александар живаљев Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Ђакон Ненад Илић постао свештеник – рукоположио га владика Григорије! 27. јануара 2018. Ову вест је објавио биши ђакон Ненад Илић на свом Фејсбук профилу. „Данас, на Светог Саву, у цркви Светог Саве у Паризу, епископ Савиног Хума и Захумља, владика Григорије, рукоположио ме је у чин свештеника, по благослову Западноевропског владике Луке, мог новог епископа. Упућен сам за старешину Амстердамске цркве. Сутра ћу у Амстердамској цркви Светог Николе са тврдошким игуманом Савом служити своју прву Литургију као свештеник.“ – написао је Ненад Илић. http://vidovdan.org/инфо/djakon-nenad-ilic-postao-svestenik-rukopolozio-ga-vladika-grigorije/ View full Странице goranger, Драшко, AnaLaz and 16 осталих је реаговао/ла на ово 13 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Достојан! Аксиос! Достојан! На многаја лета оче Ненаде goranger, AnaLaz, Broken and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Dostojan! Na mnogaja ljeta oče Nenade. Милан Ракић, obi-wan and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Bas se radujem. Милан Ракић, obi-wan, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Drago mi je! ГрешниСлуга, obi-wan and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Dostojan! Милан Ракић and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миротворац Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 AXIOS!Послато са NEM-L21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Милан Ракић, ГрешниСлуга and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Достојан! Милан Ракић, obi-wan and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 2 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Један од ретких од којих увек можеш да чујеш нешто паметно, слагао се или не. пре 50 минута, александар живаљев рече Сутра ћу у Амстердамској цркви Светог Николе са тврдошким игуманом Савом служити своју прву Литургију као свештеник.“ А након литургије ће се у парохијском дому служити сендвичи и млеко. obi-wan, ГрешниСлуга, zslavo and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 А К С И О С ! obi-wan, ГрешниСлуга and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zslavo Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Достојан! Аксиос! на многаја љета. obi-wan, ГрешниСлуга and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 Радости моја Христос воскресе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Велика радост! Понос наше Свете Цркве! obi-wan, Милан Ракић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Боже драги,оће ли у Београду и Србији остати неко паметан... Поуке.орг инфо, zlaja, Natasa. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 1 hour ago, Зосима рече Боже драги,оће ли у Београду и Србији остати неко паметан... Зоске, ево ја се пријављујем, ал неће да ме рукоположе ГрешниСлуга, Поуке.орг инфо, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Аксиос! На многа лета! Дивно! Милан Ракић and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука