Jump to content

ZEMLJA OKOVANA LEDOM Snežne oluje kose Ameriku, Evropu i Aziju, zarobljeni turisti, odsečena sela, raste broj žrtava, a NAJGORE TEK DOLAZI

Препоручена порука

пре 40 минута, Natasa. рече

Pa i oni su...samo ako 'oće.

Pa da. Uvek i svuda dostupno, 24/7... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Justin Waters рече

Čitajući medijske naslove, stekao sam utisak da su temperature u SAD pale ispod -80 stepeni. 

Па у Европи преко 30 мртвих до сада, ако су тачни подаци. Није баш ни за зафрканцију.

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Bog je uvek i svuda dostupan 24/7.

Naravno, i tamo i ovde isto tako, to sam i `teo da kazem...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Bog je uvek i svuda dostupan 24/7.

A baš deluje kao da je uvek i svuda nedostupan... :tongue:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Џуманџи рече

Па у Европи преко 30 мртвих до сада, ако су тачни подаци. Није баш ни за зафрканцију.

Pa naslovi poput: SAD hladnije od marsa ili SAD su nahladnjje mjesto na planeti, ni jedno ni drugo nemaju veze sa istinom, ovo za Mars je narocito pompezno. Temperatura na Marsu zimi istina moze biti -150 stepeni, ali tokom ljeta bude i do 20, tako da malte ne predjeli sjeverno i juzno od 40-tog podeoka na zemlji su redovno zimi hladnija mjesta od Marsa. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

...

Ovako je bilo prosle zime kod nas, i trajalo je negde oko 2-3 sedmice. Secam se dobro - jedan period, najtopliji deo dana -8, -10, kako `de. Nocu -17, -20, -22...

I kod nas je prošle godine u ovo doba bilo nezapamćeno nevrijeme.... -15 se nikada nije pamtilo. I pored svega, od 2010 ne pade snijeg kod nas, kao da smo gubavi. :((

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ayla рече

I kod nas je prošle godine u ovo doba bilo nezapamćeno nevrijeme.... -15 se nikada nije pamtilo. I pored svega, od 2010 ne pade snijeg kod nas, kao da smo gubavi. :((

Ma ovde bilo i snega i mraza, sneg nesto kao 30tak cm, mozda i malo veci. A vi imate primorsku klimu, tako mu dodje...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Ma ovde bilo i snega i mraza, sneg nesto kao 30tak cm, mozda i malo veci. A vi imate primorsku klimu, tako mu dodje...

Još toplije, nego na primorju. Kod njih je i pao snijeg prošle godine, kod nas ne. Rekoh, ko da smo gubavi...pih :(

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

За једно две, три деценије: ,,Кад сам ЈА ишао у школу... кроз незапамћен снег у сред зиме кад му време није... узбрдо у оба смера..."

Подели на овим сајтовима

Има места где је стварно стравично хладно. Није само температура у питању, него и ветар.

Кад не дува, на -10 можеш да се шеташ. Али кад дува...

Кад читате вести имајте у виду да Амери темературу мере у фаренхајтима. -10 F = -23.33 C.

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...