Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 22 часа, Ћириличар рече

И да јесте чула, то не мијења једну једину истину - ботовање је ботовање :stadaradim:

На погрешну воденицу си навро.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Mali Marko рече

На погрешну воденицу си навро.

Добро, можемо до јутра се бацати народним умотворинама.

Сума сумарум - патите од истог симптома као Демократе у САД-у, не нудите ништа ново јер немате ништа ново за понудити. И онда се све своди на "УА Вучић/Трамп".

А Вучко гази и газиће сву опозицију док заиста се не јави права алтернатива.

А до тог дана катарзе српске грађанске опције, што рече БоТа - Видимо се у неком другом филму. Желим опозицији жестоко прочишћавање свог затрованог система, па да једног дана можда и имаднем коме дати глас.

Овако ипак остајем при Зукорлићу и нео-османизму. Бујрум :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Сума сумарум - патите од истог симптома као Демократе у САД-у, не нудите ништа ново јер немате ништа ново за понудити. И онда се све своди на "УА Вучић/Трамп".

Који то ми не нудимо? Како ти мислиш да ми понудимо? Ево хоћеш тебе да понудимо за кандидата? Стварно не капирам.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ћириличар рече

Добро, можемо до јутра се бацати народним умотворинама.

А Вучко гази и газиће сву опозицију док заиста се не јави права алтернатива.

А до тог дана катарзе српске грађанске опције, што рече БоТа - Видимо се у неком другом филму. Желим опозицији жестоко прочишћавање свог затрованог система, па да једног дана можда и имаднем коме дати глас.

Овако ипак остајем при Зукорлићу и нео-османизму. Бујрум :skidamkapu:

Хоћу да ти кажем да си мене погрешно разумео. Свестан сам и ја тога да свађа и препуцавање ништа нису ником добро донели у ни једној сфери живота. Имам много што шта да понудим али не желим да се бавим политиком али исто тако желим да гласам за човека који има визију мисију и стратегију за ову јадну и све мању и мању земљу. Наравно браним свој став и мишљење

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ћириличар рече

Сума сумарум - патите од истог симптома као Демократе у САД-у, не нудите ништа ново јер немате ништа ново за понудити. 

Не трампетај, части ти, какво те бесмислено поређење спопало. Чуј,  као да код "нас" постоји нешто што може да се понуди. joooj

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Који то ми не нудимо? Како ти мислиш да ми понудимо? Ево хоћеш тебе да понудимо за кандидата? Стварно не капирам.

Опозиција генерално.

Мислим да нико за ових 6 година није дошао са нормалном алтернативом, макар што се тиче идеја, од свих ових странака у опозицији. Једино је ДЈБ изгледао у почетку са својом причом као нешто али се то брзо распало када је Радуле почео своје наступе. ДС је конзистентно пропуштао прилике за реформом и прилагођавањем - прво када су одбили да постану права лијевичарска странка што им је одмах након 2012 нудио Борко Стефановић, па га најурише; друго када су почели "редаљку" шефова од Ђиласа преко Пајтића до Шутановца, од којих ниједан није био способан водити ДС као опозицију ( али не, нису смјели да им ускрате њихово право на њихових 5 минута! ) и који су сви били безидејни што се тиче било каквог опозиционог курса. А зашто су то радили? Па видјело се на примјеру Тадића - чим му нису дали да води опет странку, поцијепао је на пола због свог ега. И ево их сад, 2 и нешта посто. У Београду. Честитке. А шта је са патриотским блоком? ДСС се развлачио хоће ли неће ли са Вучићем и умјесто да се гради на резултатима од 5% које су добили заједно са Дверима на парламентарним изборима - најурише Санду која поцијепа странку ( као што је Коштуница поцијепао када је она преузела странку ). А Двери? Једине које су идејно заиста искристалисана алтернатива, али џабе када их води Бошко који мисли да ће на мачо наступе покупити гласове, губи проклету дебату од Јелене Милић око споразума са НАТО-ом о имунитету њихових војника и који је у прошлости због својег ега расцијепио ранија савезништва, као са Трећом Србијом, те фура потпуно неизбирљиве позиције ( што се тиче политичког центра ). Јеремић? У чему се разликује од СНС-а? Јанковић - цар аутодеструкције и политичке некомпетенције. И сви до једног фурају застарјелу и небитну реторику, јер не знају на шта да нападају Вучића јер би их 90% радило скоро исто као и он. Нека оду улијево економски, ето како да се промијене. Иначе ће само чекати да се СНС распадне када Вучића више не буде па онда шта буде. Али то је тешко када су све једне те исте њушке у тим странкама и које након бројних пораза и даље мисле да имају легитимитет да се кандидују, умјесто да међу собом траже нове људе и уступе им мјесто. 

пре 2 часа, Mali Marko рече

Хоћу да ти кажем да си мене погрешно разумео. Свестан сам и ја тога да свађа и препуцавање ништа нису ником добро донели у ни једној сфери живота. Имам много што шта да понудим али не желим да се бавим политиком али исто тако желим да гласам за човека који има визију мисију и стратегију за ову јадну и све мању и мању земљу. Наравно браним свој став и мишљење

Онда би било препоручљиво да не бацаш оптужбе за сендвичарство на људе онако олако, без обзира био @МилошБГ СНС-овац или не, или било ко други. То вријеме и те постове се могло искористити за нешто конструктивније. Ако се већ желе смијенити СНС-овци, не треба се спуштати на њихов ниво.

пре 2 часа, Џуманџи рече

Не трампетај, части ти, какво те бесмислено поређење спопало. Чуј,  као да код "нас" постоји нешто што може да се понуди. joooj

Па са таквим ставом свакако нема. Владаће Пресвијетли док не умре. А да се има алтернатива, свакако се може створити. Ајд само погледај једну чињеницу - када је опозиција озбиљно и квалитетно од 2012 фурала неку причу која се дотиче обичних људи? Добро се сјећам Радулетове приче са једном баком на пиајци у којој је нашао да јој објашњава предности меритократије док је њој доста свега и само хоће да јој унук нађе посао. Ниједном нису имали било какву релевантну причу. Али зато увијек "ботовање" и "сендвичарење", "лажне дипломе" итд. Боли уво обичног човјека за то када он себи нема да приушти. И о чему онда да се прича?

Ништа, нека се сада читав опозициони кадар прочисти, ако су стекли имало накнадне памети сада. Нови људи, да се сједињују и приближавају и да почну неку праву алтернативу. Лијеву, десну, коју год - само нормалну и релевантну причу. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ћириличар рече

Па са таквим ставом свакако нема.

Па наведи примере онда. Ево ја 'оћу да будем опозиција, шта бих реално могла да понудим?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ћириличар је у праву. Нема праве опозиције, нема праве алтернативе, нема програма. Све је то стара банда која је показала своје и док год су они алтернатива, Вучић ће да влада.

Мислим да су Двери, поред свих својих мана, ипак једна алтернатива, али Бошко се доста избламирао у последњих неколико дана и испао је неозбиљан лик и ту изгубио гласове.

Подели на овим сајтовима

"Za koga je glasala gospođa Živka ako znamo da je preminula pre 10 godina i da nikada nije živela (a nije bila ni prijavljena) na ovoj adresi? Samo pitam."

...

28515234_1265604903573378_46681851170427

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/28515234_1265604903573378_4668185117042719194_o.jpg?oh=a309cfe6c8a375cb0406700a6ae6da6c&oe=5B417CD3

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...