Jump to content

Поклоничко путовање у Румунију!

Препоручена порука

Ходочашће у Православну Румунију!

Храм Рођења Св. Јована Крститеља организује са благословом Његове Светости Патријарха Српског Господина Иринеја ходочашће у Румунију у периоду од 9.4. до 14.4.2018 године.
Неке од светиња која се обилазе јесу:

-Манастир Бистрица где су мошти св. Григорија Декаполита
-Манастир Куртеа де Арђеш где су мошти св. Великомученице Филотеје
-Манастир Сихастрија, где се налази гроб старца Клеопе
-Саборна црква у граду Јаши, где се налазе мошти Свете Петке
-Манастир Прислоп, где се налази гроб оца Арсенија Боке и чудотворна икона Богородице.

И још многе друге светиње.

Цена целог програма ходочашћа је 200 еура.

Цена обухвата:

- Превоз аутобусом високе класе
- Смештај на бази 4 ноћења 
- Сваки дан по један дневни оброк (ручак или вечера)
- Здравствено путно осигурање
- Водича 
- Духовника групе

Све информације, резервације на следеће телефоне:

011/3976-310
011/3970-765
064/800-20-91

063/212-331

26231046_753223514885455_230234364269224

https://www.facebook.com/pg/Храм-Рођења-Светог-Јована-Крститеља-Београд-629242143950260/posts/?ref=notif

• Свиђа ми се 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 12. 1. 2018. at 16:53, МилошБГ рече

Ходочашће у Православну Румунију!

Храм Рођења Св. Јована Крститеља организује са благословом Његове Светости Патријарха Српског Господина Иринеја ходочашће у Румунију у периоду од 9.4. до 14.4.2018 године.
Неке од светиња која се обилазе јесу:

-Манастир Бистрица где су мошти св. Григорија Декаполита
-Манастир Куртеа де Арђеш где су мошти св. Великомученице Филотеје
-Манастир Сихастрија, где се налази гроб старца Клеопе
-Саборна црква у граду Јаши, где се налазе мошти Свете Петке
-Манастир Прислоп, где се налази гроб оца Арсенија Боке и чудотворна икона Богородице.

И још многе друге светиње.

Цена целог програма ходочашћа је 200 еура.

Цена обухвата:

- Превоз аутобусом високе класе
- Смештај на бази 4 ноћења 
- Сваки дан по један дневни оброк (ручак или вечера)
- Здравствено путно осигурање
- Водича 
- Духовника групе

Све информације, резервације на следеће телефоне:

011/3976-310
011/3970-765
064/800-20-91

063/212-331

26231046_753223514885455_230234364269224

https://www.facebook.com/pg/Храм-Рођења-Светог-Јована-Крститеља-Београд-629242143950260/posts/?ref=notif

Expand  

https://www.lovcen.rs/hodocasca/jasi

Подели на овим сајтовима

Слично али опет и није...Колико видим из понуде, у понуди моје парохијске цркве чији прота ме је замолио да окачим на нет, има много више обилазака светиња Румуније. У тој понуди је ако сам добро избројао 11 светиња (манастира и цркви) а у понуди Ловћена 6 светиња. Плус у понуди коју сам ја окачио има и сваки дан по један оброк и то обично ручак или вечера, док у понуди Ловћена нема ниједан оброк у понуди. И још пар ситница које праве разлику па можда и у цени, но мени ни из џепа ни у џеп. У сваком случају лепо је ићи па било са ким.

Е да и овде је могуће на више рата, али то заиста не знам на колико и остало, зовите на телефоне па питајте, ко је заинтересован.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 18. 1. 2018. at 16:51, МилошБГ рече

Слично али опет и није...Колико видим из понуде, у понуди моје парохијске цркве чији прота ме је замолио да окачим на нет, има много више обилазака светиња Румуније. У тој понуди је ако сам добро избројао 11 светиња (манастира и цркви) а у понуди Ловћена 6 светиња. Плус у понуди коју сам ја окачио има и сваки дан по један оброк и то обично ручак или вечера, док у понуди Ловћена нема ниједан оброк у понуди. И још пар ситница које праве разлику па можда и у цени, но мени ни из џепа ни у џеп. У сваком случају лепо је ићи па било са ким.

Е да и овде је могуће на више рата, али то заиста не знам на колико и остало, зовите на телефоне па питајте, ко је заинтересован.

Expand  

...ja stalno idem sa LOVĆENOM i zaista su najpovoljniji i meni su odlični, oni isto imaju mogućnost plaćanja u ratama....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...