Jump to content

Ко је сатаниста Београђанин "Alexandar Thorn" - сајт Свето краљевство магије?

Оцени ову тему

PredragVId

Препоручена порука

пре 1 минут, PredragVId рече

Паметном је и оволико довољно.

Moj Pedjice kada se dve zene svadjaju, makar jedna od njih bila tvoja, najbolje je da se sklonis. :dedica:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

On se moli, a tebe baca lavovima :ani_biggrin:.

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

On se moli, a tebe baca lavovima :ani_biggrin:.

Лавови ође једу из мојих руку....:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Лавови ође једу из мојих руку....:ani_biggrin:

Nikad ne znaš kad će da je odgrizu...ali nije frka, moć Pecine molitve je ogromna :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Trifke рече

Moj Pedjice kada se dve zene svadjaju, makar jedna od njih bila tvoja, najbolje je da se sklonis. :dedica:

Jes' vala, k'o dve pijačne Ciganke. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Боље би ти било да и ти бар мало поново почнеш да се молиш Богу.

Otkud ti znaš da se ja ne molim Bogu :0212_rolleyes:?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, PredragVId рече

Читам шта пишеш.

Izvini, šta ja to pišem pa si ti zaključio da li se ja molim ili ne molim Bogu???

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Пишеш глупости.

A ti si mi pa mnogo pametan? Samo citiraš Bibliju i žena piše umesto tebe. Mnogo se ti postavljaš kao moralni sudija. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...