Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Što oko ne vide, i uho ne ču, i u srce čoveku ne dođe, ono pripremi Bog onima koji Ga ljube" Zamisljam kao potpuno iznenadjenje, nesto neverovatno i trenutno nezamislivo, van prostora i vremena i prirodnih zakona, gde ce ceo univerzum i sve zvezde i galaksije u njemu da budu nista u odnosu na to jer su i one u vremenu i prostoru. 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Muramasa рече

Bolje je i nebiće od te infantilne i bespolne prepodobnosti.

Биће и секса за вас доле, само неће да вам се свиђа... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Djapa рече

"Što oko ne vide, i uho ne ču, i u srce čoveku ne dođe, ono pripremi Bog onima koji Ga ljube" Zamisljam kao potpuno iznenadjenje, nesto neverovatno i trenutno nezamislivo, van prostora i vremena i prirodnih zakona, gde ce ceo univerzum i sve zvezde i galaksije u njemu da budu nista u odnosu na to jer su i one u vremenu i prostoru. 

:dobro: Хвала Ђапо за прво форумашко телепатско искуство :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

:dobro: Хвала Ђапо за прво форумашко телепатско искуство :) 

Uzeo sam ti rec iz usta dakle :)  nije higijenski (glupa fora) :D   To je jedina prava realnost, gde imamo apsolutnu slobodu, gde nismo ograniceni ni vremenom ni prostorom ni zakonima fizike, i gde sve ima smisla i sve je jednostavno i lepo :) a cela vaseljena u kojoj smo trenutno izgleda tako prosto i malo, kao sad jedan atom, i toliko beznacajno da kazemo sebi jbote koliko sam se cimao bez razloga dole, strasno :D lol

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Djapa рече

Uzeo sam ti rec iz usta dakle :)  nije higijenski (glupa fora) :D   To je jedina prava realnost, gde imamo apsolutnu slobodu, gde nismo ograniceni ni vremenom ni prostorom ni zakonima fizike, i gde sve ima smisla i sve je jednostavno i lepo :) a cela vaseljena u kojoj smo trenutno izgleda tako prosto i malo, kao sad jedan atom, i toliko beznacajno da kazemo sebi jbote koliko sam se cimao bez razloga dole, strasno :D lol

Ја сам слинав и мрзи ме да пишем али све је баш баш :dobro:

Подели на овим сајтовима

Као дечак мислио сам да је то трајање али са друге стране душе, као онај крак црне рупе који је као "осовина" и излива се у васиону и пун је густих честица материје.
Вечност је надумна мисао, осећање које се не прекида.
Претпостављам да они који воле природу то виде као трајни поветарац, благо сунце, шум потока.
Мислим да сам на Светој Гори окусио мрву тог осећаја непролазности где су се силне молитве и хиљаде тамјана слиле у једно хиљадугодишње искуство а које траје секунд. :)
Излизао се мермер, потрошиле се кости али остао је Логос.
Тако видим Вечност.
Праслику непрекидног кађења, сливених мисли и речи многих у једну молитвену мисао — слава Богу за све!

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Као најлепши земаљски тренутак Богоозарења, продужен у вечност, без краја.   

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Imam dobre misli za vas, misli dobre a ne zle.

To mi je dovoljno, znam da će biti dobro, neće biti boli, plača...

Kao dete sam sanjala baš divan san, šetala sam s tatom livadom, sve je bilo nestvarno lepo, boje su bile nešto kao na fotošopiranim slikama prirode, tada nije bilo fotošopa pa mi se san urezao u sećanje.  San je bio plod moje mašte zbog tuge za tatom, ali tako zamišljam raj, nestvarnim.

Životinje nisam sanjala, ali znam da će biti u raju, zbog pisanog: Ko zna da duh sinova ljudskih ide gore, a duh stoke ide dole? Zar sinovima ljudskim ne biva isto kao i sa stokom što biva, jednako im biva...U tom pitanju vidim i obećanje. Dalje od toga ne mogu da zamislim, znam da će biti dobro.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...