Jump to content

Визионари предузетници и њихово пословање о трошку америчких пореских обвезника

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

нема теорије да те неки адвокат извуче 

To ti je k'o sa nasim Kosovom - fear-mongering prevaranti bi da nas nabede da je predaja Kosova mafiozama gotova stvar, a vrlo su svesni da im je cela konstrukcija kula od karata, koja ce LEGALNO da se srusi onog momenta kada konacno podastremo sta se stvarno desilo - da je sve krenulo od prevare Vilijema Vokera, pa nadalje (sto veruj, vecina ljudi istocno i zapadno jedva ceka da konacno uradimo)...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 66
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, KosovoSrceCovecanstva рече

To ti je k'o sa nasim Kosovom - fear-mongering prevaranti bi da nas nabede da je predaja Kosova mafiozama gotova stvar, a vrlo su svesni da im je cela konstrukcija kula od karata, koja ce LEGALNO da se srusi onog momenta kada konacno podastremo sta se stvarno desilo - da je sve krenulo od prevare Vilijema Vokera, pa nadalje (sto veruj, vecina ljudi istocno i zapadno jedva ceka da konacno uradimo)...

Ајде дођи ти у САД па ми покажи како да не платим порез. Частим те 50% одма... :)

Што се Косова тиче... срећно...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

Ајде дођи ти у САД па ми покажи како да не платим порез. Частим те 50% одма... :)

Што се Косова тиче... срећно...

Pa proucavaj sam, zalazi se za svoja prava!!! :D  Ja ti pokazah, a ti dalje..!

A okle ti iz Amerike admin ovde?? Jel' ovo americki forum, ili vodjen iz Amerike, ne kapiram?

Sto se tice Kosova, nema teorije da albani dobiju nase 'priznanje' , odgovorni smo covecanstvu da do toga ne dodje; i tebi je bolje da utuvis to u glavudzu; :))) odma; 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, KosovoSrceCovecanstva рече

Pa proucavaj sam, zalazi se za svoja prava!!! :D  Ja ti pokazah, a ti dalje..!

Фала, ја би ипак живот да проживим ван затвора... ако је могуће... ;)

пре 4 минута, KosovoSrceCovecanstva рече

A okle ti iz Amerike admin ovde?? Jel' ovo americki forum, ili vodjen iz Amerike, ne kapiram?

Па шта си мислио, ми владамо светом. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Па није фри маркет, о томе смо писали доста овде.

Не капирам зашто у том контексту помињеш "либертаријанизам"... Либертаријанци нису на власти, а оних пар што су у Конгресу сви редом гласају против тога.

Републиканци су ти који фурају "ниже порезе и слободније тржиште" које у америчком контексту јесте либертаријанизам. Зато.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Grizzly Adams рече

Фала, ја би ипак живот да проживим ван затвора... ако је могуће... ;)

Па шта си мислио, ми владамо светом. :smeh1:

Kako  bwe ti vladas svetom, a bojis se zatvora ako ne platis porez za koji masa ljudi tvrdi da ne mora da se plati!!?  :D

Gle predsednika Amerike, ocigednog prevaranta, koji nije decenijama placao porez..! A ne moze da vlada ni Melanijom koja ga ocigledno ne podnosi!!!!

Ahahahha, pa tako se ne uspeva vladati svetom !!!! :p

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Ћириличар рече

Републиканци су ти који фурају "ниже порезе и слободније тржиште" које у америчком контексту јесте либертаријанизам. Зато.

Значи нема никакве везе, него оћеш да се чачкаш мало...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...