Jump to content

Putin: Od ove nuklearne bombe nema odbrane!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 39 минута, Ignjatije рече

Идеш под атомску, бато. :D 

Не можете средити Русију, Бог то неће дозволити. Не због саме Русије, него због баланса у свету и немерљивих последица које би владавина једне државе имала на човечанство. Средили смо Наполеона, Турке, Фердинанда, Хитлера... средићемо и ове сатанисте ;) 

Bojim se sta ce za par godina biti sa Cuvateljicom prava i pravde u svetu, kada ne bude Putina? Vidim jedino patrijarha da ima atoritet u Narodu, objediniti i voditi  Rusiju kao novi car, i vec su upoznati Rusi da je to moguce po primeru Njegosa... Ko ce voditi Rusiju za par godina?? 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ok. Paziteljicom! :D

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Otac Joilo o novom  ruskom caru  11:30

www.youtube.com/watch?v=yMXsWbC1R9I

maxresdefault.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Благовесник рече

Ok. Paziteljicom! :D

Озбиљно, свака држава је организовано насиље. У најбољем случају, бар насиље минимално користи према сопственим грађанима.

Очекивати од било које државе да буде гарант неке правде и права је... ај да кажемо, симпатично у наивности... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Благовесник рече

Bojim se sta ce za par godina biti sa Cuvateljicom prava i pravde u svetu, kada ne bude Putina? Vidim jedino patrijarha da ima atoritet u Narodu, objediniti i voditi  Rusiju kao novi car, i vec su upoznati Rusi da je to moguce po primeru Njegosa... Ko ce voditi Rusiju za par godina?? 

Car Mihail Romanov.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Meni je samo drago da se o. Joil ponovo oglasio 

019.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Благовесник рече

Otac Joilo o novom  ruskom caru  11:30

www.youtube.com/watch?v=yMXsWbC1R9I

maxresdefault.jpg

Olabavio je pricu o dokumentima. Mozemo da se odbranimo uz pomoc folije. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Inace je taj monah omanuo o dolasku cara ove godine, posto je snimak iz juna 2017 a Putin dolazi 18. A niko vise ne pominje ono navodno prorocanstvo starca Jone o pocetku svetskog rata 3 godine nakon pocetka rata u Ukrajni. Ako ovi rusi nastave ovako ima da predjem za amerikance. :D

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Grizzly Adams рече

Озбиљно, свака држава је организовано насиље. У најбољем случају, бар насиље минимално користи према сопственим грађанима.

Очекивати од било које државе да буде гарант неке правде и права је... ај да кажемо, симпатично у наивности... ;)

Наравно. Али кад упоредимо шта раде Русија и Америка, мој бдудер, Русија је меца добрић. Америка је бахата и насилна и ту спора нема.

Надам се да нећемо ко Мргуд и Никола у затвору у Горњем Пољу. :))

Подели на овим сајтовима

Имајте у виду да смо ми дошли у сукоб са НАТО, па и Америма, само због тотално лудачких вођа које смо имали у то време. Иначе није било никаквог разлога за то. У ствари су нам они веома блиски по свему. Увек смо били савезници. Култура нам је најближа њиховој. Моја генерација, без обзира што смо били "СФРЈ", је одрасла уз западне филмове, музику, па и литературу. Руски филм, сећам се један или два, неке бајке за децу. Музику - у ствари не знам ни један руски бенд из тог доба. Нити неки руски производ, храну, одећу... Ништа. Верујем да је слично и са осталим.

Не треба дозволити да нам грешке неких идиота у потпуности одређују поглед на свет. И не покушавам да неко сад "заволи Америку", али та ничим-изазвана љубав према Русији је крајње чудна... Ако изузмемо инсталирање комунизма, Руси нису били у прилици да нам директно науде (мада неким малим народима попут нашег јесу и те како), али нису се нешто ни показали од велике користи. Практично нису урадили за нас никад ништа. Та русофилија у нашем народу је заснована на чистој фикцији... Само пуста жеља да нам "неко помогне". А њих боли д...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Та русофилија у нашем народу је заснована на чистој фикцији... Само пуста жеља да нам "неко помогне". А њих боли д...

You didn't just say that?! :D

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Grizzly Adams рече

Имајте у виду да смо ми дошли у сукоб са НАТО, па и Америма, само због тотално лудачких вођа које смо имали у то време. Иначе није било никаквог разлога за то. У ствари су нам они веома блиски по свему. Увек смо били савезници. Култура нам је најближа њиховој. Моја генерација, без обзира што смо били "СФРЈ", је одрасла уз западне филмове, музику, па и литературу. Руски филм, сећам се један или два, неке бајке за децу. Музику - у ствари не знам ни један руски бенд из тог доба. Нити неки руски производ, храну, одећу... Ништа. Верујем да је слично и са осталим.

Не треба дозволити да нам грешке неких идиота у потпуности одређују поглед на свет. И не покушавам да неко сад "заволи Америку", али та ничим-изазвана љубав према Русији је крајње чудна... Ако изузмемо инсталирање комунизма, Руси нису били у прилици да нам директно науде (мада неким малим народима попут нашег јесу и те како), али нису се нешто ни показали од велике користи. Практично нису урадили за нас никад ништа. Та русофилија у нашем народу је заснована на чистој фикцији... Само пуста жеља да нам "неко помогне". А њих боли д...

Претерујеш. Ја сам потпуно одрастао на амреичкој музици и филму. Са друге стране без Достојевског књижевност је фалична. 

И тај Достојевски ми је дражи од свих америчких филмова и музике и НБА на којима сам растао. Осим Форест Гампа. Има још ту свачега доброг из Америке.

Америка нема пријатеље него интересе.

Русија тј Свети Цар Никоја Романов је спасио Србе од сигурне смрти у Албанији када је запретио Французима да ће склопи мир са Немцима ако одмах не пошаљу бродове. Руси нас никада ни због чега нису напали. Мало ли је?

Амери и западни савезници су нас бомбардовали и 1944. и 1991. Ми смо требали да поступимо паметније 1999. али нисмо само због Слобинх грешка добили бомбе, него и због насилне политике Америке. Слушај ме или ћу те убити. Како се то зове ако није насиље? Насилнике не волем.

И директно су подржали комунисте. Добро ту хвала Енглезима, ал нису се Амери претргли нешто да нас заштите. У задњем рату су били савезници сви нашим непријатељима.

Мислим ја јесам за то да им будемо покорни и да из тога извлачимо највише јер су тренутно најачи, ал да су безскрупулозни нема спора.

Са друге стране ми имамо православну браћу Американце али то је други падеж овде причамо о државној политици.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Амери и западни савезници су нас бомбардовали и 1944.

Докле мислите да вртите ту лаж?

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Амери и западни савезници су нас бомбардовали и 1991.

?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...