељу дана да ниси рекао женама да се фолирају. Браво. Мора да је лични рекорд.

ОК, извини, ви сте принцезе из бајки које су изнад свих тих фуј и приземних инстиката...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

ОК, извини, ви сте принцезе из бајки које су изнад свих тих фуј и приземних инстиката...

Нисам то рекла.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Grizzly Adams рече

Па ти мушки инстинкти су створили ову цивилизацију. Нису они неопходно негативни.

Само ум треба да буде главни и лепо их усмери.

Naravno. Žene se foliraju...to je jasno k'o dan. Ima on apesma što kaže "One hoće isto što i mi...one hoće isto što i mi". Šta više da pišemo o tome. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Naravno. Žene se foliraju...to je jasno k'o dan. Ima on apesma što kaže "One hoće isto što i mi...one hoće isto što i mi". Šta više da pišemo o tome. :)

Već kad si izazvao, osjetila sam blagu ljubomoru na mog dragog komšiju. Naime, ima tako divnu ženu, nadasve vrijednu, i kada je juče zamirisao njen ručak, poželjela sam da je moja... eto.
Priznah :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...